Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 726
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 085
Не, въобще не жаля бедната Германия, яд ме е, че се прави на бяла и добра, пък после тайно нощем връща на нещастните държави по периферията тези хора. Апропо, това не е расизъм и нетолерантност явно.....Яд ме е , че ги кани да отидат в Германия, пък после - извинете, да сме солидарни. Айде стига вече сми плащали чужди сметки!
Силният никога не е прецакан, нормално. Той поръчва музиката, не знам какво се правите и вие.
 А пък правенето на бял и добър също не е така, просто прехвърлят топката, доколкото законово могат. А законово могат. тук пресата вкарва страшна паника  в хората, подклажда расизъм, а немците са много стиснати по принцип и не са свикнали да нямат. та предвиждам големи бунтове при първи намек за недоимък.

Но пък на Германия й трябва млада кръв, като нищо може да си задържи част от хорицата, особено тези с дечицата.
Иначе и те почнаха да се разправят ето спират влакове и прочее.

Ако твърдиш, че понеже Германия е силна и може да продава тарикатски номера като ни връща бедните   "мигранти" само да ти напомня, че ние тук за добро или за зло освен едни продрани гащи и мизерно съществуване /понякога по-лошо от това, от което идват/ не можем да им предложим нищо друго, та по естествен начин проблемът си остава на Германия ако ме разбираш  Wink

# 5 086
А когато те питах за пенсиите в Австрия и за 900-те Евра, те попитах не за официалния праг на бедност, а за прага на мизерия. Официалния праг на Бедност в България например за тази година е около 350 лв., но средната работна заплата извън софия е 400 лв., а средната пенсия е 310 лв.

За трети път обяснявам, че никога не ми е скимнало да сравнявам бедност в България и бедност в Австрия. Постингът ми беше насочен изцяло към вероятността десните да махнат всичките социални предимства на пенсионерите и самотните майки тук, в Австрия. Написах, че управлението на десните ще направи живота на хората с малко пари ад. Сега е социална система, социална партия и се налива много там, където не достигат. Но другите си имат други методи... Това беше замисълът на моите думи. И да, в България държава няма и разбирам всеки, който е намерил по-добър живот навън.

Джой, голяма услуга ми направи с чепкането на бедността, но ще си го понеса и науча урока, мерси  Hug

# 5 087
Арабеските векове са си живели в държавите по местата си. Сега се юрват да ни завладяват интересно защо? Може ли да е защото благородните бледи западняци разпалиха сумати и пожари по техните земи?Simple Smile

само защото Европа го допуска , заради това ,
я да хлопне вратите хубаво , да видим дали ще е така ,
З.Европа никога не е допускала чужди култури да се заселят по нейните земи ,
затова и е станала това , което е .
Баланс винаги има Simple Smile Европа е причинила много мизерии в този регион, нормално е от кумова срама да помогне.

Пред глад и смърт не можеш да затвориш портите, защото тези хора нямат какво да губят. Дали ще се удавят или ще ги коли ИЗИС, за тях е все едно.
А и да не забравяме, че цивилизацията идва от там насам, а не обратното. Сирия е люлка на цивилизацията, все още има региони, в които се говори арамейски, там е и най-старият град. Едно време диваците са били по немско, а развитата култура е била там.
Чужди култури по Европа са се заселвали многократно, начело с хуни и прабългари, а самата Европа е унищожавала и заселвала цял свят 500 години наред.

# 5 088
  • София
"Бежанците'' не искат да остават и в Унгария, Хърватска и Словакия. Та явно проблемът не е само до нашата бг мизерия или бедност. Въпросните държави определено не са мизерни  Stop

Искат само в Германия и Швеция.

# 5 089
  • Другата България
ОХ АМАН, самоцитирам се, явно не си ме прочела

не е точно така. познавам хора, които се занимават точно с този въпрос в моя бундесланд. миналото лято бяха натоварили на автобуси за една нощ всички пресни бежанци в моя регион и ги бяха върнали по първоначалните им входни точки. тези хора не бяха бежанци с  години,  още не им беше даден никакъв статут. не знам какво я жалите бедната Германия Simple Smile завладяна от бежанците. Тук има ресурс както за интегриране, така и за оттърваване от.
Твоя? Crazy
До днес мислех, че е един.
Да питам и теб тогава - тези в Сърбия, Унгария, Хърватска и Словения кво да ги прайм?
Ония в Одрин? На 20 км. от границата на моята България?

Тук обаче в темата е отражение на действителността - всеки си лае и повтаря теоритично наученото и прочетено, правейки се на компетентен и знаещ.
Като питаш за нещо конкретно и действително, всеки се прави на неразбрал. Sunglasses
Така са и "големите сили" - прехвърляне на топката и разтягане на локуми.
Нищо на практика приложено, а хората продължават да идват.
Ей заради това вече не вярвам, че изобщо има човек, който има някаква реална представа как да се излезе от ситуацията.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 14:51 от Merri_An

# 5 090

Просто явно европейците ги е гнус от по-тъмнички хора и заплахата към  рецесивните им бледи гени им идва вповече.
 Но нека си дадем сметка какво е предизвикала Европа столетия наред и дори в този век и че всичко се връща по един или друг начин, в света винаги има баланс и равновесие.
Щом не те е гнус да завладяваш, разрушаваш цивилизации и народи, не трябва да се гнусиш толкова и от това да дадеш малко от това, което си ограбил. Най-смешни както винаги са британците.  Mr. Green

Гнус от културните им "особености",но най-вече ги е страх защото имат агресивна религия която е всъщност идеология,искаща да се налага където отиде.И целта им не е да се интегрират,а да се налагат.....

Иначе ,който е ходил там у тях да им разрушава държавите,да ги използва и да ги завлядява сега би трябвало да му мисли.По онова време не са канили другите страни от Европа на масата и те да се облажат от заграбеното.....Това определено не са източноевропейските страни,още по-малко БГ.
Сега да не ни вменяват отговорност към тях...

А освен това е много по-нормално и естествено да отидат в съседните страни,които освен ,че са им по-близо са и с тяхната култура и религия....А не да бият път през девет страни в десета,в някакъв рай,който е и християнски......да ги покварява. Laughing

П.С.между другото аз познавам няколко сирийки-всички са светски,бели ,образовани и наистина красиви жени.Но те са от алаутите,които са около 11% от сирийското население....Тези,които виждаме явно не са от тях.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 14:52 от Zhani

# 5 091
"Бежанците'' не искат да остават и в Унгария, Хърватска и Словакия. Та явно проблемът не е само до нашата бг мизерия или бедност. Въпросните държави определено не са мизерни  Stop

Еее, не е така. И Дания и Холандия Simple Smile .

# 5 092
ОХ АМАН, изобщо не ги жаля германците. Просто разсъждавам.
Знам ги какви са и ако последва нещо от това, то неминуемо ще се отрази повече негативно на нас, отколкото на тях. Винаги е било така.
Ето и с това скоростно връщане на бежанци до входните им точки - пак си измиват набързо ръцете.
Защо не ги проучват както преди време и да ги връщат по родните им места (нямам предвид бягащите от военни действия)?

# 5 093
"Бежанците'' не искат да остават и в Унгария, Хърватска и Словакия. Та явно проблемът не е само до нашата бг мизерия или бедност. Въпросните държави определено не са мизерни  Stop

Което за мен е ясен сигнал, че някой отнякъде ги направлява, точно в тази посока. Грам информация нямат за другите страни, а за Германия тя е силно преувеличена и звучи така като че ли става дума за комунистически рай.
Вчера пак е горял салон, предназначен за 310 "бежанци" и пред срутване, а одеве говореха за панелките в източен Берлин, който подлежали на събаряне, но сега ще ги санират и оборудват за тях. Вътре всичко чисто ново, оборудвано с всякакви уреди, включително и кухненски прибори. И разбира се се създава поредното гето, далеч от очите на германеца. Та знам ли, може и да имат право, че ги чака комунизъм.

# 5 094
Баланс винаги има Simple Smile Европа е причинила много мизерии в този регион, нормално е от кумова срама да помогне.
Пред глад и смърт не можеш да затвориш портите, защото тези хора нямат какво да губят. Дали ще се удавят или ще ги коли ИЗИС, за тях е все едно.

глад , смърт - много силни думи ,
Европа дава милиарди , за да издържа бежанците там ,
голяма част от бежанците не живеят по лагерите , а вече са се устроили извън тях , в градовете

и все този регион е проблемен , с исляма ,
защо не стане проблемен някой друг регион - Лет. Америка , Далечния Изток ,
защо там не причинят проблеми , а тези лоши бели хора все на арабите  причиняват проблеми ? ...

# 5 095
Най-добре Европа да изолира ислямския свят и да ги оставят да се оправят сами. То че няма да се оправят е ясно като им знаем манталитета, но по-добре да не се намесваме там. За съжаление САЩ винаги гледат да се намесят. Дано да свърши най-после тоя петрол!

# 5 096
  • София

Еее, не е така. И Дания и Холандия Simple Smile .
О, Дания е с дясно-центристко правителство и вече им е дошло до гуша. Нали те пуснаха предупреждение към потенциалните бежанци в най-големите ливански вестници, при това преведено на 10 езика. И наскоро съкратиха помощите с 45%, което хич не е малко.

Холандия лично за мен е европейска държава, обитавана основно от африканци и араби. Поне с такова впечатление останах преди десетина години, когато бях в страната. Сега не знам как е..но надали ситуацията се е подобрила.

# 5 097
Което за мен е ясен сигнал, че някой отнякъде ги направлява, точно в тази посока. Грам информация нямат за другите страни, а за Германия тя е силно преувеличена и звучи така като че ли става дума за комунистически рай.

разчува се , слуховете се разнасят бързо , къде колко дават бързо става ясно ...

# 5 098

глад , смърт - много силни думи ,
Европа дава милиарди , за да издържа бежанците там ,
голяма част от бежанците не живеят по лагерите , а вече са се устроили извън тях , в градовете

и все този регион е проблемен , с исляма ,
защо не стане проблемен някой друг регион - Лет. Америка , Далечния Изток ,
защо там не причинят проблеми , а тези лоши бели хора все на арабите  причиняват проблеми ? ...
Глупости,  латиноамериканците бягат в УСА. Там също имат големи проблеми и няма оправия и пак причинени не без външна намеса на белички алчнички хора, които сега естествено треперят за рецесивните си гени, при положение, че са прочистили цел континент. Далечният изток даже няма да го почвам.
Просто близкият изток  влияе  на нас по-директно   и от там ни впечатлява повече. .

# 5 099
Казват, че Франция е вече съсипана от емигрантите. За съжаление. Хубава държава, която се съсипва от разните придошли елементи. Може би там за живот вече става само по селата и малките, неатрактивни за мигрантите градчета. За Холандия имам впечатления от първо лице - доста забрадени и доста големи нови джамии в някои градове са построени. Изглежда си живеят в мир за сега, но затова и не искат нови. Като цяло местните бели хора не общуват много-много с мюсюлманите, те си общуват помежду си. Има разделение определено. Някой живял повече в Холандия да даде мнение, аз живея тук само в последните 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт