Народът беше подведен.
И сега - който и да спечели повече - печели. Няма долна граница за избирателната активност.
Единствената надеждица е този генерал да тегли една къса-дълга на издигналите го и да си води собствена политика, дай Боже в интерес на България.
А дано, ама надали.
Чакаме парламентарните избори вече.
Страх ли ги е френските плъхове?
http://www.investor.bg/evropa/334/a/franciia-evropa-triabva-da-s … na-trymp--227979/
Аз съм с малко по-различно мнение. Мисля, че настоящата ситуация е възможно най-добрата по отношение на мигрантската криза. Правителството ще остане да работи в оставка по Конституция, тъй като Плевню вече не може да назначава служебно правителство, остават му по-малко от 3 месеца до края на мандата.
Значи бойковците ще посрещнат мигрантския натиск, както и новия президент. Предполагам, че това ще се случи след Нова година. От техните действия зависи и какво ще им се случи на тях самите после на изборите.
Ако гробарите оставят границата разграден двор, даже няма и да влязат в следващия парламент. След това вече може и да няма ГЕРБ.
Ако комунистите решат да се правят на демократи, ще си останат само с президент. И без това те не спечелиха нищо като доверие и подкрепа от народа, изключая поста на Илиана Идиотова. А президента може да води и различна от тяхната политика, ако е умен, смел и се ориентира бързо.
Единствените, които искат да се води политика на отблъскване на мигрантите са патриотите и точно те ще спечелят. Патриоти и турци в новия парламент

Сегашните само ще гледат отвън, особено ако признаят референдума и намалят дупедавците наполовина, както и субсидиите им.А мама Меркел е далече и може изобщо да не я преизберат догодина и нея.
А, сега да ги видим.....!

Който вземе курс към народа, той ще спечели! Ама и дупе си трябва.....