Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 626
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 525
Защо е засекретено делото?

Защото истината е неудобна
Защото в сърцето на обикновения норвежец той е патриот и национален герой, колкото и да лицемерно да говорят друго
Защото се опълчи на младите комунистчета, все момиченца, отишли на лагер да се "опознават" с рязани момченца преди да стане късно и да последват примера на родителите си предателски да им поднесат Родината на тепсия
И много моля някой с бързо мислене да не ме обвини сега, че оневинявам стрелбата му, не го правя, само отговарям на въпроса

# 526
# 527

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 22:30 от karmen77

# 528
  • Другата България
И на мен ми се изправиха къдриците. Confused

# 529
  • София
Точно това е характерното за тях - вместо да ти кажат" Благодаря", те ти се налагат в собствената ти страна.  Няма такава наглост  Sick Затова и се моля, никакви сирийци или каквито ще да са, да не стъпват в България...
  Не се налагат! Някой им позволява да го правят.

Права си  Peace Така е, и смятам обаче, че у нас никой няма да търпи подобни изяви  Laughing Ние не сме май толкова толерантни като датчаните Wink

Напротив, същите мишоци сме. Иначе нямаше да допуснем един определен етнос да цица държавата вече толкова години, да тероризира старците по селата, да се размножава безразборно, а после да захвърля чаветата си по домове.
Всеки път когато се бутне някоя незаконна къща или се хване някой цигански бос, онези лудите от БХК надават вой и веднагически осъждат цялата ни държава. След което ние се покриваме, а маанетата продължават с пълна сила. Ето, вчера следобед бяхме на РД в Красно село. В съседство обаче имаше циганска сватба...е, познайте дали можехме да си чуем приказката и дали онези не заглушаваха цялата махала  ooooh!

Цонна, с какво да помогнат, да приемат 300 000 нелегални емигранти ли? За какво са им?

# 530
Мен ми е много интересено как местните /немци , австрийци .. и др./ приемат всичко това ? newsm78
Дайте малко инфо от извора дето се казва.От всички пишещи в темата със сигурност има живеещи в Германия , Австрия и др ?Какво е отнояението на обикновените хора в тези страни към мигрантите ? Confused newsm78

# 531
Швейцария доста солидарно се държи. Дала е подслон за офиси на всички хуманитарни организации. Нещо да кажат по въпроса??! Няма ли да помогнат?
Швейцария е пълна до козирката. Особено френските кантони-просто се прескачат.

# 532
Мен ми е много интересено как местните /немци , австрийци .. и др./ приемат всичко това ? newsm78
Дайте малко инфо от извора дето се казва.От всички пишещи в темата със сигурност има живеещи в Германия , Австрия и др ?Какво е отнояението на обикновените хора в тези страни към мигрантите ? Confused newsm78

Когато живеех там (преди доста години) като останеха насаме и почваха да псуват.
Това за Германия и Англия.

Във Франция бях като турист и един разгневен дядка се присламчи към мен в автобуса и почна да ми се оплаква от чужденците, като очевидно ме беше взел за французойка...
После като разбра че не съм се оттегли с кисела физиономия-стана ми жал за него-да попадне точно на чужденка за да се оплаква от чужденци. Как да му кажа, че му съчуствам?

# 533
и аз ще го цитирам нарочно .
Искам повече хора да видят какво става в Европа .

# 534

Когато живеех там (преди доста години) като останеха насаме и почваха да псуват.
Кой кого е псувал ? Rolling Eyes

# 535

Мислех, че няма нужда от обяснения. Немци псуват чужденци (когато в стаята няма чужденци и началници) В Англия-идентично.
За Франция-прочети ми горния пост-редактирах го.

# 536
Има над 200 регистрирани като помещения за молитва и джамии, но джамията в истинския и вид я има само четири пъти. Големи разбирачи пак във форума, че даже ми се и карат. Laughing  

# 537
Има над 200 регистрирани като помещения за молитва и джамии, но джамията в истинския и вид я има само четири пъти. Големи разбирачи пак във форума, че даже ми се и карат. Laughing  
Аз те питах друго, но ти не ми отговори.

# 538

Мислех, че няма нужда от обяснения. Немци псуват чужденци (когато в стаята няма чуждени и началници) В Англия-идентично.
За Франция-прочети ми горния пост-редактирах го.
Гери , мерси . Peace
Мен ми е интересно това привидно спокойствие от страна на обикновените хора в Германия ?Като че ли всички хора го приемат това нашествие твърде сокойно .. Rolling Eyes

# 539
На маса съм с приятели, пия и ям.
Утре ще ти отговоря, Герри, като разгледам подробно от лаптопа. Наздраве, а от приятелката ми "салюмати", но не знам как се пише в оригинален вид. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт