Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 137
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 390
Имаш звънци - като роднината ти в Москва дето преди повече от година беше със заплата 40$?
Или потъналия в мърсотия Питер? Sunglasses
Ръчкаш в нета и най-безсрамно си наслагваш.

# 6 391
  • София
Омразата на Герри към всичко руско и Русия граничи с патологията. Познавам доста хора, които са русофоби, но дори техният тон и разсъждения са някак разумни, премерени.

http://www.focus.de/kultur/kino_tv/focus-fernsehclub/tv-kolumne- … e_id_4963261.html

В град Нихайм до Падеборн жители на общински жилища са изгонвани, защото мигрантите се нуждаят от жилища...

Не знам немски. Инфото вярно ли е? Недоумявам как е възможно да гонят хора, за да настанят бежанци  Shocked

# 6 392
Имаш звънци - като роднината ти в Москва дето преди повече от година беше със заплата 40$?
Отговори ми на въпроса, който дописах.
Не се измъквай...

# 6 393
ТАИС, гонят безработнИ , оплакването е от безработна жена, от така наречените получатели на помощ Харц 4. Питат в статията дали културата на гостоприемство в Германия е такава или е изтикване на германците.
Кметицата е туркиня, казва ,че няма финанси, мама Меркел да помагала. Сега ще я прочета цялата и ще допълня.

Тъпотии общо взето, говори се за сърдечността, която трябвало да отстъпи място на страха. Рисуват трогателни картини на изтощени бягащи от смъртта, възрастни и деца, хората ги обвиняват, че бежанците получават всичко, без да са си мръднали пръста. Министърката на труда казала, че следващата година заради бежанците ще е година с по-висока безработица. Кметът на Тюбинген казал, че бежанците имат по-различно виждане за религията, жените и ценностите и не мога да се предотвратят принудителните връщания.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 16:49 от *Emia*

# 6 394
АнаБел, учила съм демографска статистика и аз.  Laughing При 2-3 деца е неутрален прираста, т.е. поддържа се броя на населението и не застарява. А това е напълно постижима цел. Много повече от 4-5. Остави го ти Ердоган, той има идеи империи да прави. И като всеки диктатор уонаби се захваща с демографията и то не против застаряване, а за увеличаване и подмладяване на нацията.  Laughing Даже не си е измислил сам мерките за "насърчаване", виж Мусолини какво е правил 20те и 30те години. Здраво копиране пада  Laughing

Алтернативата ти я казах - регулирана имиграция, като в Канада и Австралия. Ясни критерии за подбор и спазването им. Има достатъчно интелигенти хора в по-бедните страни, които напълно биха ни стигнали. При това затягане на режима за разпознаване и бързо екстрадиране (това се подготвя). Плюс насърчаване на раждаемостта. Малко ли ти се вииждат мерките?  Simple Smile

Ама Нели, молл те. За трети път го пиша. Нали същото казвам и аз. Три деца трябват за нулев прираст, именно, а за положителен над три. И аз това казвам за трети път вече. Жените не искат да раждат и причината не е в политиките и насърченията, а в това, че майчинството е трудоемко, неблагодарно, незаплатено и колкото по - дълго прекарваш в къщи, толкова по - некункорентноспособен си. Да не говорим, че според повечето хора домакиня е равно на безработна.  Това е истината. За това стоят майките по 1 година и хоп на работа, да не говорим колко едвам издържат вкъщи и се побъркват, та час по - скоро бързат да идат на работа.

Аз не питах това Нели. Аз питах на емиграцията каква е алтернативата? Контролирана, неконтролирана, все тая, питах на самата емиграция или имиграция, зависи от коя страна си, каква е алтернативата. Добре де, че в Европа не е ли контролирана също? Оставяме настрана сегашните напливи.

Мани го Ердоган, той е абсолютен популист. Ама абсолютен.

# 6 395
Хайде и аз да налея малко масло в огъня - немци скандират "Меркел в Сибир! Путин в Берлин!"  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=97JUVElJakw

# 6 396
Ти не си добре, аз да не съм социолог да съм изследвала кой иска и не иска в Русия Mr. Green.
Има си статистика, видно е, че желаещи да отидат там има, затова и имиграционната им политика е доста рестиктивна.

Вече ти написах - имам познати и бивши колеги, които отидоха да работят в Русия.
Имам и други, които отиват за поняколко месеца по конкретни договори и т.н.

# 6 397

Не знам немски. Инфото вярно ли е? Недоумявам как е възможно да гонят хора, за да настанят бежанци  Shocked
Вярно е.
И наистина е шокиращо. Но се случва.

Фламбе-тук таме по някой не прави тенденция. Защо руснаците масово се опитват да се сдобият с български паспорти, а българи няма да драпат за руски?
Вече е пълно и в София с руснаци, много от тях искат да се сдобият с българско гражданство.
Получи се така, че всъщност те са бежанци у нас, докато нашите бягат по на запад.

# 6 398
Хайде и аз да налея малко масло в огъня - немци скандират "Меркел в Сибир! Путин в Берлин!"  Mr. Green

Явно им е харесала новата Московска Джамия.
Иначе Меркел е за Сибир да. И нищо чудно и да я изритат скоро...

# 6 399
Три деца трябват за нулев прираст, именно, а за положителен над три.

Това вече за трети път го пишеш, та не се стърпях. Не е вярно чисто и просто. Дори не са необходими сложни науки, а елементарната аритметика показва, че за нулев прираст трябват две деца. Едното заменя майката, другото бащата.
Три деца вече дават положителен прираст.

# 6 400
  • Galaxy 13197853088
Меркел отдавна е  разбрала дереджето с "материала" си.
БатБойко от де го е чул,че да го каже?Не е толкова умен
Та сега внасят, да заместват калпавите европейци.

# 6 401
  • България
http://avtorski.pogled.info/article/50676/Neoosmanizmat-da-refre … esh-edna-imperiya

Неоосманизмът - да рефрешнеш една империя
  Пускам го, защото мисля, че има голяма връзка със ставащото.
На пръв поглед косвена. Confused

# 6 402
Даа, две деца трябват, даже според германски изчисления 2.1 деца.  Joy Как го изчислиха, не знам.

# 6 403
  • България
Омразата на Герри към всичко руско и Русия граничи с патологията. Познавам доста хора, които са русофоби, но дори техният тон и разсъждения са някак разумни, премерени.

http://www.focus.de/kultur/kino_tv/focus-fernsehclub/tv-kolumne- … e_id_4963261.html

В град Нихайм до Падеборн жители на общински жилища са изгонвани, защото мигрантите се нуждаят от жилища...

Не знам за общинските, но изчаках да получа разрешение за цитат:
"Напишу-ка я рассказы моих друзей-знакомых, с их личного разрешения, проживающих в Германии, о событиях в их городах в свете новых жителей:
1. В Берлине, к подруге, пришли на работу проводить инструктаж полицейские: вызывающе не одеваться, детей отводить/забирать только в сопровождении взрослых, не отпускать гулять детей одних, не оставлять открытым балкон/окна в квартирах, приобрести какую то подставку для входной двери, которая будет препятствовать проникновению в квартиру, приобрести перцовый баллончик для самозащиты.
2. В одном городе закрывают школы детям, чтобы там поселить беженцев.
3. В небольшом городке, даже название ничего не даст. Хорошая знакомая, хотели квартиру снять - запросили 900 евро вармиту. Через пару месяцев этот дом отремонтировали и заселили туда бесплатно переселенцев. Сейчас еще 2 дома срочными темпами ремонтируют для них. В этом городке участились кражи. Она так же заметила, что данные личности ходят фотографируют дома, машины. А тут я просто процитирую: "А нас прям вынуждают им деньги подавать: у первого ребенка в школе акцию организовали - дети бегут, а родители за каждый круг платят, эти деньги беженцам, да еще настаивают, чтобы больше спонсоров искали, человек 6 минимум. У второго ребенка в школе вафли продавать будут в пятницу, тоже в пользу беженцев".
и мое любимое, та-дааам:
4. В Берлине, к одной девушке, звонок в домофон/дверь, открывает стоит мужчина с папочкой и листочками, поздоровался и происходит следующий диалог:
- Мы обходим всех жильцов и проводим опрос. Сколько человек в вашей семье?
- столько то
- Сколько квадратных метров в вашей квартире?
- Столько то
- В соответствии с кол-ом проживающих и кв.метрами, которые не соответствуют нормам, мы предлагаем Вам переехать в другую квартиру, в кратчайшие сроки мы Вам подберем квартиру с меньшим метражом и в этом же районе, вы подумайте.
Девушка опешила, опомнилась, запросила документы у данного персонажа, который быстро закруглился и распрощался."
  След малко ще добавя снимка на текста

Скрит текст:

# 6 404
Отговори ми на въпроса, който дописах.
Не се измъквай...
Абе и те си имат кандидати /може би не от най-желаните, ама то в днешно време не може да избираш, както се вижда/: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0% … D0%B8%D1%82%D0%B5

Общи условия

Активация на акаунт