Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 776
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 700
Богданов ли пуфти?  Mr. Green

# 2 701
Тия двамата или спят, или мрънкат за храна. Няма трето положение при тях  ooooh!

# 2 702
  • София
Ясно Peace . Ще наддават непосредствено преди елиминациите..(или просто тогава ще го излъчат). Но преди това да си събират евентуалните SMS-и hahaha . Гадове Joy .
Обявиха ли вече номера?Аз не знаех.

# 2 703
Да  при цена 15 лв на гривна от ахат,  кварц, содалит,   авантюрин  и подобни евтини с нисък клас качество камъни,  печалбата е ~10 лв на брой.  Информация от 1ва ръка 😀

Благодаря за поправката  bouquet , не мислех, че е възможно.

Явно много не я харесвам Катка и все ми се струва, че лъже Blush

За 1000-та бройки обаче мнението ми остава същото, а ако има инфо от първа ръка с подобни бройки
започвам веднага и аз да нижа гривни и да се именувам бижутер  Simple Smile

Ц,  недей,  беше каквото беше  Money А за бройките,  леко се е изсилила ... , може би Мънисто,  може би    общо от всичките им обекти 😀

# 2 704
Ето ги гривните на Катя Simple Smile  https://www.facebook.com/pages/Be-Rich/1535885940012925
Скрит текст:
Да се оправдая, че работата ми е свързана с фейсбук и затова все профили пускам  Wink

# 2 705
  • София
Сега на живо ли гледаме или на умряло?То никой не помръдва даже.

# 2 706
Абе, тези гривнички са някаква мода, имам две-три приятелки, които правят подобни от известно време, за хоби по-скоро. baby_neutral 

# 2 707
  • София
Уф, аз очаквах нещо, което да нарека изкуство, бижутерия, а то съвсем тривиални нанизчета, все едно са ги правили деца по трудово. А и по трудово децата доста по-артистични ще ги направят! Тази определено не разчита на гривничките, те са камуфлаж.

# 2 708
Сега на живо ли гледаме или на умряло?То никой не помръдва даже.

и аз се зарадвах, че днес ще има живо, а в последния един час гледахме 30 мин миене на чинии и сега спане

# 2 709
Какво обсъждат Киро и Катя,има ли нещо интересно?
Одеве обсъждаха Николина, че седяла при Никита, смяла се изкуствено. Катя го светна, че за всички интриги е виновна тя, ама тя отиде при тях и спряха  Mr. Green

Какво е станало, че са започнали да подозират Николина?  newsm78
Не мислех, че имат толкова акъл.

# 2 710
  • София
Ето ги гривните на Катя Simple Smile  https://www.facebook.com/pages/Be-Rich/1535885940012925
Скрит текст:
Да се оправдая, че работата ми е свързана с фейсбук и затова все профили пускам  Wink
Никаква фантазия, никакво разнообразие, повечето едноцветни.

# 2 711
  • Габрово
А ето профила на Илиянчо
Плевенчани явно силно подкрепят своят герой
https://www.facebook.com/Iliyan.Kiurchev?fref=ts

# 2 712
Какво обсъждат Киро и Катя,има ли нещо интересно?
Одеве обсъждаха Николина, че седяла при Никита, смяла се изкуствено. Катя го светна, че за всички интриги е виновна тя, ама тя отиде при тях и спряха  Mr. Green

Какво е станало, че са започнали да подозират Николина?  newsm78
Не мислех, че имат толкова акъл.
Нищо особено. Просто седеше при другия отбор, разговаряше с тях и Киро каза "Как може вчера да кажеш, че не можеш да ги гледаш пък днеска да си с тях?" Нещо подобно  Laughing

А другите няма ли да ги питат дали ще го ядът тоя ориз?  Shocked Никакви човеци не са тези.

# 2 713
Катя мисия ли има да готви или просто им угажда ей така на тия мързелани?

# 2 714
Катя мисия ли има да готви или просто им угажда ей така на тия мързелани?
Сигурна съм, че просто им угажда. Киро викаше за Ади как можела рецепта да си носи за пита тя се прави лесно, а той едни яйца не може да си забърка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт