Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 126
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Аууууу, успях да хвана умопомрачението на Богиня! Много добре си се справила! Банята и  библиотеката особено много ми харесаха! Первазите, белите корнизи, пердетата и доларчетата в банята, сивото ти се е получило страхотно, лежанката, и преди съм казвала, е супер уютна, а бе със здраве да си го ползвате жилището и да няма повече аварии, пу, пу!
П. П. Някой друг ще се престраши ли да покаже? 😋

# 511
Еххааа! Който го може, го може! Докато другите се бутат на лежанката, аз ще взема едно душче.  Heart Eyes

# 512
  • Майничка
Аз и на пода до божествената лежанка бих се задоволила. Направо е величествено! Laughing

Любознателна, благодаря за линка за заготовките, харесах си 1-2 неща, ще се разходя да проверя цените.

# 513
Боги ,благодаря за споделената красота .Много шик баня. Страхотни картини ...умница  bowuu bouquet

След тези снимки не знам кой ще се престраши. Вдигна летвата доста високо   bouquet

# 514
  • USA
Уаууу, Богиня, страхотно! Никога не бих се осмелила да съчетая цветовете по този начин, но ми харесва. Благодаря, че показа снимките тук.
Аз малко може да досаждам с моята кухня, но да покажа новия гръб, който ми сложиха вчера.

# 515
  • Варна
На мен ми харесва много банята и библиотеката с лежанката на Богиня. Много смели решения и са се получили страхотно. Масичките в стаята с диваните са много хубави. Другото, признавам си, ми е трудно да го възприема. Но не мога да преценя кое точно. Фотосите и постерите навсякъде където се виждат, са супер. Богиня, досега не си ни показвала трапезна маса, столове и комбинацията с къта за четене. Спомням си, че имаше нещо там, както и една колона, която се чудеше какво да я правиш.

# 516
  • Варна
Много сте мили.
Направо провокирате умопомрачението ми.  Crazy

Лейди, показвала съм ги. Чакай да потърся дали има нещо останало.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 18:06 от Приятно ми е - Богиня!

# 517
Всеки ден чета темата,преди и пишех. Но ВИЕ променихте мирогледа ми.
Не се чувствам достойна да ви коментирам, но сте различни, уникални, прекрасни. Не крийте красотите, които показвате.
Благодарение на ВАС–и Ема   bouquet–сега ремонтирам 60 годишна къща и се научих да гледам на старите вещи от баба и дядо като на съкровища с история.
Благодаря Ви.  Не се променяйте. Според мен темата се чете от интелигентни хора, които не биха злоупотребили  bouquet

# 518
Богиня, изби рибата .Край !
Тази маса с люляците , съдовете и свещниците ми стана фаворит .Как търсех люляци да си засадя идната пролет .Удари ме в сърцето с тези кадри. Продължавай с упомрачението    bouquet  bouquet

# 519
# 520
а аз съм много горда защото се оказа,че цвета с който боядисах преди дни кухнята е същият като в хола на Богиня.ще покажа като станат готови шкафовете

# 521
И болната ми тема след като всичко де що имах измря или въобще не се появи - само едни люти чушки още се мъчат  - http://www.programata.bg/?p=170&l=1&c=1&id=3421

# 522
Богиня, изби рибата .Край !
...........
+1, край! Тоз Хелиос трябва много да свети, за да си заслужи жената, т.е банята исках да кажа  Grinning! Браво Боги!

# 523
  • Canada
 Страхотно, Богиня! Стилът ти не е кичозен, а бохемски Heart
Само диванчето с високите подлакътници, не ми се връзва  Peace

# 524
Богиня, наистина стилът ти не е за всеки да живее в такова жилище, но всеки би се съгласил, че е чудесно и би разгледал с удоволствие. Много ми харесва много цвят и многото мекота и детайл в мебелите. На практика, домът ти може да бъде образец на бохемския стил, подкрепям останалите, че може да си издадеш спокойно една книга за комбиниране на цветовете.

Ето нещо коренно противоположно. Няма цвят, но при толкова жива и цветна природа, която "влиза"в стаите, не се и налага според мен:
http://cabbageroseblog.com/architecture/breath-of-fresh-air

и още едно за лека нощ: http://cabbageroseblog.com/architecture/the-alchemist

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 00:30 от shinebox

Общи условия

Активация на акаунт