Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 39

• 59 121
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Лелеее, толкова динамична е темата напоследък, че не успявам да изчета всичко, камо ли да коментирам...

Пропуснах да кажа за тези столове - много красота и изящество има във всеки модел Heart Eyes

Богиня, благодаря ти, че споделяш с нас това изобилие от цвят и форми  Hug
Много вдъхновяващо, много! След теб всичко ми сивее...
А масата с люляците е истинско вълшебство Heart Eyes Heart Eyes 

SkyBlue, много ми харесва гърбът на кухнята. Това плочки ли са? И в бяло шкафовете са супер. Страхотно преобразяване се е получило.
Едни черни дръжки биха били перфектният завършек Simple Smile

Скрит текст:
Всеки ден чета темата,преди и пишех. Но ВИЕ променихте мирогледа ми.
Не се чувствам достойна да ви коментирам, но сте различни, уникални, прекрасни. Не крийте красотите, които показвате.
Благодарение на ВАС–и Ема   bouquet–сега ремонтирам 60 годишна къща и се научих да гледам на старите вещи от баба и дядо като на съкровища с история.
Благодаря Ви.  Не се променяйте. Според мен темата се чете от интелигентни хора, които не биха злоупотребили  bouquet
Много подобни съобщения получих и на лични....
Мили момичета  bouquet, пишете! Темата се прави от пишещите, не от четящите.

Продадено Mr. Green

# 526
  • Майничка
SkyBlue, кухнята ти е много хубава, а гръбчето я прави и много ефектна!

Богиня, люляковата аранжировка ми е абсолютен фаворит от показваните от теб досега - снощи сънувах, че обмислям официално меню, което да откроява аромата и деликатността на люляка. Joy

Съпружка, балконското градинарство не е чак такава философия, но отнема време и четене. Освен това, от скромния ми опит, главно с подправки и непретенциозни цветя - по-големите растения, закупени от цветарски магазин, особено масовата холандска продукция, колкото и ефектни да са, твърде рядко запазват атрактивната си визия, пренесени на ново място. По-издръжливи са по-младите, захванатите от вече прихванали китки или тези, които са от цветарници, максимално близки до нашите условия.
И още - по-неопитен цветар да не се мята на много и накуп, по-добре да се започне с 1-2 дуракоустойчиви и то да стартира в момент, когато може да им отделя повече време, докато захванат хубаво. И да не се разочарова от първите неуспехи /каза човекът, уморил едно 5-6 кактуса и неизброимо количество цветни и зелени китки Laughing/.

# 527
  • Варна
SkyBlue, кухнята ти е много хубава, а гръбчето я прави и много ефектна!

+1 Много повече ми харесва в преработения вариант.  Peace

Люляци казваш  Whistling Заставь дурака богу молиться...  Mr. Green Сега ще избухна в друго люляково. Няма да можете да ме спрете.

Ема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Знаеш, значи, как да направиш на човек деня хубав.  Hug

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 08:35 от Приятно ми е - Богиня!

# 528
  • На брега
Веси, Ема, благодаря ви за предложенията за протекция на паркета! Hug Ще се възползвам и от двете решения, стига дебелината на подложките да позволява да влязат под вратата (4-5 мм е максимума, както съм демонстрирала с парче шперплат отдолу).
Ема, права си донякъде, че е ново, поне тази част от помещението. Преди, беше непокрита тераса (или е по-правилно да се каже веранда newsm78).
Богиня, имаш уникален стил и вкус! Знаеш си го! Намини за да си набереш китки за следващата си трапеза. С този ремонт си запуснах двора и сега имам буренясали полета с петльов гребен/амарант.
Затънала съм в битовизми и не ми се очертава скоро да декорирам, каквото и да е Mr. Green.
В мазето открих истинска ретро фасунга.
 Кой знае още какви находки ще намеря долу, ако сляза да го почистя Blush...

# 529
  • Варна
Нова, ах каква тераса! И какви китки! Идвам у вас.

# 530
Здравейте, момичета   bouquet Нахлувам с един въпрос, защото съм сигурна че тук ще получа много адекватни предложения! Хола ми е в кафяво бежовата гама, искам да вмъкна тази библиотека в целя интериор, на в какъв цвят да го боядисам? Благодаря ви предварително   bouquet
http://prikachi.com/images.php?images/992/8344992L.jpg  http://prikachi.com/images.php?images/991/8344991g.jpg

# 531
  • Варна
Синьо?
Светло

или тъмно

или тюркоазено

# 532
  • густо майна Филибето
И аз съм за синьо, но това по принцип ми е любим цвят и може да не се брои Simple Smile  По-консервативно и приемливо за повечето е да го боядисаш в зелената гама. Може и някакъв нюанс на бяло.

Богиня, обожавам бохо стила, но не ми достига още шаренийка в дома ти. Разбира се, сигурна съм че след година само, когато внесеш още щрихи, ще си е една истинска бохо перла!
С люляците ме простреля, аз късам цветя само в краен случай, например за 15 септември Mr. Green Но пък масата ти е разкошна!

# 533
  • Варна
Любознателна, то е полезно за храстите - обновяват се  Wink

Маси с китки да искате... Whistling

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 09:03 от Приятно ми е - Богиня!

# 534
Ама ти наистина си родена да декорираш маси newsm74  smile3535  4470

# 535
  • Варна
Ема, стига се бъзика. Мисля, че мисията в живота ми е да вкарам златничко и шартрьоз навсякъде  Mr. Green Във всеки дом, във всяка паланка. Mr. Green

# 536
 Joy

Видях ти и аз красотите, одобрих! Запази ми място в библиотеката, моля! Може и да не е на лежанката - не ти го ща шартрьоза fiuuuuuu , но на пода в ъгълчето с радост ще поседна Grinning

# 537
  • sofia
Имам едно смътно усещане, че внесох някаква заблуда за боите newsm78 Всъщност исках да кажа, че в кутия и на мостра само визуално изглежда по-светло, отколкото ще е на стената. Едва ли мострите не отговарят (предполагам че отговарят на 100%, но нямам достатъчно опит, за да го твърдя)

Аз те разбрах. Мострата отговаря, но окото възприема като по-тъмен цвета на голямата площ на стената.

Богиня, справяш се успешно с мисията  Grinning
Къде държиш толкова красива посуда? Ако се счупи някоя чиния или чаша не бих го преживяла.
Масите ти са невероятни!

# 538
Боги, прекрасни маси Heart Eyes.
SkyBlue, много ми хареса кухнята.

# 539
  • Варна
Ех и вие, как си представяте богинята да живее в минималистичен интериор?

Олимп, злато, амброзия...

Общи условия

Активация на акаунт