Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 182
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 880

Е, стига де, Гери. Защо смяташ, че ще паразитират? Ще работят, много ясно. Паразити има във всяко едно общество.

А какво ги спира да работят в Турция, в Гърция, в Унгария, но не, всички искат да работят в Германия? Може би защото по трудолюбие са равни само на германците?
Ще работят другия път. Един тарикат нали каза, че в Турция работел по 10 часа, а в Германия се работело по 5. Затова отивал. Той е и достатъчно тъп, за да си признае, че е икономически мигрант. Говорят им глупости за Германия и те вярват.

Защото дори и те знаят, че Германия като икономически силна страна ще им осигури много повече работа, с по - добро заплащане, отколкото в Турция, Унгария или където и да е. Нека не забравяме, че има достатъчно турци, унгарци и др. работещи в Германия. Като има работа в родните им страни, защо не си стоят там, тогава?

# 5 881

Не. Това е народната партия.
Сините FPÖ са националистите. Другото плюс въртенето на очи увисва и няма да го коментирам въобще.
Ама те сега ще се надпреварват едни други с по-строги мерки, защото усещат как им се клатят столчетата и ги е страх да не ги пометат от властта, та да тръгнат и те с по една бохча, телефон и без документи по широкия свят...

# 5 882
Е как да  я пазим Германия от самата нея?
Ей на, Орбан се опитва, ама не знам докога ще успее.
Като се пазят границите на ЕС.
Много пъти се каза, че начинът по опазването на границата зависи от съответната страна. Никой от ЕС не дойде тук да ни събаря стената нали?
Да пуснат и ток по нея. Да я направят такава, че да не може да се прескочи, да се среже..пак никой копче няма да ти каже.

Но тогава къде ще е далаверата? От къде ще капят кинти от каналджийство?

Копче няма да кажат сега, когато проблемът стана общ, преди това ни набиваха канчетата на нас и на Гърция.
А и особено много мераклии да седят у нас и в Гърция никога не е имало, читавите политици трябва да виждат напред във времето, а не да реагират на забавен кадър, колко милиона бежанци, които искат в Германия, очакват да задържим у нас, ние, неблагонадеждните за Шенген.
Хем сме неблагонадеждни, хем разчитат на нас, странно. newsm78

# 5 883

Защото дори и те знаят, че Германия като икономически силна страна ще им осигури много повече работа, с по - добро заплащане, отколкото в Турция, Унгария или където и да е. Нека не забравяме, че има достатъчно турци, унгарци и др. работещи в Германия. Като има работа в родните им страни, защо не си стоят там, тогава?
Виждала ли си ги турците какво точно работят в Германия? В махалата в Мюнхен примерно.

Ти си уж интелигентен човек, но залиташ по утопиите. Нищо-той живота дава винаги правилния урок.  Идва времето и на края на тази утопия.
Меркел ще и тури края..

Нова-не знам кой го направи това мигрантско представление, но целта е ясна. Политиката ще почне да се сменя-СЕГА! Дали Гърция искаше да си "отмъсти" и пусна тълпата, а всички ще се възползват със смяна на правилата. Или Меркел ги покани с цел да покаже на всички че на това чудо трябва да се тури край.

Но някакъв край ще се тури- или ние ще спрем тълпите или те ще ни затрият

# 5 884
Цитат на: *Emia*
Това ли са крайните националисти, от които ти се страхуваше най-много? Ако е така, вече не разбирам позицията ти, ту те е страх,че ще орежат социални помощи за бедните, ту им се радваш, че са се активизирали против мигрантите.  Rolling Eyes

Не. Това е народната партия.
Сините FPÖ са националистите. Другото плюс въртенето на очи увисва и няма да го коментирам въобще.
Пропускай, не съм тънкообидна и вече имам списък на никовете, които не чета. Ти така или иначе си сменяш позицията сутрин и вечер.

# 5 885

Е как?! Ти не знаеш ли колко сме умни българите? Втори по интелигентност след евреите. Не го ли знаеш, Нели? Моля ти се, затова имаме правото да се присмиваме и да обиждаме всички други.
LadyBird, съгласна съм с теб.

Вярно ли сме оставили точно евреите пред нас?  Shocked  Joy Честно, това не го бях чувала, но е показателно.

Между другото сърбски премиер е казал, че ако ЕС не вземе мерки до 14 часа да се махне блокадата на границата с Хърватия, щели да вземат съответни мерки спрямо Хърватия  Shocked Като го кажат точно сърбите и леееко се плаша....

Гери, почна да си противоречиш. Добре че стана и немски гръцкия проблем, че да стане общ на ЕС  Laughing

Не си го чувала, защото никой реално също не го е чувал и виждал. Това беше един широко прокламиран мит, който обаче не е истина. Никой, никога нито видя това иследване, нито чу за него повече. Обаче дълго служеше като мит и легенда, колко сме умни. Най - високо IQ имат азиатците, най - ниско ченокожите, белите са по - средата. България заема някъде средата.

# 5 886

Е, стига де, Гери. Защо смяташ, че ще паразитират? Ще работят, много ясно. Паразити има във всяко едно общество.

А какво ги спира да работят в Турция, в Гърция, в Унгария, но не, всички искат да работят в Германия? Може би защото по трудолюбие са равни само на германците?
Ще работят другия път. Един тарикат нали каза, че в Турция работел по 10 часа, а в Германия се работело по 5. Затова отивал. Той е и достатъчно тъп, за да си признае, че е икономически мигрант. Говорят им глупости за Германия и те вярват.

Ами то това го знае цяла Източна Европа, ама чудно защо няма да ни пуснат всички вкупом там на по-доброто заплащане. Оф, забравих, то ставаше въпрос за спасяване на живота.

# 5 887
Пропускай, не съм тънкообидна и вече имам списък на никовете, които не чета. Ти така или иначе си сменяш позицията сутрин и вечер.
Можеш ли да ми цитираш сменените ми позиции?
Много ми стана интересно, тъй като с бежанците се занимавм като тема от минимум три години, та чак ми събуди интереса.

ПП След като си го метнала така насред темата, би трябвало да можеш и да подкрепиш с цитати, не мислиш ли?  Simple Smile

# 5 888

Виждала ли си ге турците какво точно работят в Германия? В махалата в Мюнхен примерно.

Ти си уж интелигентен човек, но залиташ по утопиите. Нищо-той живота дава винаги правилния урок.  Идва времето и на края на тази утопия.
Меркел ще и тури края..

Нова-не знам кой го направи това мигрантско представление, но целта е ясна. Политиката ще почне да се сменя-СЕГА!

Хубаво де, има и турци, които не работят това. Не всички са такива. Немците даже имаха турчин в националният отбор по футбол. Имат и кметова даже, от турски произход. А в крайна сметка дори и да работят нискоквалифицирани професии, някои все трябва да заеме тази ниша. Месните очевидно не желаят да чуят за нея, ами като не желаят, ще трябва да търпят чуждоземци, които да я заемат. Нямат избор. Това не е утопия, а реалност.

# 5 889
Скрит текст:

Ами то това го знае цяла Източна Европа, ама чудно защо няма да ни пуснат всички вкупом там на по-доброто заплащане. Оф, забравих, то ставаше въпрос за спасяване на живота.
[/quote]

Точно за това става въпрос. Дори и да не са от Сирия всичките, са от страни, в които животът е почти невъзможен за живеене. Афганистан и Ирак.

# 5 890

Хубаво де, има и турци, които не работят това. Не всички са такива. Немците даже имаха турчин в националният отбор по футбол. Имат и кметова даже, от турски произход. А в крайна сметка дори и да работят нискоквалифицирани професии, някои все трябва да заеме тази ниша. Месните очевидно не желаят да чуят за нея, ами като не желаят, ще трябва да търпят чуждоземци, които да я заемат. Нямат избор. Това не е утопия, а реалност.
Турците, Ана Бел, ако бяха работливи и кадърни нямаше да ходят в чужбина, а щяха да си стегнат страната и да конкурират Германия. Турция винаги е била свободна страна и от двете войни излиза по-силна. И пак не могат да си пометат и организират работата така, че да просперират.

Логиката ти бяга. Като човек, почитател на утопиите ти бяга разбирането за човешката същност.
Също така изобщо не си наясно, че граници не се просто така едни линии, а са обусловени от фактори, които са залегнали дълбоко в психологията на човека. А психологически, човека е същият какъвто е бил и преди 1000 години.

Но нищо-дерзай си в заблудите. Заблудите и те са за хората. Лошото е, когато станат официална демагогия с цел налагане на власт на едни хора над други.

# 5 891
Можеш ли да ми цитираш сменените ми позиции?
Много ми стана интересно, тъй като с бежанците се занимавм като тема от минимум три години, та чак ми събуди интереса.

ПП След като си го метнала така насред темата, би трябвало да можеш и да подкрепиш с цитати, не мислиш ли?  Simple Smile
Не ми се губи време, вече просто те скролвам. Ето това е тънкообидност, драги съфорумци, въртенето на очи във виртуалното пространство.  Joy

# 5 892
Скрит текст:

Точно за това става въпрос. Дори и да не са от Сирия всичките, са от страни, в които животът е почти невъзможен за живеене. Афганистан и Ирак.
[/quote]
И пак започваме отначало. Какво му е на живота в Турция, Гърция и т.н. по веригата до Германия? Това, че избираш най-доброто икономически за семейството си, те прави икономически емигрант, а не бежанец, който си спасява живота. Докога ще го дъвчем?

# 5 893
И редно ли е всички да се изсипят в Европа?И по-точно само в една държава.

# 5 894
Ето ги идват бъдещите инжинери . Добре айде косачи на зелени ливади .
Коя съфорумка ще го викне в дома си този най отпред да и окоси ливадата  Mr. Green
http://www.dnes.bg/eu/2015/09/21/ungariia-puska-armiiata-si-sres … -bejancite.277258

хубаво , хубаво ще ви я окосят , та ще се чудят някои в Кабул ли са , в Бейрут ли . Бомба с часовников механизъм си вкарахме .

Общи условия

Активация на акаунт