Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 400
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 080
В Малта са напред с матр'яла щом ги карат да чистят улиците.В София,а както писаха и в Германия те цапат улиците и местните ''неверници'' почистват след тях.Поведението на тези тълпи Млади,здрави,мъже ''бежанци'' е абсолютно неуважително към домакините.И не е само ул.''Цар Симеон'' така.Целият район около ''Мария Луиза'',бул.''Хр.Ботев''.Моя позната държи заведение там.Оплаква се,че са ги полазили ''бежанците''.По цял ден висят на  кафе.Клиентите вече ги отбягват.Мислят,че заведението е арабско.Тези нашественици не са дошли да работят е Европа.По-голяма глупост от това,че те един ден ще изкарват пари за пенсиите на застаряващото население са абсурдни!Какви квоти?Какви езици владеят освен десетина изречения на кьопав английски?Какво,забулената ще седи в общината и ще разглежда помощи на соц.слаби или ще сервира в заведение?В Канада цедката с точковата с-ма е с доста големи изисквания.Не знам защо си мислите,че там няма мюсюлмани.Арабите от 15год. са много и там,НО отново като бежанци,помощи и всичкият му рахат.Няма нужда да владеят език,образование,стаж и пр.Това е за ''балъците'',които също отиват за по-добър живот,но за да се трудят на новото място.Така,че не мога да приема упреци,че и ние отиваме в развити страни.В Австралия също прииждат афганистанци например.Това е в последното десетилетие.За Мелбърн става въпрос.

# 1 081
Check Please , тази статистика с процентите е меко казано смешна. Онзи ден я гледах по новините, където гордо обявиха, че сме най-гостоприемни Laughing....въпроса е, че е много лесно да си гостоприемен, като никой не ще да ти идва в държавата Mr. Green   Смяташ ли, че 40-те % на Германия могат да се сравняват с нашите 94 %...ако за България молбите за убежище  са 2000 примерно, то за Германия са поне 200000, каква база за сравнение има  Laughing

Ние с 94% взимаме почти 2000, а германците с техните 40% ще приютят близо 100000

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:26 от karmen77

# 1 082
Чак сега виждам тази наболяла тема, извинявам се, но нямам време да я чета цялата, че тя станала сума ти страници. Много, много наболял проблем е и тук в Берлин. Хората се принуждават да си напускат жилищата или ги отдават под наем, ако имат късмета да живеят в квартал или улица от квартала, населен вече с бежанци. Тези хора нямат интегриране, разберете го! Само се плодят, чакат на системата да ги издържа, осират всичко буквално (без извинение). Посетете парк или детска площадка след тях и ще видите за какво става дума просто. Улиците, обитавани от тях са осрани навсякъде. Не могат да им смогнат на чистене. Кошчетата стоят празни, но по земята пълно с болкуци. Като започнеш от насрани памерси, та до дамски превръзки! Не знам Меркел защо продължава да тръби да им се помага и да ги прибира. До колкото знам повечето немци са много против това нейно решение, но кой ги пита...
+1
Това не са хора да живеят в цивилизован свят.
Никой не бива да се заблуждава,че ще се интегрират в Европа. Нима ние интегрирахме ромите, или в Германия или Франция интегрираха турците и арабите? Ислямът не позволява такава интеграция и средствата за това ще отидат напразно.
П.П. Никакви бежанци не са, а мигранти.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:28 от krem-karamel

# 1 083
...
Касита, в Швеция е по-добре в това отношение, но и по-студено.  Laughing Не само за пари, въобще имиграционна политика.
Така си е
Изнасилват на воля, крадат каквото им хареса, продават безпроблемно дрога
Друго не са видели шведите от този внос
Нито пък датчани и нирвежци, но те са по-умни и внасят само по 2000 на година, не по 100 000 и нагоре

# 1 084
И с парите от дрога ще издържат пенсионерите.

# 1 085
Смяташ ли, че 40-те % на Германия могат да се сравняват с нашите 94 %...ако за България молбите за убежище  са 2000 примерно, то за Германия са поне 200000, каква база за сравнение има  Laughing

В линка, който пуснах има информация за брой на бежанци спрямо населението на страната. По този показател сме преди Германия. На шесто място сме в Европа, докато Германия е на десето.

В дясно.

# 1 086
Там има доста други обаче с миграционен произход. Peace

# 1 087
Там воини водят ли се?
Кой пък ти каза, че трябва непременно да има война в страната ти за да имаш право да поискаш статут на бежанец? В Русия война има ли? Няма, но има руснаци, които искат същия статут. Никой не може да ги върне моментално само защото не са от Сирия.
Либия защо така я пропускаш? И къде е това тук? Говори само за своята страна и питай управниците си защо са одобрили през 2014 към 95% от молбите за бежански статус, наполовина по-малко от одобрените в Германия.

Е,как ще съм я пропуснала Либия??Но наистина не искам да се повтарям.
Виж ако ти се заяжда,на мен не!Нека сме честни.Какво крещят тези хора..че са бежанци и бягат от война!Да някои бягат наистина.Но тези които аз визирам,не бягат от война.
А и между другото бежанец и икономически емигрант са две различни неща.И това,че вторите искат да се вмъкнат нагло,покрай тези които наистина са пострадали е гадно и грешно.За това говоря аз.
И моята страна,както я наричаш ми предлага условия като в Бангладеш,но няма да се вмъкна покрай бежанците в Европа и да искам да им лежа на плещите.
А ти де факто за какво се бориш??

# 1 088
  • Куциндрел
Хм, защо бежанците не се сърдят на Саудитска Арабия, че не ги приема, ами се сърдят на Канада, Германия и сие не-арабски държави?
И аз започвам да подозирам, че целта е да се арабизира Европа. Но пък тайно се надявам да не е така и скоро да се затегне контрола за тази миграция.

# 1 089

Аз съм борец де юре, объркАла си се.

# 1 090
  • MI
Ех, за пореден път доказахте колко е кратък пътя от Осанна до Разпни го. Това по повод на Меркел. Много арийки, много нещо в бг-мама. Да напомня за кой ли път, голямата част от българите няма да минат за бели по тези правила. Честито.

И аз съм много разбираща и съчувстваща.... и ми е много мъчно за всички бежанци. Ако аз бях на Венера, а те бягаха от северен Марс в южен Марс даже още повече щях да им съчувствам Confused
Изобщо това проливане на сълзи за мигрантите от безопасно разстояние е много готино.... също като оная "лудата", която храни бездомните котки пред входа на моята кооперация и брани с нокти и зъби тяхното право да дрискат пред вратата ми, а след това изминава 300-те метра, завива зад ъгъла, където е нейния дом и където не се налага да гледаш с 6 очи дали детето ти няма да гушне някое котешко лайно и като си отвориш прозореца не те облъхва смрад.
Знам, знам, как мога да сравнявам човешки същества с котки.... Сравнявам отношението  Peace

Извинявай, ти в България ли живееш? Защото да ти кажа там още са малко, мнооого малко на фона на останалата част от Европа. Та не знам кой отдалеч гледа и говори. Точно говорене наизуст са половината постове. Щото виждаш ли на Симеон и Пиротска е страшно. Че като и нашите политици не могат при това при мноого малък наплив досега да отсеят бежанец от нелегален на загиналото дете ли е вината?! Или на жените които е ясно каква съдба биха имали в ИД? Но така е по-лесно, знам. НАй мразим да мислим е от любимите ми девизи на шопа...

Бащата на детето от снимката, Таис, е живял в Кобан. Да ти обяснявам ли къде е или и в БГ се е чуло нещо по въпроса? Между другото са починали и жена му и другото дете. Дали са му виза за Канада но той се връща в Кобан. Би трябвало да ти говори нещо това. Ако не е излязло нищо по въпроса как живеят и какви права имат сирийците в Турция, разтърсете се на други езици. Срам ме е от някои от вашите изказвания, честно!  Sick

# 1 091
Ако някой пък случайно иска да помага на бежанци в Овча Купел и Военна рампа може да намери подробности тук: http://refugeeproject.eu/bg/novini/imame-nuzhda-ot-entusiazirani-dobrovoltsi

# 1 092
  • Най-красивата страна
Крайно време е Европа да вземе по-строги мерки.Да се въведе някакъв граничен контрол.
Да върнат по-голямата част от тази агресивна паплач.
Какво и е лошото на Турция  Thinking Защо не им харесва ,нали е мюсюлманска страна Thinking
Или турците не са склонни да им търпят безобразията или не раздават пари... Thinking
И много ясно,че като отидеш в чужда страна си длъжен да се съобразяваш със законите и порядките.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:54 от veni35

# 1 093
Там воини водят ли се?
Кой пък ти каза, че трябва непременно да има война в страната ти за да имаш право да поискаш статут на бежанец? В Русия война има ли? Няма, но има руснаци, които искат същия статут. Никой не може да ги върне моментално само защото не са от Сирия.
Либия защо така я пропускаш? И къде е това тук? Говори само за своята страна и питай управниците си защо са одобрили през 2014 към 95% от молбите за бежански статус, наполовина по-малко от одобрените в Германия.

Е,как ще съм я пропуснала Либия??Но наистина не искам да се повтарям.
Виж ако ти се заяжда,на мен не!Нека сме честни.Какво крещят тези хора..че са бежанци и бягат от война!Да някои бягат наистина.Но тези които аз визирам,не бягат от война.
А и между другото бежанец и икономически емигрант са две различни неща.И това,че вторите искат да се вмъкнат нагло,покрай тези които наистина са пострадали е гадно и грешно.За това говоря аз.
И моята страна,както я наричаш ми предлага условия като в Бангладеш,но няма да се вмъкна покрай бежанците в Европа и да искам да им лежа на плещите.

И ти предлагаш чрез фейс контрол да се установява, кой има нужда от убежище? Защото знам, че и в Пакистан властта репресира. По принцип съм съгласна, че част от тези хора не покриват изискванията за получаване на статут на бежанец, но обясних няколко пъти каква е процедурата и в Унгария се опитват да я приложат. Проблемът е, че е ужасно скъпа, да не кажа по-скъпо отколкото да ги пуснат, защото поне някаква част ще заработят, докато в лагера нямат това право. Повечето си унищожават документите, няма достатъчен ресурс и делата си текат с години.

10Ц, говори за точкова система (аз съм емигрирала по този начин), но това е законна емиграция и няма нищо общо с търсене на убежище. В Европа няма такава система, но в Австралия има и въпреки това има бежанци.

Единственото решение на проблема е стабилизиране на въпросните региони, но за това няма воля (справка Афганистан).

# 1 094
  • MI
Айде за пореден път да напомня за толерантност към тези,които Не искаме емигрантите тук.НИЕ имаме това право.Не ни вменявайте вина!Не ме интересува кой къде е живял и като е рЪгнал  ще си поеме последствията.Хора се давят и в мирно време.Това в момента е хаос.Като започнат терористични актове по десетина на ден,какво ще ни обвинявате,че не сме ги интегрирали и пак европейците са виновни.Аз не познавам виновен мюсюлманин.Само те има права.Не знам дали тук има ''арийки'',но май има тънко обидни мюсюлманки.

А в Европа исакш ли? Ако исакш има правила. Ако не - гласувай за Сидеров и ако се съберете много ще излезе България (ако не сама, ще я изритат). Какво ще стане после - гледали сме филма вече.

По темата за правилата - Меркел е заговорила за санкции към неприемащите по квоти бежанци. Ха честито, очакваше се.

Общи условия

Активация на акаунт