Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 632 483
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 290
Като политиците не са суперчовеци, защо не се вслушват в гласа на народа?
Защо няма референдуми по тези въпроси? Това е съдбоносно за Европа!!! Пак тоталитаризъм под друга форма...

Най после становището на БПЦ http://www.bg-patriarshia.bg/news.php?id=184530
по въпроса с бежанците.

# 7 291
"Толерантност" е маската, истината е зловеща...

Нещо повече и по-конкретно за истината?

# 7 292
  • София
https://www.facebook.com/toaletnata?fref=nf
Цитат
КИЕВСКА ЖУРНАЛИСТКА УЖАСЕНА ОТ НАШЕСТВИЕТО НА „МИГРАНТИТЕ” В ЕВРОПА
Киевската журналистка Аида Боливар пропътувала с влак Будапеща-Виена, заедно с арабски „бежанци”. В момента тя е щастлива, че „мигрантите” по пътя не са я убили.
„Живяла съм 5 години в арабски държави: Мароко, Египет и Тунис. Владея свободно арабски език, познавам Корана. Затова някой да ме обвини в някакво мое негативно отношение към представителите на други нации или религии е просто невъзможно.
Но ситуацията, в която попаднах на 31 август, промени тотално моя мироглед.
Пристигнах в Будапеща с намерение да продължа за Виена. На гарата видях огромно количество хора с арабска външност: абсолютно мръсни, немити, шумни, крещящи. Заради тях не можах дори да се добера до входа на сградата. Крещяха различни оскърбителни фрази, опитваха се да ми отнемат куфара. Разбирах, естествено, всичко, което говорят. Тези хора, като истински животни, без да се притесняват, удовлетворяха биологическите си нужди направо на улицата. Арабските жени крещяха – биеха ги.
В моя вагон влязоха 5 човека с билети. Седнахме спокойно, все пак влакът беше почти напълно празен. За броени минути обаче се случи нещо невероятно: крясъци, строшено стъкло... Като облак се втурнаха стълпотворение от хора. „Бежанците” си говореха за това дали не си заслужава да ни ограбят – щяло да бъде угодно за Аллах дело. Били сме неверници /кафири/. А за мен конкретно коментираха дали няма да е добре и да ме изнасилят – облечена съм била като непорядъчна жена. Т.е. – нямам хиджаб на главата. Не съм мюсюлманка и вече по силата само на това – лошо.
Час по-късно влакът спря на неизвестна за мен спирка. По радиото съобщиха, че по-нататък влакът няма да продължи. След известно време отблокираха вратите и желаещите можеха да слязат. Аз и още 4 човека започнахме да си пробиваме път през тълпата „мигранти”. Не искаха да ни пуснат да преминем. Местната гара беше просто окупирана. Мигрантите ставаха все повече и повече. Вече им беше дадена храна. Храна имаха предостатъчно.
Хляб, ябълки, всевъзможни закуски просто се търкаляха по улицата. Те ги тъпчеха отгоре. „Мигрантите” изкрещяваха само една дума: „money”. Т.е. дайте пари. „Бежанците” се опитваха да отнемат от околните скъпоценности, дърпаха им куфарите. Те искат само да получат пари от Европа. Абсолютното мнозинство от тях нямат никаква професия, а и не желаят да се занимават с каквото и да било.
Освен ненавист, друго нищо не изпитват към европейците”.

# 7 293
Защо няма референдуми по тези въпроси? Това е съдбоносно за Европа!!! Пак тоталитаризъм под друга форма...

Как трябва да звучат въпросите на референдумите? "Да бутнем ли Саддам/Кадафи/ Ассад, защото допускаме, че ядат деца на закуска?",  "Да продаваме ли оръжие на ИДИЛ?" Все въпроси, които идват преди "Да допускаме ли бежанци?"
Имам предвид Европа в по-широк смисъл. И без излишна толерантност, съм на мнението на Валери Найденов за разпределението на бежанците - "кой колкото бомби е хвърлял, толкова народ да приюти".

http://memoriabg.com/2015/09/09/evropa-umira-zashtoto-luje-sebe-si/

# 7 294

Герри, Прусия е пчвала война на всеки 20тина години. Това обаче е в миналото и колкото и да ти се иска големи битки и борби за арийската раса няма да има. Междуд ругото, всеки немец на който му кажа за българските неонацисти, започва да ме гледа объркано и казва "Ама тези хора знаят ли, че не биха минали за арийци и според идеологията на Хитлер са унтерменш?".
Не сме арийци така е. За немците ние сме обикновени цигани. Все още е така. Затова и подсъзнателно не ги обичаш ти немците... Laughing

Абе както казах, това не е вярно. Баба ми знаеше немски по-добре от теб, Герри. Руски не знаеше грам:) Казвала ми е.  Говорила е с тях - немците. Обикновени цигани не сме били за тях, така са наричали другите балканци, а ние сме били арийци, дори и да не е съвсем като тях, ама все пак, не сме били унтерменш Grinning Не че това има значение сега. Виждаш, че афганистанци, пакистанци, индийци, тунизийци и всякакви други са по-вървежни от нас навсякъде на Запад. Предпочитат тях пред нас. А и лично съм го видял в Лондон.
От големите нации единствените, които ни смятат за равноправни хора, са руснаците и донякъде и немците. Това е. Англичани, французи, скандинавци никога няма да ни приемат за равноправни хора, за тях сме винаги трета категория, това е тъжната истина. От западните нации единствено германците ни имат донякъде за хора. И колкото и да не ги харесваме и каквото и да си говорим, но руснаците - това е истината.
Питам аз един нормален български висшист, който си заслужава образованието да речем, наистина е учил и знае нещо, къде може да работи бяла работа? В Англия, Франция, Швеция и Дания просто забрави. Няма как да стане, освен с някои изключения, ако е бил на стаж в техни фирми, ако е гений и т.н. Ама всички могат ли да са гении? Редови висшист. От големите нации, къде би могъл?
Донякъде, в Германия. Не винаги, ама все пак. Много лекари познавам, които отидоха в Германия, а в Англия казаха, че е изключено. В Германия все пак може. И в Русия - шансът да си намериш бяла работа в Русия е хилядократно по-голям, отколкото в Англия или САЩ. Там ще миеш чинии, па нищо, че си висшист.

Та това е, за англосаксонския свят, за Франция, Белгия, Скандинавието - ние бели хора никога няма да бъдем. ОК, изключения има, сега ще се появят множество ССФ, които ще заобясняват как те самите или мъжете им са в някоя от тези страни и вземат емнайсет хиляди евро заплата. Такава единични случаи има наистина, но те са единични. Не са масови и никога няма да бъдат. И Господ знае дали само с едната кадърност са се уредили или с нам кви други фактори.
Единствените две европейски страни, в които може да приемат българина като бял човек, това са Русия и Германия. Това е положението. В Англия, Франция и Швеция пакистанеца и афганистанеца са повече хора от нас, който какво ще и както ще да го отрича.

# 7 295
  • София

Как трябва да звучат въпросите на референдумите? "Да бутнем ли Саддам/Кадафи/ Ассад, защото допускаме, че ядат деца на закуска?",  "Да продаваме ли оръжие на ИДИЛ?" Все въпроси, които идват преди "Да допускаме ли бежанци?"
Имам предвид Европа в по-широк смисъл. И без излишна толерантност, съм на мнението на Валери Найденов за разпределението на бежанците - "кой колкото бомби е хвърлял, толкова народ да приюти".

Нямам спомен немците да са хвърляли бомби в Пакистан, Бангладеш и Албания, ама ей на, и от там се вливат ''бежанци'' в общия поток, и то хич не малко.

# 7 296
Меркел влезе в капан, заложен от нея самата и от останалите  в играта.  Стига вече с тия кифлички и кой кого канил.

В момента в медиите се коментира за изчерпан ресурс, за липса на бази за настаняване и за тотално претоварване на Германия.

Съгласна съм с мнението на Mislq . цели се хаос, конфликти, и дестабилизация.
И не толкова между обикновените хора- това е като краен резултат, а между обикновените лидери Sunglasses

Германия ще дава автоматично бежански статут на сирийците

Гърция започва строежа на пет „горещи точки“ за прием на бежанци

Австрийски експерт: До 5 месеца „Ислямска държава“ удря Европа
OX'AMAH, интересно ми е как ще коментираш , предвид твърденията ти по- напред за сигурността, следенето на бежанците и контрола им  от съответните служби тук.

# 7 297
@Тайна,

Разбирам ти желанието да пускаш линкове с гадните неща, които се случват, но опитай да отсееш източника. В смисъл, че от подобна страница никой няма да те вземе насериозно.
Надявам се да ме разбереш. Ние искаме да покажем лошата страна на нещата, но със сайтове като "тоалетна", "брадва" няма никой дори да си направи труда да прочете това, което си написала.
Според мен това е оригиналната статия за украинската журналистка:
http://www.eurointegration.com.ua/rus/experts/2015/09/9/7038016

Сега ще дойдат арабските защитнички, призоваващи към ЕМПАТИЯ, да ти размахат пръст.

Нямам нищо против религията им, но да не я налагат. А за съжаление демокрацията е един вид управление на мнозинството. Когато станат повече ще си наложат техните правила. А жените при тези правила са най-големите жертви. Кога вече ще дойде този момент, не е ясно. Няма да е днес, няма да е след 10 години. Но след половин век може би да. А ние я сме живи, я не, за да видим докъде са я докарали европейците с толерантността и мултикултурата.

# 7 298
Нямам спомен немците да са хвърляли бомби в Пакистан, Бангладеш и Албания, ама ей на, и от там се вливат ''бежанци'' в общия поток, и то хич не малко.

Мисля, че немците по принцип имат сравнително малка вина за причините за потока. Но щом веднъж има поток, ще има и желаещи да се присъединят към него.

# 7 299

В момента в медиите се коментира за изчерпан ресурс, за липса на бази за настаняване и за тотално претоварване на Германия.

Странно, да не са минали 500 000?  newsm78

ПП. Потокът дали не е завлякъл малко и от нашите мургави сънародници?

# 7 300
  • София
Скрит текст:
@Тайна,

Разбирам ти желанието да пускаш линкове с гадните неща, които се случват, но опитай да отсееш източника. В смисъл, че от подобна страница никой няма да те вземе насериозно.
Надявам се да ме разбереш. Ние искаме да покажем лошата страна на нещата, но със сайтове като "тоалетна", "брадва" няма никой дори да си направи труда да прочете това, което си написала.
Според мен това е оригиналната статия за украинската журналистка:
http://www.eurointegration.com.ua/rus/experts/2015/09/9/7038016

Сега ще дойдат арабските защитнички, призоваващи към ЕМПАТИЯ, да ти размахат пръст.

Нямам нищо против религията им, но да не я налагат. А за съжаление демокрацията е един вид управление на мнозинството. Когато станат повече ще си наложат техните правила. А жените при тези правила са най-големите жертви. Кога вече ще дойде този момент, не е ясно. Няма да е днес, няма да е след 10 години. Но след половин век може би да. А ние я сме живи, я не, за да видим докъде са я докарали европейците с толерантността и мултикултурата.
Моя грешка признавам! Друг път ще търся източника.

# 7 301

Тцъ, недей по този параграф, че и ние сме  в кюпа и не само слагахме съчки в огъня, а се и облажихме от войната в Сирия.
 Стига да се спомене сбирката в Правец и продажбата на оръжие Wink.

# 7 302
  • София

Мисля, че немците по принцип имат сравнително малка вина за причините за потока. Но щом веднъж има поток, ще има и желаещи да се присъединят към него.

Именно. Затова и идеята, че който е хвърлял бомби, да бъде така добър да си прибере вересиите, е несъстоятелна. Нито Германия, нито Швеция са виновни за грозната ситуация в която се намира Пакистан, да речем.

нова, де този късмет  Tired

# 7 303

Тцъ, недей по този параграф, че и ние сме  в кюпа и не само слагахме съчки в огъня, а се и облажихме от войната в Сирия.
 Стига да се спомене сбирката в Правец и продажбата на оръжие Wink.

Права си, но все си мисля, че пак по-малък процент ни се пада. Тъй или иначе,  големите го подминават този параграф.

Таис, мисля, че идеята е съвсем справедлива и състоятелна /в смисъл на обоснована/. Не твърдя, че някой има желание за осъществяването й.

# 7 304

В кюпа сме. А облажването като нищо е актуално и с днешна дата.

"Преди месеци на полигона в село Анево избухна взрив, при който загина един американец, а българин беше ранен. След този случай лъсна нелицеприятната истина, че българската държава е допуснала САЩ да тестват оръжия у нас, продавани на „умерената опозиция“ на Асад, която се влива в бойните редици на ИДИЛ. Както сполучливо отбеляза един приятел, изразът „умерена опозиция“ звучи като „малко бременна“. Полигонът се използва и за обучението на тази опозиция, което повдига въпроси за сигурността на българските граждани."
Цитатът взех оттук:
http://memoriabg.com/2015/09/24/allah-e-velik-toi-izprati-rusiya … rusnatsite-idvat/

Общи условия

Активация на акаунт