Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 774
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 525

Доклади на полицията сочат, че през изминалия месец септември екип на спешна помощ се е отзовал на сигнал от лагера, в който са настанени над 1,3 хил. бежанци, но медиците и линейката са били нападнати. Оттогава лекарите призовават полицейските сили да бъдат в непосредствена близост дори и при извършване на прегледи в регламентираните за това места, за да не бъдат медиците нападнати от пациентите.

Ето. Видяхте ли? Господ е българин.
Сега тези ще разберат какво ни е на нас та барем станат маалко по-почтителни... Mr. Green

# 9 526
Не може ли да им дадете една от двете си ризи и да им отчупите половината си хляб?
Папата нали призова? Нали сте христиени у Австрията?

През цялото време в темата, Герри, наблягах на това, че австрийците са хладен и разумен народ. И точно така ще се окаже. Ако имат място за 20 000, ще приемат 20 000. Всичкото ми обкръжение помага с каквото може, но, както ти писах вече веднъж, казват: Ако имаме място за 20 000, да останат 20 000.

Това с хляба си го чела другаде.  Peace

Сигурно ти е много странно, но да, хората продължават да помагат на останалите от тази страна на границата. Някак мисълта за болни или измръзнали бежанци не им харесва, колкото и религията да им е друга; колкото и да са много. Да, за мен австрийците са едни добри хора, но с разум.

# 9 527
Не може ли да им дадете една от двете си ризи и да им отчупите половината си хляб?
Папата нали призова? Нали сте христиени у Австрията?

През цялото време в темата, Герри, наблягах на това, че австрийците са хладен и разумен народ. И точно така ще се окаже. Ако имат място за 20 000, ще приемат 20 000. Всичкото ми обкръжение помага с каквото може, но, както ти писах вече веднъж, казват: Ако имаме място за 20 000, да останат 20 000.

И другите ще ни ги пратят на нас?
Я покажи някакъв източник, че ги връщат по родните им места?
Хладен и разумен не са. Ако бяха, нямаше изобщо да пуснат повече, отколкото могат да хрантутят, не мислиш ли?

По-скоро са нагли и разглезени. Видяха, че не могат да хранят всички и ще ги натресат на комшията. Много мило...

# 9 528
Интересно на какво основание определят за колко имат място? Mr. Green
Щото у нас местата отдавна ги запълниха, пък пак натискат да вземем още Twisted Evil

# 9 529
Ако бяха, нямаше изобщо да пуснат повече, отколкото могат да хрантутят, не мислиш ли?

И къде да ги оставят, бе, жена? На бедната Хърватска ли?
Или пък на Словакия, Словения... Докъде да се върнат; до Гърция, защото цъфти и богатее?
Много лесно така: да ги върнат; ами хайде кажи къде.

Приеха ги, Герри, точно заради комшиите си, но ти въобще не можеш да го проумееш този факт.
Ясно.  Peace

# 9 530
Ако бяха, нямаше изобщо да пуснат повече, отколкото могат да хрантутят, не мислиш ли?

Или пък на Словакия, Словения... Докъде да се върнат, до Гърция, защото цъфти и богатее?
Нали са хладни и разумни. Аз ли трябва да им казвам?
Или просто са идиоти? По-скоро са идиоти...След като тези идиоти са решили да не връщат никой-ще хранят и ще траят,  и знаменца ще веят...

Ние малко ли вяхме по времето на комунизма? Сега е техен ред да веят и да скандират лозУнги, докато им се изпразни портмонето...

# 9 531
  • Galaxy 13197853088
Време е да започнат да приемат бежанци по домова книга.  
Защото още ще идват, а не може да ги връщат.  Sunglasses

# 9 532

Приеха ги, Герри, точно заради комшиите си, но ти въобще не можеш да го проумееш този факт.
Ясно.  Peace
Не е вярно. Точно австрийката се заканваше, че ще ги връщат обратно на комшиите си.
Мързи ме да търся линк, но онзи ден го четох.
Милостиви сърчица, християнчета и толерантчета-направо ми се повръща. Лицемерни са колкото си искаш
А-ето ти линк. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s& … Q0LuSnk768AWr8M4A

# 9 533
  • постоянно

Или пък на Словакия, Словения... Докъде да се върнат; до Гърция, защото цъфти и богатее?

Ясно.  Peace

Стягай къщата Герри , Идват  Mr. Green

# 9 534

Това с хляба си го чела другаде.  Peace

Сигурно ти е много странно, но да, хората продължават да помагат на останалите от тази страна на границата. Някак мисълта за болни или измръзнали бежанци не им харесва, колкото и религията да им е друга; колкото и да са много. Да, за мен австрийците са едни добри хора, но с разум.

То какви ли не добродетели могат да се проявят, когато си убеден, че натежи ли ти - хлопваш вратата.
Ако обаче мислеха, че могат в страната им да влизат стотици хиляди и те да са безпомощни да ги спрат, друга песен щяха да  запеят. Така мисля.

# 9 535

На моята кухня и отопление ще издържат точно половин час . И после беж обратно у вас.

# 9 536
Голям смях, Герри, с теб Била казала австрийката оня ден. Да, преди изборите всички се изредиха да казват по нещо точно на тази тема. Учудва те, че политиката е мръсно нещо ли? Добро утро, добър ден. След 600 страници Герри се събуди. Всички ще намажат от тази криза. Какво ти писах още в началото? Бизнес и политика. Щели да превземат страните, щели да сложат на хората бурки... Аха, ок.

Точно аз пуснах думите на министърката и всичките и закани.  Peace

Скрит текст:
Знаете ли онази снимка, където отгоре чернокожи гангстери са на мнение: "we rule this thing", a отдолу белите в костюми си умират от смях: "this guys said, they rule this thing". Точно такова ни е световното положение.

# 9 537
  • постоянно

На моята кухня и отопление ще издържат точно половин час . И после беж обратно у вас.

Те до нас още не са стигнали  Peace

# 9 538
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/solomon-pasi-neka-pravim … igrantite-6043348
Тук се говори за един милиард, които ще тръгнат насам, по различни причини. Ми да вземе и България като разумна Австрия да си направи сметка колко може да приеме, другите.....да ги връща там, откъдето идват. Но когато ние го кажем, това е супер нетолерантно, а когато големите на Запад го правят, това било разумно. Нека още малко да побият лекарите в Германия, да си взимат каквото им е нужно от магазините без пари и пак ще си говорим колко бели и добри са там....

# 9 539

Те до нас още не са стигнали  Peace

Ще стигнат. Всеки ден минават в индийска нишка под ламанша. Всеки божи ден.
Няма да ви се размине.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт