Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 569
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 970

Аз лично предпочитам няколко милиона мигранти от Сирия в България, отколкото онзи рай , дошъл тук през 1944г...
Гергано, Герганоо... налиташ като бик на червено само , като чуеш Русия .
Успокой се -няма да се върне времето от 1944 , ще имаш щастието и възможността да живееш със милиони мюсюлмани .
Не, че аз обичам руснаци , ама такава тъпотия никога няма да кажа и да си пожелая.

# 5 971
  • Другата България

Ами от края на 80-те години имигрантите работят, От това по - голямо инфо сдраве му кажи. Ти, Мери можеш ли да предоставиш серизано инфо, осен единственият сириец по ТВ? Защото онова  пък другото беше, че от 4400 само 31 са регистрирано в бюрото по труда. И то ставаше въпрос за България, където емигрантите са смешно малко количество сравнени с тези в Германия. И да, в Българи няма какво да работят, затова и не искат да стоят тук.
Ами ще работят това, което работят от повече от 30 години в Западна Европа. Не знам какво несероано има, при положение, че това са реалните факти, затова и в Европа прикемат ежегодно имигранти. Ако не беше сериоано нямаше да ги приемат.
Ама разбира се, че работят, никой не казва обратното. Я да видим дали в края на 80-те обаче са били толкова като брой, колкото са сега? Не само в България, в Европа? Да ти търся ли официално инфо или сама ще се справиш?
И кое е "сериозното" инфо, че пак не схванах? Това
Цитат
Ами от края на 80-те години имигрантите работят,
е твърдение, Анабел, грешни са ти представите за информация. Все пак това за сириеца аз ги чух и видях по новините, четох в пресата, и мога да назова източник. Както и информацията на Нина, от същите тези източници. Затова говорех и за България, поне аз, не за Европа.
Ти за къде ми говориш? А, за Западна Европа. Е, аз там не съм била, не съм търсила целенасочена информация за нещо, за да споря и да го твърдя. Но съм чула, от Пена, Тона, Гина и сестра ѝ, че гастарбайтерите /не бежанци, нали, щото разлика има/, работят там, да.
Дали обаче можем да правим сравнение с 80 - те години - брой на имигранти /не бежанци/, със сегашния брой бежанци, опитващи се да се заселят /основно, и съвсем целенасочено/  в  също така целенасочено избрани страни на Европа?

Наистина вече се уморих от повтаряне на едно и също нещо. А и се дъвчат банално познати и казани неща. Всеки си има теория, теза, чул, прочел, твърди си нещо, в което е убеден и с или без аргументи, се прави на разбирач. Няма лошо всъщност да защитаваш вярванията и разбиранията си, стига да не стигаш до крайности.

# 5 972
По близки сa ми тези които сa си остaвили костите тук през 1878г.руснaци,отколкото тези които сa ни рaздробили.
.

Значи финландците са ти по-близки от сърбите?  Laughing Чакам отговор коя европейска държава за теб е по-малко европейска от Русия...
Aко сте били нaпример в южнa итaлия нaдолу от неaпол или в испaния нaдолу от aликaнте все рaюни в които си живеят кото в севернa aфрикa-мaрокaнски грaдчетa и селцa

# 5 973
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Само аз ли не виждам жени, деца и старци тук?

# 5 974
  • Другата България
Това е с пропагандна цел, Джой.
Снимката, информацията, всичко.

# 5 975

Споко, сега като си спасят живота в Германия или чак в Скандинавието, ще изтеглят и жените и децата.

# 5 976
  • Другата България

Споко, сега като си спасят живота в Германия или чак в Скандинавието, ще изтеглят и жените и децата.
И работа да започнат, щото това им е цел номер едно на пътуването.
А и нали все пак трябва от нещо да се издържат, те са тръгнали с ясното съзнание, че не бива да лежат на чужд гръб за това. Mr. Green

# 5 977
Само вчера коментирахме млад, зрав и прав сириец, на когото баба му му праща от Сирия по 1000 евро месечно, за да си пребивава у нас в център за бежанци и да казва пред камера и на всеослушание, че не иска да работи.
Ама наистина вече едно и също си повтаряме като латерни.

[/quote]

Мда, гледах го и аз зализаното педалче. Баба му имала бизнес и му пращала по 1000 евро, пък нашите умници му дали бежански статут. Значи избягал горкият страдалец от ятагана, както мъдро ни обяснява наш Бочко, а войнствената баба останала срещу врага не само да го посрещне с голи гърди, но и бизнес да върти, та да праща парици на внука- горък бежанец Twisted Evil Доживяхме и таквиз времена. Какво да кажем, освен: О, времена, о нрави! Да не забравим да отдадем заслуженото и на нашия чиновник, прибрал неизвестно колко голяма компенсация за широко затворените си очи, докато му е решавал статута. Юнаци! Peace

# 5 978
Не може да видиш нещо, което го няма . И снимката не е от ония сайтове със големите черни букви с пропагандна цел , а е произволна и обективна от новинарски сайт .

# 5 979

Ами от края на 80-те години имигрантите работят, От това по - голямо инфо сдраве му кажи. Ти, Мери можеш ли да предоставиш серизано инфо, осен единственият сириец по ТВ? Защото онова  пък другото беше, че от 4400 само 31 са регистрирано в бюрото по труда. И то ставаше въпрос за България, където емигрантите са смешно малко количество сравнени с тези в Германия. И да, в Българи няма какво да работят, затова и не искат да стоят тук.
Ами ще работят това, което работят от повече от 30 години в Западна Европа. Не знам какво несероано има, при положение, че това са реалните факти, затова и в Европа прикемат ежегодно имигранти. Ако не беше сериоано нямаше да ги приемат.
Ама разбира се, че работят, никой не казва обратното. Я да видим дали в края на 80-те обаче са били толкова като брой, колкото са сега? Не само в България, в Европа? Да ти търся ли официално инфо или сама ще се справиш?
И кое е "сериозното" инфо, че пак не схванах? Това
Цитат
Ами от края на 80-те години имигрантите работят,
е твърдение, Анабел, грешни са ти представите за информация. Все пак това за сириеца аз ги чух и видях по новините, четох в пресата, и мога да назова източник. Както и информацията на Нина, от същите тези източници. Затова говорех и за България, поне аз, не за Европа.
Ти за къде ми говориш? А, за Западна Европа. Е, аз там не съм била, не съм търсила целенасочена информация за нещо, за да споря и да го твърдя. Но съм чула, от Пена, Тона, Гина и сестра ѝ, че гастарбайтерите /не бежанци, нали, щото разлика има/, работят там, да.
Дали обаче можем да правим сравнение с 80 - те години - брой на имигранти /не бежанци/, със сегашния брой бежанци, опитващи се да се заселят /основно, и съвсем целенасочено/  в  също така целенасочено избрани страни на Европа?

Наистина вече се уморих от повтаряне на едно и също нещо. А и се дъвчат банално познати и казани неща. Всеки си има теория, теза, чул, прочел, твърди си нещо, в което е убеден и с или без аргументи, се прави на разбирач. Няма лошо всъщност да защитаваш вярванията и разбиранията си, стига да не стигаш до крайности.

Ами за западна Европа говоря, естествено. В България няма имигранти, защото няма какво да работят. Да, дай ми инфо за имигрантите в Европа. Виж колко от тях са безработни и колко лежат на държавата. Само че за всички имигранти не само мюсюлманите, защото мюсюлманите са смешно малко количество за 500 милионната Европа. Едва 6% през 2010. Очакват се през 2030 да са 8%. Сегашните пришълци ще увеличат мюсюлманското население с няма и 1%. Но нищо, апокалипсис идва. Европа ще изчезне, ще я затрият бежанците. Няма лошо да защитаваш разбиранията си, така е, ама това ако не е крайност, то здраве му кажи. А, когато става въпрос за икономика и политика въпросът не е в разбирания, а кое е най - изгодно икономически. И аз се уморих да повтарям, но за сега по - добър начин за справяне с отрицателният прираст, освен имигрантите не е измислен. Аз не знам какво решение ще вземе ЕС за сегашните бежанци, ще ги остави ли, ще ги връща ли. Но вярвам, че ще е възможно най - изгодното за континента, защото това не са българските политици. Иначе Европа нямаше въобще да я има, камо ли да е на челните места в света.

# 5 980
  • MI
Скрит текст:
По близки сa ми тези които сa си остaвили костите тук през 1878г.руснaци,отколкото тези които сa ни рaздробили.
.

Значи финландците са ти по-близки от сърбите?  Laughing Чакам отговор коя европейска държава за теб е по-малко европейска от Русия...
Aко сте били нaпример в южнa итaлия нaдолу от неaпол или в испaния нaдолу от aликaнте все рaюни в които си живеят кото в севернa aфрикa-мaрокaнски грaдчетa и селцa

Е сега вече не случи с пример, точно на мен точно това да кажеш, верно ли  hahaha  Joy

Скрит текст:
Ти може да си ходила на екскурзия там евентуално, ама мойта половинка е точно от тоя район, въпреки че не живеем там. Да ти кажа доста са по-добре от моето родно място например...

# 5 981
Анабел, и аз питах поне два пъти в темата за справка по държави дали емигрантите работят или са на помощи, ама явно в Европата правят такава само за българите, които се оказаха топ-мързеливците. Всичко друго работи минимум на 99%.

# 5 982
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някой се беше загрижил за Меркел, че била изчезнала- вече може да се успокои
http://www.dnes.bg/eu/2015/09/22/sasht-da-priemat-poveche-bejanc … ova-merkel.277279

# 5 983
Ти може да си ходила на екскурзия там евентуално, ама мойта половинка е точно от тоя район, въпреки че не живеем там. Да ти кажа доста са по-добре от моето родно място например...

По тези местa имaм прекaрaни 3г.не че сa зле но все едно че си в aлжир или мaроко питaи половинкaтa си.къщите улиците всичко е много рaзлично a дори и хорaтa сa мaлко по мургaви. Е по уредено е дa кaжем от горно кунaре или долну нaгорнище но вникои случaи не е по европеиско.

# 5 984
  • MI

По тези местa имaм прекaрaни 3г.не че сa зле но все едно че си в aлжир или мaроко питaи половинкaтa си.къщите улиците всичко е много рaзлично a дори и хорaтa сa мaлко по мургaви. Е по уредено е дa кaжем от горно кунaре или долну нaгорнище но вникои случaи не е по европеиско.

Е не знам къде си ходила, честно. Но определено не е същата страна. И определено си общувала с хора под средното ниво като интелект, доходи и образование (обяснимо предвид някои твои изказвания). Така че не бързай да обобщаваш. Между другото, от областен град съм, не от кунаре или нагорнище.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт