Бродирана красота Тема 131

• 85 999
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
mibobo, вече очаквах да покажеш. Много е красиво всичко. И мотивчетата, които си подбрала както винаги са страхотни. 

# 616
Здравейте
Имам въпрос към тези от вас, които са поръчвали от солария, свързаха ли се с вас преди да ви изпратят поръчката. Във формата за поръчка има да си оставиш телефон, имейл, но нито са ми звъняли, нито са ми пратили нещо на пощата. И за колко дена ви пристигнаха поръчките и с коя куриерска фирма? Аз поръчах в петък по обяд и така се надявах да дойде днес Simple Smile

# 617
  • с.Николово, обл. Русе
Не искам да те отчайвам, но съм чувала, че "Солария" не са от най-бързите при изпълнението на поръчките. Звънни им ако са оставили те телефон за да разбереш дали са задвижили те нещата.

# 618
И аз бих искала схемата на кактусчето, което е показала vadada Wink
Mibobo, изящество! Всичко е много красиво!

# 619
  • Свиленград
mibobo всичко много ми хареса, но очите ми останаха в къщичката на синята панама и белите снежинки. Много ефектно се е получило. А другата топка макар и да не е бродирана е много хубава.
Аз получих схема на кактусчето и ще копирам линка който ми дадоха на мен.
http://f-picture.net/fp/b5380cd5254e44d1856e78aad9047326

# 620
Не искам да те отчайвам, но съм чувала, че "Солария" не са от най-бързите при изпълнението на поръчките. Звънни им ако са оставили те телефон за да разбереш дали са задвижили те нещата.

Аз така си поръчах веднъж от Солария, седмица по-късно се обадих да попитам какво става с поръчката, тъй като няколко дни поред побърквах служителките от пощата от проверки. Оказа се, че още се е комплектована... Тогава се ядосах и се отказах от нея, дръпнах от нета схемата и сама си я комплектовах по ключа

# 621
Billy_ana KoteVania благодаря ви  bouquet ще потърся на сайта телефон или имейл. В нета има схема, но е на малкия гоблен, а на мен големия повече ми хареса, но ако ще ми го бавят ще търся някакъв друг вариант

# 622
mibobo,всичките картички са чудесни.Браво

# 623
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
mibibo, депресираш ме с тия коледни красоти.

# 624
Мибобо, всичките са прекрасни- и картичките и играчките.
Напоследък тук само се разписвам и не показвам нищо готово. Сега ще ви покажа две картички, които приготвих за една благотворителна инициатива. Едната е бродирана, другата не е но ще ви покажа и двете.

Ииии малко топки

# 625
  • Свиленград
Роси сътворила си големи красоти! Може ли схемите на мечетата. Много ми харесаха, тази година вече е късно благотворителния базар мина, но събирам идеи за догодина.

# 626
А ад ви се намират схеми на шишарки с панделки

# 627
# 628
Благодарско, 2-рата е супер

а тази 1-та да сте виждали какво ли не писах но не я намирам, писах на жената ама нищо ..

# 629
Мисля, че я имам тази схема с шишарката, но ще погледна утре, че са на служебния компютър Peace

Общи условия

Активация на акаунт