Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 581
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 070
В Германия не им дават много?
Интересен подход имаш към "многото" явно.
Ами болшинството ги връщат с тайни нощни акции.

# 5 071

В това отношение биха видели доста зор тук и освен на черно не знам по какъв друг начин могат да станат нещо...
Ли Лу, само един въпрос - за чий **й трябва западноевропейците да работят един час седмично повече/и ти намираш това за нормално newsm78 #Crazy/, за да издържат арабеските, строполясали се на гърба им? В какво си мислят, че ни превръщат? В техни роби или друго? Откъде-накъде някой друг ще ги издържа Shocked

И стига с тая невероятна простотия, че всички са доктори и ядрени физици Laughing Laughing Laughing Как ли пък не Stop

# 5 072

И както винаги лошият е чужденецът, а не българинът, който им продаде тока!
Не мислех да взимам насериозно горния разговор, но, тъй като информацията се върти доста време, грехота е да ви я спестя. ЕVN има загуба в България през 2014. Не заемам страна- да не ме разберете пак грешно. Просто коментирам.
Ами като са губещи, да си изтеглят инвестициите, що седят, заради черните ни очи ли? И аз не взимам страна и не съм запозната в детайли, просто ми направи впечатление как едно търговско дружество било на загуба, та дадох предложение.
 Специално за висшия мениджмънт на ЕРП-тата чух умопомрачителни за българския стандарт заплати, както и такси за детски градини, училища поддръжка на дома, бензин и коли за лична употреба признати като разход. Не ме учудва, че при това положение дружеството е на загуба  Wink, но кой е виновен?

# 5 073

В това отношение биха видели доста зор тук и освен на черно не знам по какъв друг начин могат да станат нещо...
Ли Лу, само един въпрос - за чий **й трябва западноевропейците да работят един час седмично повече/и ти намираш това за нормално newsm78 #Crazy/, за да издържат арабеските, строполясали се на гърба им? В какво си мислят, че ни превръщат? В техни роби или друго? Откъде-накъде някой друг ще ги издържа Shocked

И стига с тая невероятна простотия, че всички са доктори и ядрени физици Laughing Laughing Laughing Как ли пък не Stop
Арабеските векове са си живели в държавите по местата си. Сега се юрват да ни завладяват интересно защо? Може ли да е защото благородните бледи западняци разпалиха сумати и пожари по техните земи?Simple Smile
Много българи ходиха в Либия на гурбет при арабеските.

# 5 074
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не мислех да взимам насериозно горния разговор, но, тъй като информацията се върти доста време, грехота е да ви я спестя. ЕVN има загуба в България през 2014. Не заемам страна- да не ме разберете пак грешно. Просто коментирам.
И къде видя да казвам това? Дори напротив, уточних, че цените на електроенергията са еднакви за всички клиенти на компанията, а проблемите идват отдругаде.

# 5 075
В Германия постоянно транспортират обратно бежанци и не им дават статут. или им дават временни статути само за да могат да се оттърват от тях при първи случай.

Да, транспортират ги обратно, но този първи удобен случай в повечето пъти се проточва с години.

# 5 076
нещо което доста се премъл4ава по тъи наре4ените национални медии
http://varnasummer.com/mislene/8857-proizhodut-na-islyamska-durz … na-isis-idil.html

# 5 077
Не вярвам да останат безразлични към това, което им се готви. И без това, данъците им са достатъчно високи.
...

Ами, както Ох, Аман и Рокси вече казаха, най-лошото е да започнат да им точат още на западняците. Тогава като нищо медалът се обръща и започва доста немилостив подход. Вчера писах, че тези 47% против ЕС сега са към това и против бежанците, както и против бедните страни в ЕС. Точно, защото плащат за тях. Иначе на маса всички са много готини и обикновено чувам от някакви случайни хора: "нали знаеш, че нямаме против теб, обаче България", "ти не, ама знаеш ли, че познавам една българка..", ". Аз пък им отговарям подобаващо и всички пием по една наздравица  Simple Smile

Не го намирам за нормално, естествено, но кризата е глобална, както каза Кралица Рания, а не само на Йордания или Турция. Писахме вчера за интересите на другите страни в тази ситуация..Мислите ли, че редно примерно Италия и Гърция да са на топа на устата, само защото са с такова местоположение?

Не ти, Джо, в първия цитат имаше такива нотки.  Peace

# 5 078
В Германия постоянно транспортират обратно бежанци и не им дават статут. или им дават временни статути само за да могат да се оттърват от тях при първи случай.

Да, транспортират ги обратно, но този първи удобен случай в повечето пъти се проточва с години.
не е точно така. познавам хора, които се занимават точно с този въпрос в моя бундесланд. миналото лято бяха натоварили на автобуси за една нощ всички пресни бежанци в моя регион и ги бяха върнали по първоначалните им входни точки. тези хора не бяха бежанци с  години,  още не им беше даден никакъв статут. не знам какво я жалите бедната Германия Simple Smile завладяна от бежанците. Тук има ресурс както за интегриране, така и за оттърваване от.

# 5 079
Не, въобще не жаля бедната Германия, яд ме е, че се прави на бяла и добра, пък после тайно нощем връща на нещастните държави по периферията тези хора. Апропо, това не е расизъм и нетолерантност явно.....Яд ме е , че ги кани да отидат в Германия, пък после - извинете, да сме солидарни. Айде стига вече сме плащали чужди сметки!
Ето една статия, с която не съм съгласна, но то от Принстън явно нещата изглеждат по-другояче
http://www.vesti.bg/analizi-i-komentari/komentari/iztochnoevrope … commentsContainer
Ян Грос: В Източна Европа можем да бъдем нетолерантни, тесногръди ксенофоби
Само че учЕният Грос трябва да си отговори първо на въпроса що е то бежанец и дали тези хора всичките са такива. Както и на следващия - по тази логика дали бедните и неудовлетворени хора от цяла Африка и Азия могат да се поберат в Европа?

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 14:31 от milittana

# 5 080
  • Другата България

не е точно така. познавам хора, които се занимават точно с този въпрос в моя бундесланд. миналото лято бяха натоварили на автобуси за една нощ всички пресни бежанци в моя регион и ги бяха върнали по първоначалните им входни точки. тези хора не бяха бежанци с  години,  още не им беше даден никакъв статут. не знам какво я жалите бедната Германия Simple Smile завладяна от бежанците. Тук има ресурс както за интегриране, така и за оттърваване от.
Твоя? Crazy
До днес мислех, че е един.
Да питам и теб тогава - тези в Сърбия, Унгария, Хърватска и Словения кво да ги прайм?
Ония в Одрин? На 20 км. от границата на моята България?

# 5 081
........не знам какво я жалите бедната Германия Simple Smile .........

хич не жаля бедната Германия  Laughing
стига да не смучеше ресурс от другите страни в ЕС. всеки път като се сетя колко данъци платихме тази година и ми иде да оскубя перушината на Меркел косъм по косъм Mr. Green.
Да си ги канят дойчовците, ама да си и издържат, а не - елате тук, ние ви искаме и д аги пратиш у съседите или да им оскубеш кинтите.

И изобщо на мен най ми допада Бенелюкс Twisted Evil А, да, и десните Peace

# 5 082
  • София

Защо стоят тук тогава? Риторичен е въпросът естествено. След като заплашиха с отнемане на лиценз поради редица злоупотреби и аз на тяхно място щях да покажа загуба накрая на годината. А знаеш ли, че огромна част от печалбата им отива като заплащане на консултантски и др. договори със свързани до тях фирми? И това е публична информация, не е като да е нещо тайно.
А образуването на цената на електроенергията за краен клиент е доста сложно понятие. Цената на тока като чист произведен ток е едва грубо 35% от общата сметка. Останалото е достъп до електропреноста мрежа, електроразпределение, електропренос през мрежи високо и ниско напрежение, разходи за зелена енергия и т.н. Огромна част от това са приходи за ЧЕЗ Разпределение примерно, което, видно от името му е част от ЧЕЗ Електро.
Ама пак българина лош.
А когато те питах за пенсиите в Австрия и за 900-те Евра, те попитах не за официалния праг на бедност, а за прага на мизерия. Официалния праг на Бедност в България например за тази година е около 350 лв., но средната работна заплата извън софия е 400 лв., а средната пенсия е 310 лв. Само че бабата на мъжа ми, взима пенсия 185 лв., което е 94 Евро.  Това е прага на мизерията, защото това са пари, които не ти осигуряват възможност да живееш, не просто нормално, а никак. В Австрия далеч не е толкова пъти по-скъпо, отколкото в България. Във Виена цените като хранителни стоки на много продукти са приблизително сходни. Цените на имотите също не са в пъти по-високи.
Проблемът е, че в Австрия има държава, без значение, че понякога може да взима и грешни решения, при нас - няма. В страни от третия свят са по-регулирани нещата, отколкото тук.

# 5 083
Не, въобще не жаля бедната Германия, яд ме е, че се прави на бяла и добра, пък после тайно нощем връща на нещастните държави по периферията тези хора. Апропо, това не е расизъм и нетолерантност явно.....Яд ме е , че ги кани да отидат в Германия, пък после - извинете, да сме солидарни. Айде стига вече сми плащали чужди сметки!
Силният никога не е прецакан, нормално. Той поръчва музиката, не знам какво се правите и вие.
 А пък правенето на бял и добър също не е така, просто прехвърлят топката, доколкото законово могат. А законово могат. тук пресата вкарва страшна паника  в хората, подклажда расизъм, а немците са много стиснати по принцип и не са свикнали да нямат. та предвиждам големи бунтове при първи намек за недоимък.

Но пък на Германия й трябва млада кръв, като нищо може да си задържи част от хорицата, особено тези с дечицата.
Иначе и те почнаха да се разправят ето спират влакове и прочее. Но за мен истерията е наистина неправилна. Все пак защо е нормално някои държави да изнемогват, а други да са нипричом и да се фръцкат за няколко хиляди човека.
Проблемът не са бежанците, а ислямизмът. Хората независмо от цвета на кожата си могат да се нтегрират да участват да бъдат полезни на себе си и обществото, в което са. Но ислямизмът пречи това да се случи, тъй като това е идеология която проповядва ценностна система, тотално различна от тази на Европа. В Сирия обаче има над 40 религии, които живяха в мир, и се надявам много малка част от тези бежанци да са някакви радикални ислямисти гадни.

# 5 084
Арабеските векове са си живели в държавите по местата си. Сега се юрват да ни завладяват интересно защо? Може ли да е защото благородните бледи западняци разпалиха сумати и пожари по техните земи?Simple Smile

само защото Европа го допуска , заради това ,
я да хлопне вратите хубаво , да видим дали ще е така ,
З.Европа никога не е допускала чужди култури да се заселят по нейните земи ,
затова и е станала това , което е .

Общи условия

Активация на акаунт