Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 114
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 225
Разследване на НОВА за трафикантите на "бежанци".
Докато ние тука си пишем, хората минават на талази под носа ни и напускат България.Срещу фантастични суми на калпак. Главен заподозрян бос на трафикантската мафия - Басел Алгафари, братът на Нидал Алгафари. Сега разбирам, защо Нидал с такава злобна усмивчица обясняваше как още 15 милиона сирийци тръгват насам и Европа сама си е виновна и ....звучеше като -"Ще видите вие, какво ще направим." Храни куче да те лае.  Спасил си кожата в България и сега лае срещу нея.
Бас ловя ,че братчето ще се измъкне и няма да бъде дори разследван.

# 6 226

Вие си се усмихвайте, аз си взимам детето, мъжа, 2 броя котки и емигрирам  Flutter
[/quote]

И аз гледах възможности вчера, ама НЗ нещо не ме кефи... Преди  3 седмици се прибрахме от обиколка на Австрия и там ми останаха очите...., та почти и аз барабар с бежанците натам ....хихи, но сега Европа за нищо не става... не мога да повярвам как се променят нещата, Щатите не ги харесвам , но в предвид миналия ми опит за съжаление там най-лесно бих се оправила....

# 6 227
http://www.dnes.bg/eu/2015/09/22/briuksel-kategorichen-bednostta … -ubejishte.277294

Брюксел категоричен: Бедността не е основание за убежище!

Разпределят 120 000 бежанци доброволно, без финансови санкции за неучастващите

По неофициална информация цената на компромиса е от задължителни квотите да станат доброволни, както и да отпаднат финансовите санкции за държавите, които решат да не участват.

И ако е така защо се напъвахме да ставаме отличниците на Европа? Значи отново печелят тези, които имат смелостта да си изразят мнението, а нашите подмазвачи пак ни прецакаха.

# 6 228

Не ми се мисли като тръгнат и онези от Централна Африка насам.... newsm78

Те, горките с по два долара на ден нямат кинти да плащат на Басел Алгафари и си кютат и се пържат на Екватора...
А Басел не пропуска. Без да се отчетеш на каналджията къде си ръгнАл да ми бягаш..
Ще ми бяга, той, бедняка. Първо киха кинтите и после ще бяга...

# 6 229
Тъй като не можах да гледам по Нова за трафикантите на хора, може ли някой да ми каже този Бесел Алгафари го показаха ли, че взема пари от бежанците? В смисъл директно ли него показаха или просто някой е казал, че взема пари. Благодаря!

# 6 230
  • София
http://www.dnes.bg/eu/2015/09/22/briuksel-kategorichen-bednostta … -ubejishte.277294

По неофициална информация цената на компромиса е от задължителни квотите да станат доброволни, както и да отпаднат финансовите санкции за държавите, които решат да не участват.

И ако е така защо се напъвахме да ставаме отличниците на Европа? Значи отново печелят тези, които имат смелостта да си изразят мнението, а нашите подмазвачи пак ни прецакаха.

Борисов е добър политик. Той използва методът на Т.Живков, а именно "Да се снишим, докато отмине бурята". Други ни свършиха работата, а ние пък, от своя страна, излезнАхме добрите. Няма лошо.

# 6 231
  • София
Тъй като не можах да гледам по Нова за трафикантите на хора, може ли някой да ми каже този Бесел Алгафари го показаха ли, че взема пари от бежанците? В смисъл директно ли него показаха или просто някой е казал, че взема пари. Благодаря!

Разследването беше заснето със скрита камера. Дадоха записи на разговори, а после интервю с въпросния Алгафари, който естествено отрича.

# 6 232
  • София
Трафикантите на бежанци са по-големия проблем от самите бежанци. Излиза, че това е най-доходния престъпен бизнес, по-доходен от наркотици, проституция и т.н. Те разбира се се ползват с чадър от властите. Вероятно с активно съдействие от любимите политици, дето иначе активно се борят с контрабандата.

# 6 233

Винаги печелят смелите и достойните хора. Подлоги и безродници като нашите никой не уважава .
Каква Европа , какви отличници - тук става въпрос за защита на националните интереси .

# 6 234
Басел имал ресторант в Харманли, където е бежанския център. Заснеха го как си хапва заедно с трафиканти. Естествено, той не отрече, че са такива, но каза, че дошли просто да хапнат. С многозначителна усмивка каза ,че знаел, за какво става дума, ама той не бил от тия.

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/09/23/124905/%D0%A2%D1% … 0%BD%D0%B0%D1%81/
ето линка да не преразказвам по памет, че може да не е съвсем точно

# 6 235
  • София
Басел имал ресторант в Харманли, където е бежанския център. Заснеха го как си хапва заедно с трафиканти. Естествено, той не отрече, че са такива, но каза, че дошли просто да хапнат. С многозначителна усмивка каза ,че знаел, за какво става дума, ама той не бил от тия.

Е, какво пък - да отрича. Аз обаче се чудя ДАНС (българското ФБР) къде спи? Ако искат да го изловят, толкова е просто... Money Проблемът на България е, че хората, не политиците, са безродници. Всеки се "снишава", всеки! Тия, дето работят в ДАНС, трябва да са родолюбци, защото те са призвани да опазват държавността. Да, ама не...

# 6 236
и при нас не влизат по малко - по 1000 на месец , това си е 12хил. на година ,
трябва да се ограничи ...

# 6 237
Ако искат да го изловят, толкова е просто... Money
сама го казваш - ако ИСКАТ

# 6 238
Че кой е луд да иска като плащат?

# 6 239
Убедена съм в това.Не искат!Сигурна съм,че само заради задушилите се в буса в Австрия,чуждите служби са ги разбутали.Започнаха се показни акции.Какво мислите,че правеха 2-3год. жандармерията и полиция,които дежурят около джамията и др.улици в района?Пиене на кафе,зяпане на филми на лаптопи в колите,лафче.Това виждах всеки ден,когато минавам покрай тях.Трудов стаж си върви и чакаме ранно пенсиониране с 20заплати накуп.

Общи условия

Активация на акаунт