Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 182
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 105
... . Икономически погледнато, дори и да са на помощи тези хора ще си харчат парите в германските магазини и ще купуват малко или много германски/европейски стоки и така парите пак ще остават в държавата.

Естествено. Ползите от имигрантите са много повече, отколкото вредите. Запада отдавна, отдавна го е разбрал, а не както на нас ни се струва, че е тъп, та тъп и просто ей така си приема хора от жал, доброта и глупост.

Дрън-дрън тъпотии
Един такъв струва до живот по 200 евро на ДЕН !!! на държавата
От тях са единици работещите и плащащи данъци, масово целият катун на издръжка на обществото

Вчера представиха новия бюджет
Дигат данъците, за да има повече за социалната сфера, разбирай новите придошли
Пенсионерите пак ще гризнат дръвцето

И кое точно е тъпотия? Парите които ще получат ще трябва да похарчат за най-необходими стоки като храна например, дрехи и т.н., които ще бъдат похарчени в Германия, т.е. ще останат в страната.

Понеже явно не можеш да смяташ, да ти го сметна
30 дни по 200 евро на ден = 6 000 евро на месец
Семейството получава около 3 000, но това е завишено, обикновено е около 2000
Останалите 3 000 евро са чиста загуба за държавата

А ако сметнем и извършените престъпления, сумата скача хилядократно

Първо от къде черпиш информация колко струва на ден бежанеца? И точно какво струва? Издръжката, строежа на лагери или кое точно?  Парите, които получава според теб в банката ли си ги слага или ги похарчва в магазина, за да се храни?

# 6 106
Ако ти имаш 100 лева за пазар и ти вземат 20 и ми ги дадат на мен аз да пазарувам, колко общо ще похарчим аз и ти? 100 или 120?

# 6 107
Всъщност това наистина е гениално...Представяте ли си например 100 000 бежанци какви пари ще завъртят в икономиката... Crazy Германия защо не ги иска повече...

# 6 108
Ако ти имаш 100 лева за пазар и ти вземат 20 и ми ги дадат на мен аз да пазарувам, колко общо ще похарчим аз и ти? 100 или 120?

Ако аз имам повече ще си ги скатая в банката или ще ги похарча на Кот д'азур или на ролетка в Монако, Ок? но ако имам колкото да преживея ще ги похарча в локалния магазин.

# 6 109

Ако аз имам повече ще си ги скатая в банката или ще ги похарча на Кот д'азур или на ролетка в Монако, Ок? но ако имам колкото да преживея ще ги похарча в локалния магазин.

Т.е, колкото повече хора имат колкото да преживяват, толкова по-добре за икономиката.  smile3521

Машалах!

# 6 110
На мен ми е интересно какво ще се случи у нас. Приемаме официално няколко хиляди от тези и се ангажираме да ги обгрижваме. В същото време онзи дебеланко, социалният министър, разправя, че готви секира за циганите като ще им спира кранчето. Нямали вече да дават детски на малолетни майки, а повечето мангалки са такива, няма пари на ръка, а ваучери за дрехи, учебници за учениците. В същото време дават пари на емигранти..... Twisted Evil  Циганите ще ги изядат с парцалите smile3508 smile3512 Ще ми е интересно как ще се оправят с над милион местни паразити, за да им измъкнат кокала и да го дадат на хиляди нови. hahaha

# 6 111
  • Пловдив
И ще действа по легален път, а не да хвърля незнайно от къде дошли пари по трафиканти-престъпници
Ами продали са си имотите хората в Сирия и от там пара бол  Mr. Green 

# 6 112
На мен ми е интересно какво ще се случи у нас. Приемаме официално няколко хиляди от тези и се ангажираме да ги обгрижваме. В същото време онзи дебеланко, социалният министър, разправя, че готви секира за циганите като ще им спира кранчето. Нямали вече да дават детски на малолетни майки, а повечето мангалки са такива, няма пари на ръка, а ваучери за дрехи, учебници за учениците. В същото време дават пари на емигранти..... Twisted Evil  Циганите ще ги изядат с парцалите smile3508 smile3512 Ще ми е интересно как ще се оправят с над милион местни паразити, за да им измъкнат кокала и да го дадат на хиляди нови. hahaha
Ще имa ромско-бежaнски сблъсци пред социaлните служби,a ние ще рaботим плaщaме и пишем по форумите. Кaквa евроaтлaнтическa идилия.

# 6 113
Е на кой са си продали тия имоти и несметни богатства в условия на война?  Mr. Green Някой бая закъсал за недвижими имоти ще да ги е купил?

# 6 114
  • България
Вземи и една диплома за доктор или инженер. Може и за двете. За всеки случай. И селфи стик. Simple Smile Crazy
ОК. Ами по-белите от нас как ще се смесим с тълпата  Money
-----------
"Германското контраразузнаване предупреждава за радикализация на бежанците
публикувано на 22.09.15 в 17:15 / 168 преглеждания Автор: Елена Трифонова - Германия

Шефът на германското контраразузнаване Ханс-Георг Маасен изрази днес в специално изявление в Берлин притесненията на ръководената от него служба от „радикализация на бежанците“ под влияние на живеещите в Германия ислямисти.

„Притеснява ни тенденцията, че зад фасадата за оказване на хуманитарна помощ, ситуацията сред бежанците може да бъде използвана за престъпни цели, подчерта президентът на федералната Служба за защита на конституцията. Според него не е изключено част от търсещите убежище да бъдат вербувани за целите на радикалния ислям. Той призна, че във фокуса на вниманието на хората му са предимно млади мъже, които идват сами и без семействата си с бежанската вълна и които са лесна плячка за радикалнонастроените ислямисти. Маасен обаче призна, че засега контраразузнаването не разполага с веществени доказателства, че бежанската вълна е контролирана и насочвана целенасочено към Германия от джихадистите.

Въпреки това обаче през последните месеци броят на радикално настроените ислямисти във федералната република е нараснал – от 7500 през юни на 7900 в края на септември.

740 са германските граждани, които се бият на страната на „Ислямска държава“ в Сирия и Ирак, от тях 20 на сто са жени. 120 от тях са загубили вече живота си там, а от останалите около една трета са се върнали обратно, но са под постоянно наблюдение от специалните служби."
 http://bnr.bg/post/100604668

# 6 115
Вземи и една диплома за доктор или инженер. Може и за двете. За всеки случай. И селфи стик. Simple Smile Crazy
С тези дипломи трябва и да работя.
Тогава как ще ми дадат тези мечтани суми?

# 6 116
Само не разбрах какво се случва със страните, които са гласували против квотите от 120 000 бежанци? Ще им ги натресат насила, само защото мнозинството са гласували ЗА? И дали Чехия ще удържи заканата си да съди ЕС за налагане на това решение чрез принуда?  Thinking

Прочетох новините и си отговарям сама на въпроса - Чехия ще приемат само 3000 бежанци. Това е конкретната сума, за която са се споразумели, останалите ще са с по 120 000.

# 6 117
Скрит текст:
Ще имa ромско-бежaнски сблъсци пред социaлните служби,a ние ще рaботим плaщaме и пишем по форумите. Кaквa евроaтлaнтическa идилия.

По-скоро нас ще изядат с парцалите, и едните, и другите се държат така, все едно им се полага.
А ние се държим като да сме длъжни.

Майтапът настрана, как ще ги задържим тук, като те не искат, ще почнат да бягат или да се бунтуват, че не живеят като германските си колеги...

# 6 118
В денят нa незaвисимосттa нaшите еврохрaнтутници глaсувaхa кaто първи вaсaли! Зaщо днес поне не покaзaхa мaлко воля. Кaде ще ги нaстaнявaме тия сириици? То и без друго е ясно,че бългaрският етнос след няколко години ще е мaлцинство aмa дa бяхa поне се отсрaмили.по зaвисими упрaвлявaщи не сме имaли.

# 6 119
Само не разбрах какво се случва със страните, които са гласували против квотите от 120 000 бежанци? Ще им ги натресат насила, само защото мнозинството са гласували ЗА? И дали Чехия ще удържи заканата си да съди ЕС за налагане на това решение чрез принуда?  Thinking

Прочетох новините и си отговарям сама на въпроса - Чехия ще приемат само 3000 бежанци. Това е конкретната сума, за която са се споразумели, останалите ще са с по 120 000.

Е как по 120 000, нали общо 120 000 щяха да разпределят?

Общи условия

Активация на акаунт