Препоръчайте езиков център в района на Борово за деца!

• 1 230
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!

Моля да препоръчате езиков център в района на Борово за изучаване на английски език, от който имате лично впечатление и сте наистина доволни! Детето ми е на 7 г. и ще стартира обучението си по езика - бих искала да е наистина хубав и удобен!

Има много теми, но са стари. Бих искала свежа информация.

Благодаря предварително!

# 1
Всеки знае, че Британика не струва вече... Чух за езикова школа Адванс, че била добра но нямам преки наблюдения.

# 2
От личен опит - "Фарос". Офисът тогава беше в сградата на Крит /ъгъла на бул. "България" и "Гоце Делчев". Сега къде е не знам.

# 3
Да, сещам се Фарос къде е. Съседка ми каза, че нещо и при тях не вървят нещата.
И други мами ми говориха за Адванс - имали хубава база и добри преподаватели. Нямам идея как е. Видях табела над Хепи, но ми трябва лично впечатление. Някой знае ли нещо за тях?
А в Британика какви са таксите?

# 4
Пишете, хора!
Адванс или Британика?

# 5
  • Sofia
Привет, аз писах в горната тема за избор на 3 школи. Лично аз съм доволна от Британика, защото дъщеря ми ходи от 6 годишна там. Ние сме във филиала на Плиска, преподавателите са ОК. На братовчедка ми дъщерята също ходи във филиала в Борово или съседния - незнам как се казва, тя също е доволна. От Адванс нямам впечатления. Относно базата - тя си е ОК, имат мултимедия, електронни учебници на дъската, много е интересно, като са малки децата ги обучават и с едни плючени играчки, които са им в помощ. Имат открити уроци, за да видят родителите как и какво учат. Дават информация за напредъка на детето, правят тестове. Би трябвало във филиалите да се работи по един и същи начин, като учителите не са едни и същи всяка година, за да може децата да не свикват само с един. Като станат по-големи правят разни проекти, пишат, сериозно се занимават. Дъщеря ми ходи и на тестове за Кембридж вече 3-та година, доволна съм от резултатите й. Аз не се занимавам, всичко каквото е научила е от Британика, защото в училище нивото е много слабо.
Ти ще си прецениш, а и винаги ако нещо не ти харесва или на детето не му е ОК може да го преместиш.

# 6
  • София
Имам много добри отзиви за Интелект в Борово, но нямам преки впечатления  Peace

Общи условия

Активация на акаунт