Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 261
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 930
Снимки от времето преди да станат истински страдалци.
http://www.blitz.bg/news/article/366288
Май вече някой ги беше пускал, но сега ги видях отново.

Аз ги виждам за първи път и ме побиха тръпки, колко добри актьори може да са .... Shocked

# 9 931
Много ме плашат тези субекти и са тук вече .
И друго не мога да приема . От къде им набиха на немците тези понятия
Но много зрители обвиниха АRD в ислямофобия и провокиране на антиислямски настроения.
ксенофобия и антиислямофобия ...Е, не любители на исляма трябва да са  ooooh!

# 9 932
Те самите дали са привърженици на християнската религия? Защо тогава ние да сме на тяхната?

# 9 933
  • София

Аз ги виждам за първи път и ме побиха тръпки, колко добри актьори може да са .... Shocked
Моля някой много бързо да ми каже, че всички тези набити екс-бойци кандидат-бежанци са се биели срещу Лошите. Че вече започнах и аз да се газирам  Shocked

# 9 934

И друго не мога да приема . От къде им набиха на немците тези понятия
Но много зрители обвиниха АRD в ислямофобия и провокиране на антиислямски настроения.
ксенофобия и антиислямофобия ...Е, не любители на исляма трябва да са  ooooh!

Европейка с бурка е проблем ли, вече? Къде отиде толерантността?  Crazy

Моля някой много бързо да ми каже, че всички тези набити екс-бойци кандидат-бежанци са се биели срещу Лошите. Че вече започнах и аз да се газирам  Shocked

Разбира се, в Европа идват само добрите, пуснала съм линка на предната страница, трима издирвани терористи са се мотали из София по моловете, хванали са ги на излизане от България:

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B … D1%8F_569184.html

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 22:51 от нова

# 9 935
Похвалите от зрителите  към ARD за смелостта са доста повече от критиките. В страницата им във ФБ това е очевидно, който иска ще я намери и ще прочете коментарите.
 Разбира се, из повечето останали медии се показват само критиките на известни, интелигентни и съответно, възмутени хора от този репортаж.  

Да внимават само с шегите, той и френският им колега обичаше да се шегува на подобна тематика...

# 9 936

Моля някой много бързо да ми каже, че всички тези набити екс-бойци кандидат-бежанци са се биели срещу Лошите. Че вече започнах и аз да се газирам  Shocked
Изясни, моля те, кои за теб са Лошите, че аз вече не се ориентирам. Wink

# 9 937
Не знам от коя страна са се били хубостниците  и няма значение за мен . Те са страшни агресивни , лоши хора.
Този с двата голями автомата е на европейска земя ...и само да припали нещо....ще направи същото

# 9 938
  • София

Изясни, моля те, кои за теб са Лошите, че аз вече не се ориентирам. Wink
Знам ли вече и аз. То половината свят бомбардира Сирия, дано поне пускащите бомби са наясно  Wink

# 9 939
Не знам от коя страна са се били хубостниците  и няма значение за мен . Те са страшни агресивни , лоши хора.
Този с двата голями автомата е на европейска земя ...и само да припали нещо....ще направи същото
+1 Peace
Приемам го по същия начин.

Разбира се, из повечето останали медии се показват само критиките на известни, интелигентни и съответно, възмутени хора от този репортаж.  

Подмазвачи и страхливци! Naughty
Убедена съм, че мислят по много по-различен начин и вътрешно приветстват този колаж.

# 9 940
http://www.dnes.bg/world/2015/10/07/aborti-i-otrova-za-mishki-ji … inite-v-id.278869

Косата ми настръхна. Нищо по-гадно не съм чела досега.

# 9 941

Моля някой много бързо да ми каже, че всички тези набити екс-бойци кандидат-бежанци са се биели срещу Лошите. Че вече започнах и аз да се газирам  Shocked

Недей, споко защото така или иначе тези са единици, при това изключително тъпи, които не са си изчистили снимките  bouquet. За съжеление под сурдинка започват все повече да се споменава, че има много дезертьори в бежанския поток.
Единственото успокояващо е, че били от "пехотата", обикновените хора, които са се включили в конфликта и разочаровани бягат.

# 9 942
И са ги хванали по снимките ли .
Дали знаят лицата на всички бойци и дали е проверяван всеки от стотиците хиляди влязъл в Европа кой е . ...не мисля . Да не стане, като с този спънатия в Унгария , който сложиха за треньор, а после се оказа терорист - беше официална информация - чух я .

# 9 943
Тия са някакви мегатъпаци, за другите, които имат поне три гънки на мозъка и са си изчистили снимките от социалните мрежи си плюем в пазвите.
Нищо вече не може да се направи, писахме го преди маса време - при такова нашествие службите не могат да наложат контрол дори и да искат.

# 9 944
Тия са някакви мегатъпаци, за другите, които имат поне три гънки на мозъка и са си изчистили снимките от социалните мрежи си плюем в пазвите.
Нищо вече не може да се направи, писахме го преди маса време - при такова нашествие службите не могат да наложат контрол дори и да искат.
Отдавна са им изпуснали края.

Общи условия

Активация на акаунт