Лакове за нокти- 101

• 97 908
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Втори опит с гел топа на есенс втори ден е супер.

# 616
  • Пловдив
Трябва да го видя какви са му съставките на Есенс, че нали заради бременността гледам да ги избягвам. Иначе щях да си ползвам Сеша, но ...

# 617
  • Ст Загора
Трябва да го видя какви са му съставките на Есенс, че нали заради бременността гледам да ги избягвам. Иначе щях да си ползвам Сеша, но ...
ето ги съставките на
ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, POLYESTER/POLYAMIDE RESIN,ALCOHOL DENAT., SHELLAC, DIMETHICONE, BENZOPHENONE-1, CI 60725 (VIOLET 2).

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 14:29 от nasito8988

# 618
  • Пловдив
ето ги съставките на
ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, POLYESTER/POLYAMIDE RESIN,ALCOHOL DENAT., SHELLAC, DIMETHICONE, BENZOPHENONE-1, CI 60725 (VIOLET 2).

И тук да ти благодаря Simple Smile. Според това тук би трябвало този топ да е ок.

# 619
  • Вестерос
Защо не провериш направо в сайта на skin deep. Там всякаква козметика е показана, за лакове май няма, но за други неща има какви химични неща им вкарват. Предупреждавам , че може да се втрещиш и да не искаш да се къпеш и гримираш  Peace

# 620
На мен точно Essie Good To Go ми размазва декорациите:

Скрит текст:

# 621
  • София

Скрит текст:

На мен също.

# 622
  • София

Скрит текст:

На мен също.
Когато е по-рядък -да, когато се посгъсти, няма проблем.

# 623
  • Пловдив
От мен днес още едно OPI от намаленията за 7лв. Старо, но хубаво:

И в блога, ако на някой му се гледа украсено - цък.

# 624
Хубава серия, но поне за мен - неприятна за нанасяне.
И Bordeaux, и China flower, и Ginger melon Crossing Arms

# 625
http://prikachi.com/images.php?images/769/8445769v.jpg
Новият лак на ГР с гел лак
Сега ще видим дали ще стои една седмица  Laughing

# 626
  • Ст Загора
Видяхте ли новия журнал на Дм от утре има го в магазините им , ще има Сали Хенсън при тчх за 10 и нещо . В някой магазини не във всички

# 627
В магазина в кв Изток срещу Интерпред са сложили щанд техен. Казаха че ще заредят всичко

# 628
# 629
  • София
Здравейте Момичета,от много време ви следя и ви се възхищавам на творенията.Страхотно сте!!!
Някъде в нета попаднах на един клип в които маникюристката намаза от страни ноктите за да не се цапат кожичките с някакъв лак,беше като масло за кожички и започна да лакира,когато приключи вместо да изчисти изцапаното с клечка и памук по края,тя просто отлепи това което беше нанесла около ноктите,и лака беше перфектен без изцапани кожички,докато го отлепваше ми приличаше на отлепваща се маска за лице,преди време в ДМ имаше такава маска за лице...Не знам дали го обясних правилно,някой може ли да ми помогне за такъв препарат за чисти кожички?
Благодаря ви предварително...

Общи условия

Активация на акаунт