Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 348
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 280
  • Другата България
ОХ АМАН, ти на коя планета живееш? Направо ми е гадно да чета, че една жена не може да прецени,кое и изнасилване и кое не. Прилича ми на едно гнусно мнение на друга потребителка, което беше изтрито ако не се лъжа.

+ 100

Всяко инфо ще се завърти на 180 градуса, само и само, за да не се признае проблемът с разни африканци и араби - особено сега, из бежанските лагери.

Шведките си фантазират, германките също  Sick

От такива жени понякога ми се повдига повече, отколкото от самите извършители. Без извинение.
Е след като в прав текст се казва, че  дразни и тя продължава да се вре....какво да се говори повече.

# 5 281
Току-що казаха по новините, че от 4000 регистрирани вече бежанци само 60-на (дано не бъркам цифрата) са регистрирани в бюрата по труда и търсят работа. Останалите не желаели да работят. Как се издържат тези хора? newsm78

Ако не са заминали на Запад, си стоят в лагерите, където всичко им е безплатно осигурено. Наскоро казаха, че им предлагали да им поемат наема, само да се изнесат, но никой не искал, защото ще трябва сами да се издържат.

# 5 282
В Нюрнберг е  въпросният лагер, или приют, не знам как се превежда. Не се знае къде са отишли. Показаха министъра на вътр. работи на Бавария, който обяви, че след като са избягали, стават нелегално пребиваващи тук.

На 130 км  от Нюрнберг в посока Франкфурт, във Вертхеим са запалили приют, приготвен за бежанците

# 5 283
Vapor, можеш да им пишеш за следващия клип да започнат с кадри на джамията първо, после как влизат в нея, следва близък кадър на имама, който държи документ за самоличност и чак след всичко това започва речта си. Laughing

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 20:51 от Tatti

# 5 284
Чак пък да им налитат... Дано някой не се обиди, но бежанците не са някакви красавци, че да им се хвърлят на врата западнячките. Не вярвам да си измислят, просто явно не се срамуват и пускат жалби. А не като у нас, да ги е страх момичетата да отидат в полицията. Най - противните престъпления са сексуалните и трябва да се гонят до дупка Sick

Не знам как да коментирам изчезналите бежанци.
Страшничко звучи, много даже.

# 5 285
Ами ако заблуждаването е в обратната посока? И много десни партии използват момента за да затвърдят позициите си сред избирателите, всявайки паника омраза и ксенофобия? Имаше много сходни акции срещу българи и румънци и имам ясни спомени.
[/quote]
престани да използваш като зомбирана думите ксенофобия , омраза , расизъм ,
спри да четеш само немски пропаганди - опасно е

# 5 286
В Нюрнберг е  въпросният лагер, или приют, не знам как се превежда. Не се знае къде са отишли. Показаха министъра на вътр. работи на Бавария, който обяви, че след като са избягали, стават нелегално пребиваващи тук.

На 130 км  от Нюрнберг в посока Франкфурт, във Вертхеим са запалили приют, приготвен за бежанците
Ужас! То излиза, че не им трябва просто Германия, а определено място в Германия и са там с точно определена цел! Имам чувството, че гледам филм на Спилбърг.

# 5 287
Явно европеецът е доста ограничен в собствения си свят, наивен и лесно манипулируем, казва му някой от тв, че източноевропейците ядат хора, а арабите са работливи пчелички и той вади софрата, опъва плакати и скача от радост.
Колко терористични акта са извършени от българи и румънци и колко от "бежанци",  такива въпроси не им ли хрумват, наистина ли са толкова облъчени!?
Сред тези бежанци как един ранен не видях, ей така, за пред хората.
Но пък преди малко гледах един " работлив"сириец по новините, у нас е, получил статут, но нямал намерение да работи, баба му имала бизнес в Сирия и му пращала по ,1000 евро на месец. Значи бабата там, той тук, избягал от войната, милия. Почти се разплаках.

чакай, чакай, пропуснала си май, че много от българите в чужбина  сме криминално проявени!  Wink сводници, тарикати , и пр.

Това може да е важало за нач. на 90-те и края на миналия век, но сега не е така. Сега има наистина много българи зад граница,  Малко от които са с криминален профил. Масовото е семейства : образовани  и работещи.
Германците преди 70 г. са били също бежанци. . Това го знаем. Само че, защо на  снимката не видях яки млади мъже, а дечица.
Защо не се прави разлика  в същината? Защо се сравняват толкова различни по време и причина исторически събития?! Бежанци след 1 СВ, след 2 СВ, бежанци в Израел, бежанци от Еритрея....
Дават се примери и отправки, които не са адекватни за настоящата ситуация.

Постоянно се правят изводи избирателно.

# 5 288
  • София
Изчезващите оставят след себе си погром и боклуци, тези нещо много чисто са се изнесли.Но Немската полиция ще се справи.Нали вече са нелегални, щото досега не бяха, ще ги хванат.И интересно, как така са били оставени сами, без никакъв административен, доброволчески, охранителен или помощен персонал?

# 5 289
  • София
ОХ АМАН, ти на коя планета живееш? Направо ми е гадно да чета, че една жена не може да прецени,кое и изнасилване и кое не. Прилича ми на едно гнусно мнение на друга потребителка, което беше изтрито ако не се лъжа.
Трябва да ти кажа, че нея насериозно не трябва да я взимаме. Аз мислих да й дам шанс, но не, потвърди ми мнението за себе си, добито многократно в различни други теми, една от които е от преди едва няколко дни.  ooooh!

# 5 290

стават нелегално прибиваващи ....и само това . Няма да ги издирват с кучета , с полиция .Ще повърна от тази болна нация .

# 5 291
Vapor, можеш да им пишеш за следващия клип да започнат с кадри на джамията първо, после как влизат в нея, следва близък кадър на имама, който държи документ за самоличност и чак след всичко това започва речта си. Laughing

Благодаря, по-лесно е да не обръщам внимание на съмнителни клипчета.

# 5 292
Ох Аман още с  един от първите си постове за днес обяви, че хората борещи си се със зависимости са генетичен боклук и не заслужават да им се даде шанс. Оттогава аз, както очевидно и модераторите, просто прескачане нейните постовете.

# 5 293
Най - противните престъпления са сексуалните и трябва да се гонят до дупка Sick

ОТ това посегателство ме е страх най-много!!! Припомнете си например "Ловецът на хвърчила" - много силна книга, направи ми впечатление колко често се случва в това общество да се отнасят помежду си по този начин (и то изнасилвания на мъже), няколко дни след прочитането на книгата ходех като болна.

Преди няколко страници някой попита нещо от сорта защо не се страхуваме от будистите, а непременно от ислямистите. Първо, защото не сме имали вземане-даване с будистите, не се е налагало да живеем заедно, за да се опознаем, и второ, защото не ни са се засичали интересите (икономически, териториални и пр.). Когато един организъм прекара остра заразна болест, той добива обикновено доживотен имунитет и се пази от тази болест, има антитела. Нашата историческа памет е този имунитет. Т.е.: имаме опит, знаем отпреди какво се случва и от какво трябва да се пазим. Ако продължим с тази метафора, стигам до извода, че май се опитват да ни заразят със синдром придобита имунна недостатъчност. Е, изходът обикновено е летален.

# 5 294
  • Другата България
Ох Аман още с  един от първите си постове за днес обяви, че хората борещи си се със зависимости са генетичен боклук и не заслужават да им се даде шанс. Оттогава аз, както очевидно и модераторите, просто прескачане нейните постовете.
Както и разни други.
Изчезващите оставят след себе си погром и боклуци, тези нещо много чисто са се изнесли.Но Немската полиция ще се справи.Нали вече са нелегални, щото досега не бяха, ще ги хванат.И интересно, как така са били оставени сами, без никакъв административен, доброволчески, охранителен или помощен персонал?
Голяма мистерия с тези изчезнали, да идват Скъли и Мълдър. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт