Лакове за нокти- 101

• 97 937
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Вчера в Лили видях топ лака на Есенс.
Скрит текст:

Само че, шишенцето беше прозрачно. Капачката му беше същата и розовото кръгче, ако не се лъжа. Няколко месеца и аз не можех да го открия. Явно са сменяли опаковката или поне се надявам да е само опаковката  Laughing
Тъкмо и аз щях да питам дали този с прозрачното шише е същият като хваления в сребристото шишенце. Капачката е същата, също и надписа на стъклото. Видях прозрачния в Елитис и се чудих дали е същият.

# 271

Вчера засякох този, някой да го е ползвал

Да, съхне наистина уникално бързо, но след 2-3 ползвания се сгъстява и започва да оставя леко син филм върху лака. Особено, ако е светъл цвят лак.  ooooh!

# 272
  • USA, Steak State
Revlon- Rainforest

# 273
  • Стара Загора
Orly Cotton Candy & Essence Glitterastic

Много красив цвят. Heart Eyes
Прилича ми на Emerald Sparkle (China Glaze).

# 274
  • USA, Steak State
Имам Emerald, но е по- блестящ и с по- брокатени частици от Ревлън-а. Simple Smile

# 275

Много е хубав! Аз се запалих по тъмнозелени лакове с брокат! Тази чайна ме кара да се замисля...

# 276
Този топ с прозрачното шише на Есенс е супер.изсъхна доста прилично и има многооо блясък
Сега съм така , снимката е от нета , както го наричат колежките ми-мишешкия лак Laughing

# 277
И аз си купих топ-лака на Есънс в прозрачното шишенце. Учудващо е, но с него лакът ми вече 6дни е почти без поражения. А иначе ми издържа 2-3дни, независимо от марката. А по темата-имам около 300 лака, и това е моята страст.

# 278
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз забелязах,че от този топ  лак връхчетата не се олющват,може би защото се води гел??? newsm78

# 279
  • Пловдив
Ето от мен нещо, на което от доста време се каня да го направя:

И в блога, ако на някой му се гледат още снимки.

# 280
  • София
Ето от мен нещо, на което от доста време се каня да го направя:

И в блога, ако на някой му се гледат още снимки.

smile3501 И изпълнението и идеята са страхотни!

# 281
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много стилно    bouquet

# 282
  • Стара Загора
Все по-голям безинтерес имам към новите колекции. ooooh!
Като гледам почти никой не се вълнува, а и вече темата не е така "активна" като преди, но всички сме се пренаситили вероятно. Гледайки това ревю на есенните Зои, банални стандартни цветове пускат. Stop
Focus & Flair Fall 2015
https://www.youtube.com/watch?v=mDkLpmLXknM
Любимата ми марка са, но..... Потърсих зимната лимитка, обаче нищо не откривам засега. И за да не е спам поста ми, Zang Toi New York Fashion Week – Autumn fall winter 2015 Zoya

Кафявото тази есен/зима отново е на мода.

Сетиха се да направят копие на Peridot.... Whistling

Aggie
Скрит текст:

# 283
  • Пловдив
Благодаря, момичета! Аз честно казано се радвам, че спадна постването на нови колекции, тъй като ги гледам по 100 пъти в блогър от любимите блогъри. Много повече се радвам на вашите маникюри, които винаги са страхотни и вдъхновяващи. На мен любимата есенна ми е на ОПИ от тази година.

# 284
  • Стара Загора
Смоуки, пропуснах да отбележа и аз маникюра ти. Много стилно се е получило. Тъкмо преди 2 дни си сейфах същия от Инстаграм, обаче беше направен с небесносин крем и нюд. Също страхотно изпълнение. Само че е голяма цапортия и все не се захващам да се правя сама. hahaha Трябва ми фина гъбка, че имам лоши спомени от преди. Ставаше като пясък маникюра ми. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт