Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 371
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 740

И коя голяма свобода сме им дали? Свободата да нямат задължения и да съществуват като паразити без реален шанс за това, което наричаме нормален живот ли? Е, щом имаш това за хубаво...
И аз не считам това за хубаво, но те явно не искат нищо друго. Щото исканията им са за социални помощи, безплатни жилища и да не плащат ток. Не съм видяла особен стремеж към образование у повечето. Да ме извинят приятните изключения от тях.

# 4 741

Те не интегрират различните от гузна съвест, а защото са видяли, че имат полза от това. Аналог с втората световна война и днешно време изобщо не може да се прави, защото няма допирни точки. Откъде накъде да те интегрират нашите цигани?
А кой е написал на челата на циганите "наши" или "ваши"?
Циганите са общи вече-европейски. Нека ги интегрират на запад, а ние ще гледаме и ще си водим записки...
Имаме нужда от един открит урок.

Ли-ЛУ-свободата да работят я имат. Но те не го разбират това като свобода, а като работа.... Mr. Green Просто са достатъчно умни.
Обаче нямах предвид цвета на кожата с горното, а, че са цивилизовани. Поне тези, които съм виждала и различила по шарените дрехи, голямата рода на масата и за които са ми казали, че са такива.
Както ти казах-цивилизовани са, защото още им държи влага....

# 4 742

Щом не виждш разлика между циганин и сириец, изобщо няма какво да коментираме повече.
Мога само да ти кажа, че българите имат много повече сходства с циганите.
И като манталитет, и като визия.  Peace
[/quote]

Нали сме толерантни, широкосскроени, мултикултурни и какво беше още там, какво стана?
ПП. Само за яснота, ако висящите от прозорците на влаковете са сирийци, то издиша коментарът ти за сходството във визията. Ако не са, не знам защо през цялото време ги наричаш така.

# 4 743

Нали сме толерантни, широкосскроени, мултикултурни и какво беше още там, какво стана?
ПП. Само за яснота, ако висящите от прозорците на влаковете са сирийци, то издиша коментарът ти за сходството във визията. Ако не са, не знам защо през цялото време ги наричаш така.
Защото така и е удобно. 90% от сирийците са си най-средностатистически араби-смугли и с черни очи и коси. Останалите 10% са по-светли и расово различни, защото това са старите неарабски племена, които арабите са почти успели да унищожат...Ако преди не са успели напълно, сега вече със сигурност успяха. Сирия е древна земя, а арабите идват по-късно, като буквално подлагат на геноцид местното население...
В Сирия има и кюрди, които също се различават по-визия.

Да представете си-добрите араби да тормозят някой друг. Че това случвало ли се е някога????

# 4 744
Май смесихме двата проблема и се поотклонихме от темата

# 4 745
Записвам се в темата доста е интересна с разнообразни коментари и мнения . По -късно и аз ще се включа с мнение .

# 4 746
Да върнем темата, ама за мен единственото ново днес e, че в Залцбург един от бежанците е с проказа (Lepra).

# 4 747
Май смесихме двата проблема и се поотклонихме от темата

Германците първи почнаха Wink, не искали нашите цигани, ми ако ще има квоти за бежанци, що да няма и за цигани, докато те са ги унищожавали, ние сме били добри и толерантни, сега е техен ред.

# 4 748
  • Linz
Не ги понасям тия араби. Тази сган не подлежи на интегриране. Те си живеят в затворени общества на Запад и имат много малко допирни точки с останалия свят. Мръсни са буквално и преносно. Миришат подобно на циганите. Като ги видя в заведението, в което работя ми става лошо- оставят свинщина след тях... по масата и около масата има храна, разпиляни използвани салфетки и прибори... А как се хранят жените, увити с тия черни чаршафи...

# 4 749
Постоянно ни упрекват ,че не се държим добре с циганите и ни се вменява вина ,че не можем да ги интегрираме , пък като им отидат в дворчетата искат да се отърват от тях .
Ми лицемерие си е това .

Упрекват ни, че не можем да ги интегрираме, от което само ние ще патим, а не че не се държим добре с тях. Разликата е огромна. Всъщност се държим доста добре с тях, даже доста българи искат да са на тяхно място. Ние не ги интегрираме, защото ги ползваме за електорат, за това. Никакво лицемерие не е това, а факт, че ние не можем да се справим с циганите, които европейците не са длължи да търпят. Те са си интегрирали техните цигани.
Ти явно пишеш от любов към писането ,не и за да кажеш нещо .Пък и
толкова често изглежда ,че все едно двама души пишат от профила ти ,че вече не е интересно .

# 4 750
Мисля, че циганите ги нахранихте порядъчно и им стига толкова Mr. Green Ново поле за размисли

Колко пари получават бежанците във всяка една европейска страна?

Обединена Европа днес е по-разделена от всякога. Бежанската вълна, която заля континента, противопостави членовете на ЕС помежду им за политиките по посрещането ѝ.

Стана ясно, че въпреки че бягат от война, повечето бежанци не търсят просто мирна страна за свое убежище, а просперираща и богата. Ето защо повечето се отправят към Западна и Северна Европа, въпреки че минават през Южна и Източна.

Конкретните причини за това са много, но една особено ясно проличава - парите, които получават под формата на бежанска помощ.

Вестник Die Welt събра данни за това какви средства осигурява на мигрантите всяка една европейска страна.

От тях ясно се вижда, че колкото повече на север отива човек, толкова по-голяма става сумата.

Убедете се сами:
Гърция - 0 евро
България - 33,23 евро
Италия - 0 евро
Словения - 18 евро
Словакия - 12 евро
Полша - 187,5 евро
Франция - 330,30 евро
Германия - 352 евро
Великобритания - 232 евро
Люксембург - 225 евро
Белгия - между 176 и 276 евро
Холандия - 20 евро
Швеция - 177 евро
Финландия - между 85 и 290 евро
Норвегия - 400 евро
Кипър - между 85 и 452 евро
Дания - 800 евро

Най-бедната страна в този съюз/ние/ дава повече от Холандия примерно. За Италия и Гърция да не говорим. Любимата Германия не е на първо място.... Rolling Eyes Явно поканата от Мама и била решаваща, не толкова парите й......

http://money.bg/news/id_1651138164/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B0

# 4 751
  • България-Швейцария
Аналог с втората световна война и днешно време изобщо не може да се прави, защото няма допирни точки.
Дали, дали?
Аз лично съм speechless.
Не, че не са ми били известни част от тези неща, но така синтезирано, в прав текст и с иронична усмивчица от първоизточника плясват точно като мокър парцал.
(ако линкът е пускан някъде по-напред из темата се извинявам)

# 4 752
Да върнем темата, ама за мен единственото ново днес e, че в Залцбург един от бежанците е с проказа (Lepra).
Да са ни честити. Sick
А който не вижда разлика между българин и циганин е време да посети очен лекар. Или психиатър.
Александрия, не смятам да ти отговарям, каквото и да напишеш. Party

# 4 753
  • България
Аналог с втората световна война и днешно време изобщо не може да се прави, защото няма допирни точки.
Дали, дали?
Аз лично съм speechless.
Не, че не са ми били известни част от тези неща, но така синтезирано, в прав текст и с иронична усмивчица от първоизточника плясват точно като мокър парцал.
(ако линкът е пускан някъде по-напред из темата се извинявам)
Страшничко, нали? Да видиш мислите си така обобщени и потвърдени Sad.
Скрит текст:
Бях го пуснала, но е изтрит Sad
Еми-  newsm10
Скрит текст:
Повече да пиша - не смея  Shocked

# 4 754

Общи условия

Активация на акаунт