Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 381
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 6 060
  • MI
Гери, не съм забелязала всички тези марокански, алжирски, египетски, бенгалезски и т.н. лекари и инженери, че да са си довели родата те... Безхаберна политика на цяла европа му казвам аз на това. Докато не започнем и ние да подбираме, при нас ще идват най-простите, ясно е. Според мен скоро ще се сетят и за това политиците, поне напоследък някои започнаха да дават такива идеи, преди беше табу.

Александриа, не бъркай турците с тези от северна Африка например...

# 6 061
Щегувате се, ама напоследък на 2 пъти съм попадала на такива нечистотии.
И недоумявах.
Сега вече ми е ясен произхода им.
Иначе, да, за Индия и Афганистан, знам, че е нещо обичайно.

Сигурно бъркаш и си го виждала "в САЩ или Франция отпреди поне няколко години."  Mr. Green

# 6 062

Сигурно бъркаш и си го виждала "в САЩ или Франция отпреди поне няколко години."  Mr. Green
Вече навсякъде.
Може и тук да се види сигурно. Не бих се учудила.

Само кой ще чисти е големия въпрос...

# 6 063
хи хи, веднага те разбрах, SANDS
манипулациите, манипулациите Wink

# 6 064
Скрит текст:

Сигурно бъркаш и си го виждала "в САЩ или Франция отпреди поне няколко години."  Mr. Green
Вече навсякъде.
Може и тук да се види сигурно. Не бих се учудила.

Само кой ще чисти е големия въпрос...
Ще чисти майката Природа- дъжда, вятъра, слънцето. Crazy

Относно българския суверенитет ми допадна това, което каза доц. Иво Христов в линка, който беше по- напред пуснат.

# 6 065
  • София
Жълтият сайт можеше поне да даде немския първоизточник на новината. Щом е породила ксенофобски настроения и вълна от възмущение в цяла Германия, това няма да е особено трудно. И понеже няма никакви данни, откъде е взета снимката, аз съм на 100% сигурна, че не е от Германия и не е от сега.

# 6 066
Ох,кокво ли ще стане с добре подредените австрииски и германски селца,паркове и обществени места.
Хитлер сигурно се върти като дрелка в гроба  Grinning Grinning Grinning

# 6 067
Жълтият сайт можеше поне да даде немския първоизточник на новината. Щом е породила ксенофобски настроения и вълна от възмущение в цяла Германия, това няма да е особено трудно. И понеже няма никакви данни, откъде е взета снимката, аз на 100% сигурна, че не е от Германия и не е от сега.
Такава спирка не знам да има в Африка.
Та или някъде в САЩ или в Европа. Но има ли значение. Може би въпросната нямаше да се изс...ре в Германия? Дали?
Ох,кокво ли ще стане с добре подредените австрииски и германски селца,паркове и обществени места.
Хитлер сигурно се върти като дрелка в гроба  Grinning Grinning Grinning
Напротив. Хитлер си умира от смях...

# 6 068
Що се изтри?
Alexandria* , Това, което е на снимката е ФАКТ. За съжаление, мога да го подтвърдя. За толкова години в Германия, сега за сефте ми се случи. Живея в елитно място.
Толкова ли е съществено да разследваме конкретната снимка?
Следващия път (не дай Боже) като попадна на такава находка, ще снимам. И ще сложа датата.
Е, вярно, няма да е с извършителя. Но все пак, ще е актуална по време и място. Sick

# 6 069

Е, вярно, няма да е с извършителя. Но все пак, ще е актуална по време и място. Sick [/color]
Не важи. Ще ти кажат, че чистокръвен немец го е "изтропал", а арабския гастарбайтер ще го почисти...

# 6 070
  • Другата България
http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%B6 … %D1%8F/a-18693175
Може да е пускано, но понеже кой ме убеждаваше, че искали да идат в Германия, за да работят..........................

# 6 071
Извинявай, но ако падат бомби около мен едва ли ще зарежа детето, че да си търся документите......
А стик за селфи ще вземеш ли?
Не, но както написах преди това - като постоим в бежанския лагер, най-вероятно ще изпратим мъжете да търсят добро място за живот - и да ще съм щастлива да имаме телефони, ще съм щастлива да получа снимка как е успял с трафикантите да стигне до по-добро място, както и ще съм щастлива да го видя жив, здрав, усмихнат.... А ти в такава ситуация какво би направила????

Нормалният човек ще включи веднага процедура за Канада, НЗ, Австралия
Както и ше кандидатства за бежански статут към ООН
И ще действа по легален път, а не да хвърля незнайно от къде дошли пари по трафиканти-престъпници

Само дето горната процедура иска документи, иска свидетелство за съдимост и чисто минало
Което явно е химера за повечето от тълпата пришълци в момента

Къде по-лесно е за един престъпник да влезе нелагално и без документ и да се представя за изстрадал бежанец...

Гери, Популе, интересна теория за гърците
Като нищо може да излезете прави

Извинявай, но ако падат бомби около мен едва ли ще зарежа детето, че да си търся документите......

Точно документите ще си вземеш, за да докажеш, че това дете е твое, а не си го откраднала

Май трябваше да почнат да им прибират децата на тези, пък дано се усетят как се минава граница с деца и без документ

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 19:53 от Анонимен

# 6 072
Страните от ЕС гласуваха с мнозинство за разпределянето на 120 000 бежанци:

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/vy … -bezhanci-6042840

Сега ако гласуват и европомощи за България, че да станат тук заплатите като германските, иначе няма удържане  newsm78

# 6 073
Преди мaлко по новa пaк ги дaвaхa.вече дори и не крият че влизaт мноооого от ИДИЛ. Дa им е честито.

# 6 074
Страните от ЕС гласуваха с мнозинство за разпределянето на 120 000 бежанци:

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/vy … -bezhanci-6042840

Сега ако гласуват и европомощи за България, че да станат тук заплатите като германските, иначе няма удържане  newsm78
По тези квоти колко "инженерa"ще ни се пaднaт?

Общи условия

Активация на акаунт