Лакове за нокти- 101

• 97 772
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Ново от Golden Rose Prodigy Gel Duo

http://goldenshop.bg/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=565

# 511
  • Пловдив
В Мол Пловдив на щанта на GR е на цена 7.49лв. комплекта. Продавачката обясни, че топа действа върху всеки лак.

# 512
# 513
Задължително ще ги пробвам

# 514
  • Варна
Всеки лак се продава с топ така ли? А ако искам да си купя два три цвята какво правим с торбата топове  newsm78.

# 515
Всеки лак се продава с топ така ли? А ако искам да си купя два три цвята какво правим с торбата топове  newsm78.

Ще ги подаряваме,май newsm78

# 516
Момичета някои има ли отзиви за този топ http://www.google.bg/search?site=&source=hp&ei=VOIoVpnEL … tHumACFKiP66zM%3A

# 517
  • Пловдив

По принцип комплекта е лак+топ лак. Топ-лакът действа върхувсеки лак за нокти  Peace

# 518
  • волно калдъръмче

Първи успешен опит за воден маникюр. Настана голямо мазало. Много трудоемко и пипкаво.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 17:03 от Райчун

# 519
  • Пловдив
Направо се влюбих в нюдовете на Ивчето  Heart Eyes.

Цяло лято ми се носиха тъмни цветове, а сега като е есен и мен ме е ударило само на неутрални тонове.

Ето от мен едно есенно маникюрче:

В блога.

# 520
Здравейте, момичета!! Не ми остава време за форума за съжаление!!

Видях, че някой е питал за топа на Зоя. За съжаление нямам отзив, но и на мен ми е интересно за него. Същи така се влюбих в една Зоя, която мисля Ивчето е показала. Става въпрос за Aspen от matte колекцията. Това за мен е истински зимен лак! И зеления не е лош също.

Видях и страхотни маникюри!!

# 521
  • Стара Загора
Топа и основата на Zoya за мен са най-обикновени. Пробвала съм и двата продукта, не останах очарована. Топа е тънък и рядък по спомен, не ми удължаваше и живота на лака повече. Издържаше стандартните 3-4 дни. Блясъка му не беше хубав. Не бих си ги купила. Peace

# 522
Момичета, взех си новите лакове на Голдън Роуз. Четката не ми харесва, иначе цвета е покривен (22 си взех, много исках 20, но нямаше Sad ), съхне бързо и на допир е като истински гел, ще видим колко време ще издържи обаче. Като цяло доста се омазах, но на изкуствена светлина винаги ми е било трудно да се лакирам, ще видя окончателният резултат утре..  Blush Heart Eyes

# 523
  • Варна
Lana Del Rey, после да кажеш колко време издържа, че и аз нещо се зарибих. А и това, че топът можело да се ползва и с други лакове, за мен си е доста голям плюс.

# 524
Аз също искам да ги пробвам, но нямам нужда от топ лак. Пък и ако искам и друг цвят колко топа трябва да събера.... И аз искам да видя резултата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт