Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 271
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 480
Европа не може да издържа някакви, които се роят като хлеберки, необразовани и агресивни. С тия просто не сме от една порода...

Не се радвам на наплива от бежанци, но мисля, че въпреки цялата конкуренция, това е едно от най-гнусните изказвания, които ги обобщават.

# 9 481
Скрит текст:
Проблемът не се решава само с вдигане на стени  по морета и планини и отстрелване на всеки, които се приближи, а най-вече със създаване на условия за нормален живот там, откъдето идват, вместо да се ползват страните им за бойни полета. Все пак напливът се дължи на определени събития.
Принципно си права. Но кажи КАК да им се създадат нормални условия?
Това не мога да си го представя как ще стане.
Според мен не е възможно. Просто е абсурд!
Проблемите са толкова много и комплицирани, че такова решение граничи с фантастиката.

# 9 482
Европа не може да издържа някакви, които се роят като хлеберки, необразовани и агресивни. С тия просто не сме от една порода...

Не се радвам на наплива от бежанци, но мисля, че въпреки цялата конкуренция, това е едно от най-гнусните изказвания, които ги обобщават.
Пожелавам ти така да се стечат обстоятелствата , че да ги стрещнеш очи в очи ,
както съпругът ми .

MoiraneD, на какви ти приличат  newsm78
Ясно е, че не са сирийци

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 21:53 от vasilena***

# 9 483
как върви бройката на пристигащите ?
или вече не е от значение ?

# 9 484
Вчера , докато пиех кафе в кухнята чух по Дарик , че предния ден са влезли в Германия 10 000 бройки. за един ден ..смятай ...

# 9 485
взехме да претръпваме вече ,
всичко е като един кошмар ....

# 9 486
Това изказване на Меркел не знам дали е побликувано тук.

http://www.segabg.com/article.php?id=772136
Аз се чудя реагират ли някои служби на инфото и снимки на ислямисти представили се за бежанци?
Или всички са шамаросани от наплива и се чудят как да овладеят недоволството на ''горките'' от лоша храна и пр.капризи.Струва ми се,че умишлено се говори малко за нашествието в Европа.Не знам какво става по унгарската,хърватската граници.Още ли ги щурмуват в същия дух?Информирам се предимно от темата тук.Не трябва да претръпваме!Моето инфо от германци е,че ако свободно се изказваш с/у емигрантите,ще останеш без работа. Sad

# 9 487
Спомних си за един филм:

"Лодката е пълна" / The Boat Is Full / Das Boot ist voll

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Boat_Is_Full

http://www.imdb.com/title/tt0082095/

Всичките тези усилия и най-вече финансови средства, които се влагат в момента и ще се влагат в Европа за справяне с бежанската криза, ако се вложат за помагане на бежанците на място в кризисните райони, биха помогнали на много повече хора и биха дали по-добри резултати.

В лодката има няколко стотин хиляди, а извън лодката няколко милиона.

# 9 488

както съпругът ми .

MoiraneD, на какви ти приличат  newsm78
Ясно е, че не са сирийци
Ами не,поне 80 % от тях официално не са сирийци. http://www.webcafe.bg/id_98400108
Съжалявам за случилото се със съпруга ти-явно е много неприятно  Hug

Vapor ,MoiraneD явно споделя мнението на поне 51% от германците и на германският президент Гаук,който каза,че Германия поне не може да го прави-не и до безкрай. Физически не е възможно. Кое точно ти е гнусно в изказването на  MoiraneD? Че се роят като хлебарки?-ами така е и статистиките го доказват. Че са необразовани? И това е вярно-по данни от нашия комитет за бежанците само 10 % от тях имат образование по-високо от НАЧАЛНО. С висше образование са 0%. Че са агресивни? Ами агресивни са-бият се помежду си в лагерите и насилват собствените си жени и деца. Кое беше гнусното в изказването? Че не топли толерантната ти душа? По-скоро,че  някой говори  относно бежанците и трябва да му се затвори устата-казва лоши истини ,а това не е позволено. Давай,продължавай -ако не можеш да кажеш нищо за информацията,обяви мнението на някого за гнусно. Подкрепям изказването на MoiraneD-Европа не е длъжна и не бива да приема тези тълпи от нашественици,особено така безконтролно. Много хора говореха за важни неща-важни за България и българите,които бяха покрити с лавина от глупости и дребнави лични заяждания към всеки,несподелящ  твоята позиция. Лично от теб.
Лично аз спирам да пиша в темата. Писна ми да споделям информация и да бъда въвличана в спорове за дребни детайли без значение,от хора непознаващи правото,но активни в манипулациите и дискредитирането на всяка нехаресваща им информация. Ако информацията е доказана без съмнение,както направих аз с коментара на новия закон за бежанците,или MoiraneD с нейните статии-започва се с лични коментари. Прочети ми сигнатурата и ще се познаеш.  Тъни си в блажено неведение и си крепи розовите очила,щом така ти харесва-на мен това ми се струва пълна простотия.

В България към момента се говори ,че са около 30 000. Но за тази тема и списващите в нея е без значение
 Беше ми приятно да си говоря с някои от вас. Hug

# 9 489
  • България

както съпругът ми .

MoiraneD, на какви ти приличат  newsm78
Ясно е, че не са сирийци
На "роми", казано накратко -цигани.
Нищо не може да се направи, не подлежат на интеграция. Това е, гнусно, красиво, факт. vasilena***, правилно пожелаваш, присъединявам се  Peace.
Който иска, да ги среща, аз не искам.
Ненамеса в страните им и затваряне на границите, даже ветропоказателя Меркел май ще се усети.
Свалиха тези, които се справяха с тях- диктатори били, с такива само твърда ръка, не меката китка на Европа.
  Ние с нашите цигани не се справяме и стават все по-агресивни, колят, изнасилват и т.н., а от векове живеят между нас, че с тия ли? Абсурд! Няма начин!
 И Vapor, не са бежанци, в България не са.
Толкова страници тема и това ли не се изясни? Не са бежанци в България. Точка.
  А най-гнусното в темата беше, че българите са "паразити", но всеки си има гледна точка.  Hug
Diana D, и на мен ми беше приятно, аз също май скоро ще спра да поглеждам какво се пише, няма голям смисъл вече.
Нека толерантните продължат с гевреците.   Peace
Пропуснах- външните особености, които ги сближават- едната снимка е на имигранти, другата на цигани. А традиции, образование, размножаване, ножа винаги в джоба и т.н.-всеки може да си намери такава информация.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 22:52 от MoiraineD

# 9 490
Вчера , докато пиех кафе в кухнята чух по Дарик , че предния ден са влезли в Германия 10 000 бройки. за един ден ..смятай ...
И щом се договарят с Турция за още 500 000, а и кой знае колко в момента бродят из Европа...Сегашните квоти бяха за едни 150 000 души само. Кой знае още колко ще има.

# 9 491
Диана, остани  Hug аз те чета с удоволствие

# 9 492
  • София

Аз се чудя реагират ли някои служби на инфото и снимки на ислямисти представили се за бежанци?
Или всички са шамаросани от наплива и се чудят как да овладеят недоволството на ''горките'' от лоша храна и пр.капризи.Струва ми се,че умишлено се говори малко за нашествието в Европа.Не знам какво става по унгарската,хърватската граници.Още ли ги щурмуват в същия дух?Информирам се предимно от темата тук.Не трябва да претръпваме!Моето инфо от германци е,че ако свободно се изказваш с/у емигрантите,ще останеш без работа. Sad

Интересен линк, благодаря  Peace Това значи ли, че Германия ще се намеси пряко във военните операции там...чудя се. Факт е обаче, че Меркел не смята да си променя становището относно огромния наплив от бежанци/мигранти - рекла е, че ще ги взимат, и туй то. Патка.

Диана, не се връзвай на някои хора тук, просто си пиши  Hug

# 9 493

Прочетох публикацията и се чудя, как и по какъв начин ще задължат ненуждаещите се от убежище да напуснат Германия? newsm78
Не мисля, че ще стане от днес за утре - съобщават ти, че нямаш право на убежище и на следващия ден се изнасяш. И къде?
На мен лично не ми е ясно това установяване колко време ще отнеме и как ще насмогват да се грижат за тях?

"Меркел заяви, че в основния закон няма да има никакви промени и че Германия ще продължи да изпълнява Женевската конвенция от 1951 г. за статута на бежанците. Тя обаче повтори, че Германия трябва да ускори процеса на обработване на молбите за убежище и че тези мигранти, за които се установи, че нямат нужда от убежище, трябва да бъдат задължени да напуснат Германия. Важното е всеки случай да се разглежда отделно, дори впоследствие да се наложи човекът да напусне страната, каза тя.?"

# 9 494

Прочетох публикацията и се чудя, как и по какъв начин ще задължат ненуждаещите се от убежище да напуснат Германия? newsm78
Не мисля, че ще стане от днес за утре - съобщават ти, че нямаш право на убежище и на следващия ден се изнасяш. И къде?

Триста пъти писах в темата, че Германия РЕДОВНО депортира бежанци. НАЙ РЕДОВДНО. събират ги с автобуси посреднощ и ги депортират. Това за тях е практика, а не изключение Много голяма част от бежанците ще бъдат върнати.

Общи условия

Активация на акаунт