Лекарите в РУСЕ

• 80 482
  • 212
  •   1
Отговори
# 60
Ей, супер си! Много благодаря за информацията. Аз си питам и разпитвам,когото познавам, но лошото е, че нямаме приятели с малки дечица в града (големи са скатавки), а свекърва ми отдавна е тъпкала пътеката към педиатри и вече не е много наясно.

# 61
Здравейте, издирвам къде се намира новия кабинет и телефонен номер на д-р Кунев!
www.drkunev.com

# 62
Моля да ми препоръчате добър ендокринолог.Беше коментирано,но не мога да се сетя в коя тема.Търся някой с видеозон и да пуска изследвания-хормонални и каквото се налага .TSH e 9.38

# 63
В нашата градска тема скоро ги коментираха.  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=909051.210;topicrefid=20 на стр. 15 и 16  Wink
В общи линии от всички има и доволни, и недоволни.   Rolling Eyes

# 64
От сега ти казвам - д-р Киселова ще те накара да си платиш изследванията при нея по каса все са свършили и там е митинг работи на отворена врата и в кабинета има по 2 души едновременно обикновено. Д-рСавова обикновено пуска изследвания и обръща внимание, аз съм долу горе доволна от нея, т.е. ходя си там въпреки, че съм наясно че не е най-добрата но то такъв май няма в Русе. Видеозона на всякъде се плаща т.е. по каса няма да намериш.

Иначе спокойно аз съм била с ТSH 13, хипофункция имаш или Хашимото Peace

# 65
  • Русе
Бихте ли ми препоръчали лекар за много проблемни хемороиди и къде и кога преглежда?

# 66
mibobo,
За др Савова не съм чувала,къде се намира кабината и.
Аз се обаждах на др.Славчева,срещу Альоша е кабинета,но е болнични,ще преглежда след месец.

Мнения и впечатления от др Вержиния Ирадиян имате ли ,в трета поликлиника е

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 20:13 от happy_mama

# 67
mibobo,
За др Савова не съм чувала,къде се намира кабината и.
Аз се обаждах на др.Славчева,срещу Альоша е кабинета,но е болнични,ще преглежда след месец.

Мнения и впечатления от др Вержиния Ирадиян имате ли ,в трета поликлиника е

Д-р Славчева преглежда само на частно тъй като е завеждаща на отделението, и от нея има доволни и недоволни....

При Ирадиян не ходи категорично не става Rolling Eyes.

Д-р Савова преглежда в една кооперация с/у СБА-то. Там има и невролог и лаборатория (май Здраве беше  newsm78) .
Ето как се води адреса точно - ул. "Муткурова" №42 Телефон: 082 /835014  
Обаждаш се и си записваш час, спазват се сравнително точно. Хубаво също е, че има дни когато е сутрин и такива следобед и може да се отиде вечер след работа примерно.

парашутани не мога да помогна съжалявам  Hug

# 68
Бихте ли ми препоръчали лекар за много проблемни хемороиди и къде и кога преглежда?
Долу, в траспортна болница срещу БРП-то имаше един...

# 69
  • Русе
Може би е д-р Нанов (или нещо подобно беше). Колежка ми каза сега за него, дано е добър специалист.

# 70
Да, същия  Peace

# 71
Здравейте!
Предстои ни да се преместим цялото семейство в Русе след няколко месеца. Можете ли да ме насочите към педиатър, където за запишем бебчето за консултации?

Успяхте ли да намерите личен лекар? На мен също скоро ми предстои връщане в Русе ,но с малко по-големи деца на 3 и на 6г..
п.п и аз съм до Стоматологията, но май вече търся някой ,който изобщо приема пациенти

# 72
  • Русе
Здравейте!
Предстои ни да се преместим цялото семейство в Русе след няколко месеца. Можете ли да ме насочите към педиатър, където за запишем бебчето за консултации?

Успяхте ли да намерите личен лекар? На мен също скоро ми предстои връщане в Русе ,но с малко по-големи деца на 3 и на 6г..
п.п и аз съм до Стоматологията, но май вече търся някой ,който изобщо приема пациенти
Хм! И ние в края на юни се връщаме и мисля да се запиша при тази, при която бяхме преди да напуснем града. Дали има вероятност да ми откаже newsm78
Майка ми е при нея, но сега е в чужбина. Ще се прибере след 3 седмици и тогава ще я накарам, като отиде на преглед, да я пита Thinking

# 73
Здравейте!

Хм! И ние в края на юни се връщаме и мисля да се запиша при тази, при която бяхме преди да напуснем града. Дали има вероятност да ми откаже newsm78
Майка ми е при нея, но сега е в чужбина. Ще се прибере след 3 седмици и тогава ще я накарам, като отиде на преглед, да я пита Thinking
Всичко е възможно ,почти никой не приема нови пациенти  Crazy.Но ако ви помни защо пък да не ви приеме

# 74
  • Русе
Скрит текст:
Здравейте!

Всичко е възможно ,почти никой не приема нови пациенти  Crazy.Но ако ви помни защо пък да не ви приеме
Помни ни. От време на време питат за нас и тя и сестрата  Wink
Е, добре, де. Що народ избяга от България, що народ измря, деца не се раждат, а не приемат нови пациенти Thinking

Общи условия

Активация на акаунт