Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 926
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 180
Меркел поиска отворени квоти още преди известно време, но явно не беше предвидила, че някои няма да ги одобрят и спря да ги споменава. Предполагам, че решиха да ни поднасят решенията си лъжичка по лъжичка, за да притъпят недоволството. Та това е само началото.
Днес четох, че се очаква следващата година броят на мигрантите драстично да се увеличи. Има логика- като се разчуе, че Европа си ги приема най-безропотно ще тръгнат още тълпи. В крайна сметка в света има милиони хора, живеещи на ръба на мизерията и такъв шанс не е за изпускане.

# 6 181
Меркел ясно каза - ''Трябва да приемем , че Германия ще се промени '' , т.е. ще се циганоса , но ще изпълни човешкия си дълг ...

# 6 182
Меркел поиска отворени квоти още преди известно време
Ето къде е ключът от бараката.
Отворените квоти. Тоест квота няма, но има само отворена врата и тъпчи, тъпчи докато и килерът се препълни.
Добра домакиня е дъщерята на Пастора.

Сега всички, които смятаха германците за нация нетолерантна ще бъдат принудени да си променят гледната точка.

# 6 183
  • София

Вие си се усмихвайте, аз си взимам детето, мъжа, 2 броя котки и емигрирам  Flutter
Къде ще ходиш бре Таис? При Путин ли?

Ще те разквартирува на Магадан-а там няма не искам...

Луда ли си? През живота си не съм учила руски, знам 1-2 думи, колкото да си изям боя. На дърти години нов език няма да уча  Crossing Arms
Заминаваме за НЗ, там се търсят учители по английски - аз съм университетски преподавател, преподавала съм и на деца, и на студенти. Мога всякак, тапията ми се признава. Заминавам и ще ви гледам европейския сеир отдалеч  Mr. Green

# 6 184
  • София
Е, хайде сега. Берачи на ягоди, строители, чистачи, селскостопански работници, има, има черна работа, дето никой не я ще да я работи, освен българските и другите източно-европейски гастарбайтери. Е, сега ще им направят заплатите наистина за БЕЗ ПАРИ с това количество нова евтина работна ръка, дето си я внасят... hahaha

те непрекъснато реват с/у източноевропейците , не спират , дори наскоро поляците се бяха обидили- все пак те работят и никой не дои системата   и правиха някаква кампания за кръводаряване  ..

Ми то си е за обида я! Сега на горките ни гастарбайтери ще им излизат с номера - ще ти платя двойно по-малко, а ако нещеш знаеш ли колко сирийски инженери чакат за твоята "ПОЗИЦИЯ"? И айде, кръц на париците. А това, че сирийските инженери и понятие си нямат, че били искали да "мият чинии" е съвсем друг въпрос...То все някой трябва да ги издържа и тях. И кой, ако не нашите гастарбайтери и ние, като едни примерни евроданъкоплатци??

Оня ден търсих една стока да закупя от чужбина - гледам там тази стока струва 25 лири, а тук, абсолютно същата стока струва 250 лв. WTF????!!!

# 6 185

Вие си се усмихвайте, аз си взимам детето, мъжа, 2 броя котки и емигрирам  Flutter

В най-добрия случай някъде на Амударя да береш памук...
Ама верно ли не можеш да си избираш там? Ако обявиш стачка и поставиш ултиматум, няма ли да клекнат?

# 6 186
  • България-Швейцария
Ще ги приемем, ще ги регистрираме "защото са такива правилата" (така каза министърката!!!).
Дано да е хитрост, но никак не го вярвам.
Ще ги регистрираме заради издръжката, която вече някои са се наточили да откраднат.

# 6 187
Ще ги приемем, ще ги регистрираме "защото са такива правилата" (така каза министърката!!!).
Ще ги регистрираме заради издръжката, която вече някои са се наточили да откраднат.
И да оставят горките бременни с близнаци и с по три пеленачета на ръце  бежанки без една стотинка?
Не ги е срам!!!!
Цецо защо не ги настани в 6-те апартамента?

# 6 188
  • София

Точно както се крадат парите за интеграция на циганите, за кастрация на песовете и прочие, и прочие. Нищо ново под небето от коприна.

# 6 189
  • София
И да оставят горките бременни с близнаци бежанки без една стотинка?
Не ги е срам!!!!

Ми...нищо лично, просто бизнес, бе, госпожа. Joy

Като не им харесва, да си ходят дОма. Hug

П.С. България е пълна с Андрешковци. ТръгнАли те да ни мислят за тъпаци - квоти моти нЕкви. Добре ще ги "утилизираме" тия квоти. Бежанците за това ни изобикалят, щото знаят, че с Андрешко шега не бива и номерът им няма да мине тука. Laughing

# 6 190
 Таис,
Скрит текст:

Вие си се усмихвайте, аз си взимам детето, мъжа, 2 броя котки и емигрирам  Flutter

Луда ли си? През живота си не съм учила руски, знам 1-2 думи, колкото да си изям боя. На дърти години нов език няма да уча  Crossing Arms
Заминаваме за НЗ, там се търсят учители по английски - аз съм университетски преподавател, преподавала съм и на деца, и на студенти. Мога всякак, тапията ми се признава. Заминавам и ще ви гледам европейския сеир отдалеч  Mr. Green
За момент си помислих, че напишеш, че ще учиш арабски.
Е, в НЗ  за сега няма да ти трябва. Попътен вятър ти желая     bouquet

Ние тук да му мислим.  Май скоро вместо интеграционните курсове по немски, ще се харчат тези по арабски Crazy

# 6 191
Скрит текст:

За момент си помислих, че напишеш, че ще учиш арабски.
Е, в НЗ  за сега няма да ти трябва. Попътен вятър ти желая   bouquet

Ние тук да му мислим.  Май скоро вместо интеграционните курсове по немски, ще се харчат тези по арабски Crazy
Ааа. Не . Аз си имам едно местенце в едно балканско селце и ще си събера багажа за натам.
Не вярвам ни един бежанец да ме последва, че там работа има много и не е за нежни хора като тях...
И ще ви гледам сеира от Балкана... Mr. Green как ги обгрижвате и интегрирате.

# 6 192
И за ужас на "бежанците" - вместо в лелеяната Германия, ще вземат да ги върнат в България, защото тук са ОК да ги регистрират! Не е ли по-добре за "бежанците" да ни заобикалят, тогава?

Те ни заобикалят, ние сме в черния им списък, тези, които чакаха на Одрин го казаха.
Затова ще ни пращат от заобиколилите ни.

В момента разпределят тези, които щурмуваха Европа.
А Турция върнатълпите от Одринн  с уговорката да чакат да ги вземат от някоя европейска държава.
Колко ли ще чакат планината да иде при Мохамед?

# 6 193

А Турция върнатълпите от Одринн  с уговорката да чакат да ги вземат от някоя европейска държава.
Колко ли ще чакат планината да иде при Мохамед?
Няма да чакат дълго.
Шведите нали скандираха за въздушен коридор?
Ще им пратят чартър Одрин-Стокхолм...

А пък финландския министър председател се биеше в гърдите как щял да ги настани в къщата си. Сигурно и той е пратил един чартър...

# 6 194
  • София
Ама циганите как са се умълчали сега... Joy
Дори не смеят да се слеят и те с тълпите по пътя за лелеяния запад - кво ли си викат, тия, сирийските инженери, ще ни разкажат играта. Не са като нашите стари приятели българите, дето мож ги въртим на малкия си пръст на тема расизъм, дискриминация, пробация и прочие -ация... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт