Лакове за нокти- 101

• 97 778
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Вестерос
Топ лаковете ще са направо готови коледни подаръци за приятелки  Laughing

# 526
дами, ползвала съм и други подобни системи в две стъпки - гел-лак и топ - топът се използва точно за тези лакове, улесняват втвърдяването и не случайно се предлагат в двойка
съвсем възможно е да не са подходящи за обикновени лакове и подаръкът от ефект да стане дефект

# 527
Essie Chillato & China Glaze Purple Panic
http://nailpolishpalace.com/?p=549

# 528
  • Стара Загора
От мен Chanel Vertigo (палец и безименен), сравнен с Golden Rose Selective 76 (среден и кутре).
Vertigo сивее до GR, а бях го запомнила като тъмнокафяв цвят. Има и ситен шимър. ГР е много тъмен шоколадов крем. И двата са на 2 слоя. Имат разлика, но са тъмни и общо взето могат да минат за dupe, ако не търсите съвсем 1:1. Laughing Ползвах топа на HK Girl. За първи път го слагам, но не съм очарована. Хубав блясък прави, но не съхне сякаш толкова бързо, колкото Пош. newsm78

# 529
Пак красоти сте показали  bouquet  Аз днес съм с едно любимо Еси  Heart Eyes

# 530
  • Пловдив
Бубанка, на мен момичето от щанда на ГР в пловдивския мол ми каза, че топа става за всеки лак.

# 531
  • Пловдив
Може ли да помоля някои от момичетата, която си е взела от комбинацията на ГР гел лак+топ да мацне на един пръст и да каже дали топа ще може да се ползва и с обикновени лакове. Благодаря  Hug

# 532
Аз го използвах и с друг лак, дава много хубава гланц, но с обикновения лак се обели по-бързо. Може и самият лак да не е бил много добър, не съм сигурна. Но и двата лака, с които го ползвах бяха небляскави, не знам как ще стои на сатенен или перлен лак.

# 533
Осмичка - прекрасни маникюр, цвят, замисъл bouquet
iv4enceto_91, не съм фен на тези цветове, но показаното е много хубаво...чак замислящо, а  на " нюд омбре" съм фен bouquet
nadia23 -  красив маникюр с интересни цветове, Hare Polish Rosa Meditativa - също е много хубав bouquet
UNynaeve - суперсладко "есенно маникюрче" bouquet
Райчун - "водният" маникюр се е получил много добре  bouquet
Chrissie - страхотна комбинация се е получила от Trend it up и  Sally Hansen  bouquet
Това до днес:
Скрит текст:
Това от днес:

Скрит текст:

# 534
  • Пловдив
~ Di ~, благодаря! И твоят маникюр е супер.

И аз пробвах HK Girl и с всеки път, в който го ползвам ставам все по разочарована. Вече си мисля, че моят нещо не е наред, защото никъде не съм чела да става така както на мен ми става. Първо, че като го сложа на декорация ми размазва декорацията, второ че на първи слой ми става на черти от четката и нямам почти никакъв блясък и трето хич не виждам кой знае какъв блясък дори след втори слой от топа, за да изравня чертите. Все чета ревюта, но в повечето случаи отрицателното е съхненето, издръжливостта или това, че има мирис и вредна съставка.

# 535
  • Ст Загора
Някой да има nicole by opi bus to party или I Lilac Gumdrops втория е пясък ? Дайте мнение .

Страхотни неяа сте показали

# 536
  • Стара Загора
Di, благодаря ти. И ти си показала симпатични модели. Hug
Какъв топ лак използваш? Много добре стои над това мини на ГР, което не е хич лош цвят между другото. Heart Eyes Heart Eyes А и червения Есънс... от колко време не съм купувала техен лак не знам. Но съм зарината с червени и се пазя вече. Blush
Осмичка, ти си знаеш. Crazy

Значи не е само в моя телевизор "повредата" относно топа на HK. Аз съм трети ден с него и е ок, не е много захабен, но честно казано за 20 лв не си струва. Да не говоря, че на 2 пръста имам сериозни черти като вдлъбнатини, а на един още първия ден след лакиране (сутринта) имах отпечатък тип "чаршаф". Tired

# 537
  • Казанлък
Ето ме и мен с Polish Me Silly Freckles  Crazy

# 538
  • Ст Загора
А някой знае ли дали са пуснали онези Color Club Oil Slick Collection  и каква им е цената ? А от къде да поръчам

Лака на Ди от Есенс го нчма по магазините , а другич и на мене ми хареса много

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 15:22 от nasito8988

# 539
Di, благодаря ти. И ти си показала симпатични модели. Hug
Какъв топ лак използваш? Много добре стои над това мини на ГР, което не е хич лош цвят между другото. Heart Eyes Heart Eyes А и червения Есънс... от колко време не съм купувала техен лак не знам. Но съм зарината с червени и се пазя вече. Blush
Благодаря bouquet
Относно топ-лаковете -  когато съм се опитвала да правя някаква декорация от няколко цвята, задължително ползвам Revlon Quick Dry Top Coat, не че и той не размазва понякога, но в сравнение с другите ползвани е в пъти по-добре в това отношение. Всъщност, това ми е любимият топ-лак.
В момента, върху WOW 55 е Essence Gel Look, който редувам с Rimmel 3D Plumping, Catrice Gel Like или GR Gel Look, както се случи.

BTW, червеният Essence e №169 (A hint o love), но нямам никакъв спомен кога и откъде е купуван newsm78

nasito8988 bouquet
kati_kz , много приятна комбинация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт