Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 630 475
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 975
  • София
Нашата страна не е от тези, които изнудват. Ние сме от изнудената страна. Имам лошо предчувствие, ще ни ги тръснат на нас.

# 9 976
  • София
Скрит текст:
И аз го четох и на немски, по принцип винаги сравнявам информацията, защото много често има несъответствия.
 Пише, че момичето още през Април е отишло да търси закрила при една от организациите, която дава подслон на момичета и жени - мигранти. Най-често жените, търсещи убежище при тях,
бягат от собственото си семейство (уговорен брак, заплашвани с убийство и др. семейни проблеми) Разказала е, че вкъщи са я били и обвинявали, че е изнасилена. Напуска тайната си квартира и заминава при някакъв чичо, после се връща в същия град където живее семействотоѝ, след това е убита. Полицията подозира бащата, а той пък успял да изчезне обратно в Сирия.  

http://m.tagesspiegel.de/weltspiegel/dessau-berlin-syrerin-opfer … Fwww.google.de%2F  

Разбира се,това е версията в медиите, иначе всичко е възможно.
Интересно ми е, как така защитават честта си, убивайки дъщеря си? Ако искат да си защитят честта, да убият изнасилвачите, а не собствените си деца.Ама за такава защита май смелост нямат.

# 9 977
Сигурно ще обсъждат сътрудничеството с Турция и опазването на външната Граница на ЕС.

# 9 978
  • София
Туск ще ходи ли в Гърция да обсъжда същото с Ципрас?

# 9 979
Скрит текст:
И аз го четох и на немски, по принцип винаги сравнявам информацията, защото много често има несъответствия.
 Пише, че момичето още през Април е отишло да търси закрила при една от организациите, която дава подслон на момичета и жени - мигранти. Най-често жените, търсещи убежище при тях,
бягат от собственото си семейство (уговорен брак, заплашвани с убийство и др. семейни проблеми) Разказала е, че вкъщи са я били и обвинявали, че е изнасилена. Напуска тайната си квартира и заминава при някакъв чичо, после се връща в същия град където живее семействотоѝ, след това е убита. Полицията подозира бащата, а той пък успял да изчезне обратно в Сирия.  

http://m.tagesspiegel.de/weltspiegel/dessau-berlin-syrerin-opfer … Fwww.google.de%2F  

Интересно ми е, как така защитават честта си, убивайки дъщеря си? Ако искат да си защитят честта, да убият изнасилвачите, а не собствените си деца.Ама за такава защита май смелост нямат.
Тайна, не се опитвай да разбираш мисленето им, те са все едно от луната.
Честта на семейството е опозорена, защото момичето не е девствено вече. Защо според теб са бурките? Ами за да не се привлича внимание и да не се изкушават мъжете. Там изнасилената не е жертва, а е виновната и "си го е търсила". В нашия свят ти би наела убиец за изнасилвачите, но в техния майката наема убиец за дъщеря си... Най-често изнасилената се убива от баща си и братята...

# 9 980

Там Меркел директно с говори с него.

# 9 981
Писал е, че само с Ердоан и Борисов ще се среща, като с Ердоан се е видял вече.

Donald Tusk ‏@eucopresident Oct 2

I will address the European Parliament next week, and meet with @RT_Erdogan and @BoykoBorissov. http://---shortener5---/SWu8O  #refugeecrisis

# 9 982
Ердоган беше в началото на седмицата на посещение в Брюксел: среща в Европейския Парламент, Съвета, с Краля на Белгия и с негови сънародници предизборно.
П.П. и с Юнкер.

# 9 983
Тайна , тяхното схващане е, че мъжете задължително трябва да доминират над жените . Според тях жената няма душа и тялото й не й принадлежи. Затова се забулват - да не ги гледа никой , освен законният й притежател - съпруга й. Затова и в не малко места по света има женско обрязване (частично или пълно обрязване) , някой път плюс зашиване , за да не бъде изнасилена жената . И с цел да не изпитва удоволствие, защото то не е за нея .

# 9 984
По-добре да си поговори с радиоточката , отколкото с Ципрас...

# 9 985
Нашата страна не е от тези, които изнудват. Ние сме от изнудената страна. Имам лошо предчувствие, ще ни ги тръснат на нас.
Ние пък ще им ги пратим обратно и  ще си позволя да цитирам Популе: "Ще си играем мачлЕ с мигранти"
 Joy
Не. Няма да ни ги натресат. Не са чак толкова заухави. Нали затова се преговаря с Турция.

# 9 986
  • забравих си мисълта...
Да Ердоган беше в Брюксел и си поиска за Европа безвизов режим за турците. Беше много важен и наперен. Преди няколко дни го видях в новините.
За момичетата, да, те винаги и за всичко са виновни. Тъжното е, че дори и майките им мислят така. Преди много години имаше един случай, когато една сирийка-християнка искаше да се омъжи за сириец мюсюлманин и майка и´ беше я убила, наръгвайки я с нож няколко пъти. За което не беше съдена, защото била защитила семейната чест. Така че това няма да се промени сега, само защото са дошли в Европа.
Беше даден линк тук в темата за едно видео. Не знам дали е коментирано, но там също се казва, че те си създават държава в държавата. Имат си даже и свой съдия. Като имат проблем, не се обръщат към полицията, а този техен съдия им урежда спора. А този техен съдия, представете си, e на социални помощи. Всъщност германците му плащат социални помощи да живee, а той отделно си докарва пари на черно, като се занимава с проблемите на сънародниците cи. И тези хора щели да се интегрират. Ами откровено казано, нямам нищо против да се пази границата на Австрия, пък ако ще да е и от Hitlerjugend . Поне ще знам, че се пази.
Днес ще оставя видеото да го гледа моята Vivien, за да знае как мислят мюсюлманите, а не утре някой да и´ завърти главата и тогава ще е вече късно. Както се случи с дъщерята на наш приятел, която имаше връзка с турчин и като забременя, той се ската. Сега има дете вече, но той няма намерение да се покаже. Така че човек трябва да предупреди децата си за евентуални проблеми с мюсюлманите, че после е късно.
На Турция ще се изпращат помощи, за да държи мигрантите там и там те да си подават документите, и тогава ще се реши, кой може да продължи. Simple Smile Поне така казаха по новините още преди 2-3 седмици.

# 9 987
  • София
Скрит текст:

Тайна, не се опитвай да разбираш мисленето им, те са все едно от луната.
Честта на семейството е опозорена, защото момичето не е девствено вече. Защо според теб са бурките? Ами за да не се привлича внимание и да не се изкушават мъжете. Там изнасилената не е жертва, а е виновната и "си го е търсила". В нашия свят ти би наела убиец за изнасилвачите, но в техния майката наема убиец за дъщеря си... Най-често изнасилената се убива от баща си и братята...
Тайна , тяхното схващане е, че мъжете задължително трябва да доминират над жените . Според тях жената няма душа и тялото й не й принадлежи. Затова се забулват - да не ги гледа никой , освен законният й притежател - съпруга й. Затова и в не малко места по света има женско обрязване (частично или пълно обрязване) , някой път плюс зашиване , за да не бъде изнасилена жената . И с цел да не изпитва удоволствие, защото то не е за нея .
Знам ги тези неща и въпреки всичко не ги разбирам.Гледал си това дете, хранил си го,обличал си го, учил си го, радвал си му се, обичал си го и изведнъж да го убиеш заради скапаната ти чест и то без да е виновно, а потърпевшо.Тия хора чувства нямат.Да си убиеш детето,защото някой се е изгаврил с него, вместо да ти е жал,да се опиташ да му помогнеш, да си бесен,че са го изнасилили, да си готов живота си да дадеш за него..А жените имам чувство,че злорадстват, нека им е, щом на мен ми се е случило, нека и на другите да им се случи.Щом мен са ме омъжили насила, и дъщеря ми ще омъжа насила. Sick

# 9 988
Аз затова започнах с да не се опитваш... Друга вселена просто.

# 9 989

На Турция ще се изпращат помощи, за да държи мигрантите там и там те да си подават документите, и тогава ще се реши, кой може да продължи. Simple Smile Поне така казаха по новините още преди 2-3 седмици.
Да, де и сега пак са го казали. Ли Лу пусна линка, но дали тези средства ще бъдат изцяло използвани по предназначение?
http://m.novini.bg/news.php?id=309141
.А жените имам чувство,че злорадстват, нека им е, щом на мен ми се е случило, нека и на другите да им се случи.Щом мен са ме омъжили насила, и дъщеря ми ще омъжа насила. Sick
За нас са само гадни факти, няма как да ги разберем.
Може би, ако сме живели в тяхното затворено общество, бихме ги разбрали, но това едва ли ще промени начина им на мислене. Sick

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 11:32 от delpel

Общи условия

Активация на акаунт