Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 625
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 045
Сега допрочетох. Бранджелина взели само едно сирийче, щот не могли да гледат повече.
Явно и те са въвели квотния принцип.

# 6 046
  • MI
Еееее, може ли и със снимки  Sick

Не знам за другото, ама на мен много ми бърка в здравето препикаването на обществени места  Sick Имам идеи който го хванат да му режат атрибута с който е замърсил, така ще намалеят рязко случите...

Така е като няма политика за подбор на имигранти. Не говоря за бежанци, а за имиграционна политика. Нали не мислите че и в арабските държави всеки си пикае и с...е където иска?!

# 6 047
В някой не се, но в по дивите райони казват, че се облекчават където поискат.

# 6 048
. Нали не мислите че и в арабските държави всеки си пикае и с...е където иска?!
Абсолютно го мислим. Имаше даже снимков материал плюс устно подтвърждение от живели там съфорумки...
Културни особености били казаха...
Аз това съм го виждала в Индия-масово е.

# 6 049
  • Другата България
Sick Sick Sick Stop
Еееее, може ли и със снимки  Sick

Не знам за другото, ама на мен много ми бърка в здравето препикаването на обществени места  Sick Имам идеи който го хванат да му режат атрибута с който е замърсил, така ще намалеят рязко случите...

Така е като няма политика за подбор на имигранти. Не говоря за бежанци, а за имиграционна политика. Нали не мислите че и в арабските държави всеки си пикае и с...е където иска?!
Препкаване? Де да беше.....

# 6 050
  • постоянно
Абсолютно го мислим. Имаше даже снимков материал плюс устно подтвърждение от живели там съфорумки...

в индия и аз съм го виждала  Sick
там и зъбите си миех с минерална вода  Sick

# 6 051
  • София

На това му се вика да се "изтропаш" на метеното в буквален смисъл.

Направо ми преседна. Поне предупреждавайте...

Пък и добре нахранени тези сирийски бежанци бре...оядени са даже, пък и църни, църни-същински негри....

То се вижда, че не са сирийски бежанци. Не се вижда обаче, къде и кога е заснет кадъра. Според мене от САЩ или Франция отпреди поне няколко години.

# 6 052
  • Другата България
 Joy Joy Joy
Ама разбира се, направо е от Сенегал от 1980 година. ooooh! Tired

# 6 053
  • MI
Ако подбираме по-образовани имигранти, надали ще се облекчават на публични места. Тия от дивите райони при нормална имиграционна политика няма да успеят да се промъкнат.... Да им се не видят и културните особености, Гери  Sick

Мери Ан, хич не е по-малък проблема, дори това е по-вероятно да го изчистят веднага, а препиканото мирише седмици наред...  Sick Имам засилено обоняние и наистина започвам да кроя планове за мъст като усетя някъде препикано...

# 6 054
Ако подбираме по-образовани имигранти
Тези образованите отдавна са дошли, ама не ги забелязвате.
Сега е ред на по-простата рода да пристигне...

# 6 055
Ох аз имах гости та изпуснах изцяло темата.
Момичета наистина ли щели да разпределят бежанците в всяка община 7% от жителите? Видях го като заглавие но не успях да прочета.

# 6 056
  • София

Доколкото знам, културните им особености са да се подмиват след тоалентна. Т. че това изхождане в движение ми се струва много невероятно.
За Индия съм съгласна.

# 6 057

Доколкото знам, културните им особености са да се подмиват след тоалентна. Т. че това изхождане в движение ми се струва много невероятно.

В Египет  знам точно как се подмиват....с камъчета....

# 6 058

За Индия съм съгласна.
А арабката на клипа как се хигиенизира?

# 6 059
Щегувате се, ама напоследък на 2 пъти съм попадала на такива нечистотии.
И недоумявах.
Сега вече ми е ясен произхода им.
Иначе, да, за Индия и Афганистан, знам, че е нещо обичайно.

Общи условия

Активация на акаунт