Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 354
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 50 055
Слушах Йотова и доста се отчаях. Значи и тези маймуни няма да свършат никаква работа. Как по-точно смятате да пазите границата, като е без сълзотворен газ, гумени патрони, водни оръдия и огнестрелно оръжие? С червени знаменца?

Народът беше подведен.
И сега - който и да спечели повече - печели. Няма долна граница за избирателната активност.
Единствената надеждица е този генерал да тегли една къса-дълга на издигналите го и да си води собствена политика, дай Боже в интерес на България.
А дано, ама надали.

Чакаме парламентарните избори вече.

Страх ли ги е френските плъхове?
http://www.investor.bg/evropa/334/a/franciia-evropa-triabva-da-s … na-trymp--227979/

Аз съм с малко по-различно мнение. Мисля, че настоящата ситуация е възможно най-добрата по отношение на мигрантската криза. Правителството ще остане да работи в оставка по Конституция, тъй като Плевню вече не може да назначава служебно правителство, остават му по-малко от 3 месеца до края на мандата.
Значи бойковците ще посрещнат мигрантския натиск, както и новия президент. Предполагам, че това ще се случи след Нова година. От техните действия зависи и какво ще им се случи на тях самите после на изборите.
Ако гробарите оставят границата разграден двор, даже няма и да влязат в следващия парламент. След това вече може и да няма ГЕРБ.
Ако комунистите решат да се правят на демократи, ще си останат само с президент. И без това те не спечелиха нищо като доверие и подкрепа от народа, изключая поста на Илиана Идиотова. А президента може да води и различна от тяхната политика, ако е умен, смел и се ориентира бързо.
Единствените, които искат да се води политика на отблъскване на мигрантите са патриотите и точно те ще спечелят. Патриоти и турци в новия парламент Crazy Ще се бият всеки ден.
Сегашните само ще гледат отвън, особено ако признаят референдума и намалят дупедавците наполовина, както и субсидиите им.А мама Меркел е далече и може изобщо да не я преизберат догодина и нея.
 А, сега да ги видим.....! Thinking
Който вземе курс към народа, той ще спечели! Ама и дупе си трябва.....

# 50 056
Точно това мисля и аз, Ън - че трябва хубаво да си опичат акъла и да правят, каквото е необходимо, защото ще си заминат! На хората просто зверски им писна.

Но е явно е вярна поговорката, че със стари к..ви нов бардак не става. Вече 27 години сме в това театро.
Гледах я вчера тая брюкселска номенклатура със заучените клишета, как се върти и се измъква, и накрая изтърси политкоректното си малоумство, и ме обзе мъка, че народецът гледа като месия към генерала, а той се държи от същите мошеници и предатели, които държат България на дереджето й вече толкова години. И не се заблуждавам нито за миг, че ако докопат властта, ще бъдат нещо различно от преди. Само че ГЕРБ поне са по-талантливи в краденето и паразитирането и успяват да не убият съвсем гостоприемника. Ако не се бяха оляли така с арабските навлеци, можеше да си стоят още няколко мандата. В крайна сметка - всички крадат, нали, кога ни се е случвало нещо различно, че да претендираме за почтено управление?

Единственият му шанс на Радев - и шанс за България - е да се откъсне от орбитата им и да работи за всички нас - ама с гръм и трясък, на предела и отвъд предела на мижавите си правомощия. Ако продължава да стои като една кукла за показване (защото в момента е точно това, дори не го пускат никъде сам и не му дават да си отвори устата, за разлика от вицето му), всичко това е съвсем напразно.

Добре е, че имаме 3 месеца да видим кой какво чини. Включително т. нар. "патриоти", от които патриот (и то под въпрос, защото стои толкова години в това презряно обкръжение) е единствено Джамбазки.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 09:13 от Анонимен

# 50 057
Може ли някой да отиде на страницата на Йотова
https://www.facebook.com/IlianaIotova/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

и да провери дали може да се пишат коментари?

Изтриха ми 2  коментара и вече виждам само бутончето за споделяне.

Работата е ясна, нали?

# 50 058
Това видяхте ли го:

Министерство на отбраната готви продажбата на нови земи за бежански лагери!

http://novini.stara-zagora.org/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1 … D0%B8-n53234.html

# 50 059
Може ли някой да отиде на страницата на Йотова
https://www.facebook.com/IlianaIotova/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

и да провери дали може да се пишат коментари?

Изтриха ми 2  коментара и вече виждам само бутончето за споделяне.

Работата е ясна, нали?

Могат да се пишат коментари. Поне аз мога.

# 50 060
Ами значи ясно - аз пък вече не мога. Защото попитах как смятат, че трябва да се пази границата, след като няма да се употребява сила. Всички останали коментари са Браво и Напред. Дори на Бойко на страницата има повече "плурализъм" - доста ругатни отнася в последно време.

Какво да говорим - Пременил се Илия, огледал се - пак в тия!

# 50 061
Ами значи ясно - аз пък вече не мога. Защото попитах как смятат, че трябва да се пази границата, след като няма да се употребява сила. Всички останали коментари са Браво и Напред. Дори на Бойко на страницата има повече "плурализъм" - доста ругатни отнася в последно време.

Какво да говорим - Пременил се Илия, огледал се - пак в тия!

Затова не ходя на избори и не им вярвам на обещанията - защото много ми омръзна и не позволявам вече да се изгаврят за пореден път с доверието и надеждите ми.

# 50 062
http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=125271

Чували ли сте за този Александър Ресиловски? Това май е авторът на онзи пост за Харманли.

# 50 063
Така като ги гледам нещата.....ще пуснат навлеците най-вероятно.
На следващите избори очаквам(въпреки предположенията ви) тотален успех на патриотите. Знам, че хората не ги харесват и не биха гласували иначе за тях, особено Волен и В. Симеонов,....но...като започнат да прииждат до вратата ти тия диваци, ще се ориентират към единствените, които викат да бъдат изгонени, а това са точно патриотите. Предполагам, че ще бъдем отново излъгани....Но тогава, а може и преди това още, ще избухнат граждански размирици, може да има и гражданска война. Както и всичко, което върви успоредно с нея: бежанци,  загубване на територията и оставането ни като народ без своя държава. Или в по-мек вариант емиграция на всичко младо и работещо, срив на икономиката, загуба на държавността. В крайна сметка пак същото-изгубване на Бг за бъдещите поколения.

П.П. Да, знам го този Ресиловски, разглеждала съм му профила. Патриот човек, събуден, но самотен в страховете си за бъдещето:?

Вчера написах един пост в другия форум към една патка, която се вайкаше как така и защо Трайчо не спечелил. Казах й, че човек, който заявява, че няма как да се затвори вратата пред мигрантите не може да се надява на нещо и даже се чудя как взе и толкова. Вероятно за него са гласували само глухите, а тя отговори, че се радвала да се причисли към глухите, щом това са хората, които са против омразата и страха. ooooh! ooooh! ooooh! И това е млада жена, живееща близо до София, с малко момиченце. И с добри финансови възможности. Какво да мислиш за тоя народ? Може би това, че такива ще са първите побягнали. Twisted Evil

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 10:24 от Ън

# 50 064
Ън, точно това е проблемът с Патриотите - викат едни лозунги, а на действия никакви ги няма. А могат да изорат земята от протести, подписки, молби из съдилищата, вой по медиите - какви ли не възможности. Да, ама не.

Докато (ако изобщо, и ако е този, който си представяме) вятърът на Тръпм стигне до нас, може и да няма до какво да стига.

# 50 065
Ън, точно това е проблемът с Патриотите - викат едни лозунги, а на действия никакви ги няма. А могат да изорат земята от протести, подписки, молби из съдилищата, вой по медиите - какви ли не възможности. Да, ама не.
Да, видях как Каракачанов правеше сметки на глас колко  още депутатски места ще спечелят ooooh! ooooh!
Трябва нов политически субект,който да обедини народа около патриотичната идея да спасим Бг, но такъв не се вижда отникъде. Никой не иска да си рискува живота и не виня никого. Смел и събуден човек ще предпочете да побегне, да осигури по-спокоен живот на близките си навън, отколкото да се жертва за хора, които се радвали, " че не са на страната на омразата и страха" ooooh!

# 50 066
Поредната зараза в Харманли.Властите пак крият.Хем така са политкоректни,хем избори ги гонят.После
да не ми подхвърлят небрежно за запечатване на границата,а между другото влизане през парадният вход+регистрация. #Cussing out
http://www.dnes.bg/stranata/2016/11/09/iazvi-syrbeji-tropicheska … v-harmanli.321556
След малко ще гледам коментар и при Милен Цветков по темата.
Kakви са коментарите? Интересно ми е на какъв стадии е, и в действителност колко са заболелите? Пише 3, а преди това пише много.  newsm78   
Потулен е случая.Общ.съветничка от Харманли е чула от местното население,че мигрантите имат страховити рани.Поискала е да посети лагера,не са я допуснали.Причаквала е отвън и на случаен принцип е питала мъжете.С тяхно разрешение е направила снимки и е взела личните им данни.Така 16 човека.Това е било преди 2м.Мед.лице в студиото каза,че няма страшно,защото със застудяване на времето болеста изчезва от самосебе си и раните се затварят.
Не знам дали патриотите ще спечелят на следващите избори.Много хора все още подценяват нашествието,защото не виждат ''страдалците'' и нямат идея какво предстои.Виждаме,че все още мн.малко хора протестират.Имам чувството,че темата за ''бежанците'' герб я споменават тази седмица,защото отчаяно искат да спечелят балотажа.Имам чувството,че са чели тук и като са видели яростното ни отношение по този въпрос,решиха да го споменат.До мин.неделя не ги чух да повдигат въпроса.На генерала също не му вярвам.Йотова 2седмици преди да се разбере,че ще става вице,много загрижено каза по тв,че предстои нещо страшно за нас покрай нашествениците.Защо тогава не би камбаната с всичка сила?

# 50 067
Офтопик

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 11:01 от Анонимен

# 50 068
Мисля, че в политическия ни живот вече нищо няма да е по старому.
1. Заради промяната за президента, която продължавам да твърдя, че въобще не е толкова маловажна - напротив в бъдеще президента ще е по-важен от правителство и парламент.
2. Вече е ясно, че ще сменяме избирателната система, това неминуемо ще размести пластовете и то драстично. Такава промяна ще доведе до каскади от други, която от политическите сили - нови или стари, го разбира и се адаптира може и да оцелее. Стабилни управления обаче в близо време няма да имаме.
3. Ясно е, че в света тръгна вълна на промени, предстои и в Европа. Предстои и при нас, неизбежно е, въпроса е дали политиците ни имат достатъчно акъл да мине възможно най-безболезнено.

Всичко това ме прави оптимистично настроена, надявам се, че в така наречения ни елит има чувство за самосъхранение.

# 50 069
Да видим, мила. Вчера и аз доста пърхах с крилца, но приказките на бъдещата ни Вице - която всъщност се гласи да изпълнява президентската длъжност, за която обаче знае, че не би имала шансове, ако се яви лично, и затова се крие зад гърба на Генерала (засега послушно мълчалива кукла) - ме приземиха.

Сега чакам следващите ходове на ББ - дали ще подаде оставка, какво ще стане в парламента по въпросите за референдума. Той каза изрично - 1 лев субсидия, макар че други се опитаха да замажат - че можело да се намали, ама чак пък толкова...
Да не стане накрая така, че пак Бойко да си изберем...той си е омайник и няма кой да му излезе насреща от наличните мижетурки. Хората са достатъчно объркани и късопаметни и все още недостатъчно бесни.

Чакам и вести от Германия - дали дъртият вампир ще се реши на нов мандат предвид събитията в САЩ. От това зависи всичко!

Общи условия

Активация на акаунт