Съчетаване на чанта и обувки

• 11 497
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
Може да е скучно, но аз също ги съчетавам. Понякога слагам червена чанта за акцент с черно или синьо и бяло. По-лесно ми е да съчетая обувки с чанта, отколкото да мисля тия 3-4-5 цвята по мен добре ли са, не са ли прекалено много....пасват ли си....А и нямам време. Сутрин, обличайки се за работа, времето ми е ограничено.
Сутринта даже се отказах да се облека по определен начин, точно заради обувките.....Бях намислила да съм с черна пола, бежово с масленозелено топ, чанта в светло бежово с черен кант, но нямам черни или бежови обувки, зелени също....Какви да сложа според вас? Имам бели, не вървят според мен.......

# 61
  • Вестерос
аз бих сложила жълти или нюд цвят  Crazy

# 62
  • гр. София

Какво е това нюд цвят - бежови....?  Thinking

# 63
  • Варна
Да

# 64

Беж с щипка розово е нюд.

# 65
Какво ѝ е на думата "телесен" (за цвят)?

# 66
Какво ѝ е на думата "телесен" (за цвят)?
Как какаво и е? Ми звучи просто и обикновено, като бабини чорапи или комбинизон. Друго си е да кажеш по фенси дума - нюд. Направо прави нещото в пъти по модерно. Crazy

# 67
  • Вестерос
Все тази, така е популярно

# 68
  • гр. София
Помислих си и аз за телесен цвят, ама реших да попитам....Може и в цветовете да изоставам....

# 69
Как какаво и е? Ми звучи просто и обикновено, като бабини чорапи или комбинизон. Друго си е да кажеш по фенси дума - нюд. Направо прави нещото в пъти по модерно. Crazy

А, добре, олекна ми. Бях започнала да си мисля, че е заради беден речник.

# 70
  • Вестерос
 Rolling Eyes

голям проблем стана , че съм използвала нюд, а какво ще кажете за масовото използване от много други съфорумки на всякакви английски думи? мм? Такива коментари не съм виждала  Whistling

# 71
Rolling Eyes

голям проблем стана , че съм използвала нюд, а какво ще кажете за масовото използване от много други съфорумки на всякакви английски думи? мм? Такива коментари не съм виждала  Whistling
Глупости, мен чак в смешките ме бяха цитирали заради английски думи... hahaha

Тук само уточнихме защо е нюд, а не телесен цвят.
Коректорът не я харесва тази дума "нюд", подчертава ми я в червено. Mr. Green

# 72
  • Вестерос
Той коректорът подчертава и правилно написани думи на български, така че не е много коректор  hahaha

# 73
  • гр. София
Сори, че попитах, но наистина исках да си изясня дали е това, което си мисля. Макар че /пак ще се покажа старомодна/, предпочитам българските думи пред аналогията им на английски.  Peace

# 74
  • Вестерос
Да, но на български няма точна дума за цвета, тъй като е малко по-различен от телесния , както писаха по-горе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт