Лакове за нокти- 101

• 97 798
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Lemy, фейсбуй за блога нямам. Имам си само личен и там си пускам снимки на маникюрите. Колежките много им се радват  Crazy
Жалко. Фенка съм ти, и щеше да ми е по-лесно да следя маникюрите ти там.  Simple Smile

# 556
  • Пловдив
Страхотни маникюри, момичета   Heart Eyes Истинско вдъхновение сте  Hug
Моите са изрязани почти до дъно и не са за показване  Blush

От преди малко съм с този Римел - това е най-бързо съхнещият лак, който съм имала  Shocked Мъничко се затрудних с нанасянето, но за другия път ще знам  Mr. Green
Снимката е от нета - при мен стои една идея по-тъмен цветът

Скрит текст:

# 557
  • София
И Перфект са пуснали гел топ лак. Ще го ползвам за следващия ми маникюр и ще дам отзиви.

# 558
# 559

искам ВСИЧКО!  Heart Eyes
може би без едното червило и червения лак, този ми е малко светъл Mr. Green

# 560
  • Стара Загора
Аз съм скромна и си поръчах само хайлайтъра с розовочервения лак (Red rocks, последната снимка). Joy
Червилата ще ги пропусна, че имам по 10 от всяка гама. Mr. Green

# 561
  • Пловдив
Да, тази колекция на Есенс е много интересна, определено.

Ето от мен нещо старо, но го взех много изгодно, само за 6.90 от Стар Нейлз - Stranger Tides

Ето и в блога, ако на някой му се гледа поукрасен - цък.

# 562

Някой пробвал ли ги е вече  newsm78 Заслужават ли си

# 563
  • Стара Загора
Последните страници на темата не попрегледахте ли поне? newsm78

# 564
  • София
Момичета, взех си новите лакове на Голдън Роуз. Четката не ми харесва, иначе цвета е покривен (22 си взех, много исках 20, но нямаше Sad ), съхне бързо и на допир е като истински гел, ще видим колко време ще издържи обаче. Като цяло доста се омазах, но на изкуствена светлина винаги ми е било трудно да се лакирам, ще видя окончателният резултат утре..  Blush Heart Eyes

Здравей, моля те дай отзиви за лака. Аз днес си сложих и сега съм в чакане за издъжливост. Аз съм с мазна нокътна плочка и лаковете ми държат 1 ден, а геловете 1 седмица Sad . Надявам се този да избута 2-3 дни поне. Мия чинии само с ръкавици, за да си пазя лака...

# 565
  • Варна
 И аз вчера взех 22. Самия лак не мога да коментирам-още не съм го пробвала,но от топа не съм във възторг. Рехав е,рядък. Очаквах плътен топ от сорта поне на Есенс ама греда. Пляснах един пласт върху настоящия ми лак-някакво лилаво ОПИ с топ на Катрис отгоре. Катрис и той ми е рядък и не ми бетонира лака като Есенс.

# 566
  • Пловдив

Синият е Rimmel 60 second super shine 810 loafer love for you
Блясъкът, който за съжаление не успях да го уловя е Golden Rose 3D Glaze top coat 10

# 567
Ивче, откъде поръча новата колекция на Есънс? Praynig

# 568
  • Стара Загора
Ивче, откъде поръча новата колекция на Есънс? Praynig

На приятелка.

# 569
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт