Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 272
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 630
  • MI
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=967526
ето това е "преводачката" Паунова, кръстница на детето на ЦВ.ЦВ. и манИкенка.
Кой знае какво и как е превеждала. Rolling Eyes  Че и тя самата не е разбрала какво се случва. Такива пишман преводачки във война ще ни вкарат.

Ох, разсмя ме този път  Laughing Важното е че е Убава, нали бат Бойко знае много английски, тя е само за украшение  Joy

Василена, това и аз го знам. Ама ако започнат да влизат по суша от Турция както сега влизат в Гърция, според теб имаме ли капацитета да се справим? Според мен не, и цялата армия да пратим няма да помогне. Ето защо е по-добре да има един хотспот на границата, ако се случи недай Боже такъв сценарий, да ги пращаме директно там. Още повече че финансирането не е от нашия бюджт и няма да го управляваме сами.

# 6 631
Точно затова аз мисля, че Европа е длъжна да опази външните границите .

# 6 632
  • MI
Скрит текст:
Вярно е за протеста в Дрезден. Мисля, че е организиран от PEGIDA. Миналата седмица в Дрезден е била изнасилена 31-годишна жена от "бежанец" Sick

И в Мюнхен е имало, макар и по-малък. Вчера гледах. Има разбира се протести, периодично и тук, но не в такива мащаби.

# 6 633
Опропастиха предизборната борба на ББ, сега ще се скрие в миша дупка Mr. Green.

Гледах участието на Андрей Райчев и Огнян Минчев в Нова и съм в пълен шок.
Двамата мастодонти са на едно мнение Shocked.
Това си е направо събитие невиждано и нечувано, може би пък не всичко е загубено за обществото ни.

В информационно затъмнение живеем от доста дълго време, хубавото е че все повече хора се усещат.

# 6 634
Някой може ли да открия инфо за тази Ева Паунова? Интересува ме, къде е завършила средно образование. Всичко изръчках от чичко Гугъл, обаче цензура страшна, препраща само към официалната страница, където пък биографията и започва от висшето образование и някакви дрънканици за дядо и.
Наистина ме интересува, моля! Grinning

# 6 635
  • MI
Някой може ли да открия инфо за тази Ева Паунова? Интересува ме, къде е завършила средно образование. Всичко изръчках от чичко Гугъл, обаче цензура страшна, препраща само към официалната страница, където пък биографията и започва от висшето образование и някакви дрънканици за дядо и.
Заповядай:
http://zlatarskischool.org/bg/eva-paunova/

# 6 636
  • Другата България
Това си е направо събитие невиждано и нечувано, може би пък не всичко е загубено за обществото ни.
+1
Финалът му обаче ме впечатли, още мисля върху това.
Колко е прав този човек......

# 6 637
Заповядай:
http://zlatarskischool.org/bg/eva-paunova/
Мерси.  Grinning
Е сега пъзелът се нарежда. Като комбинираме с инфо за това, кой стои зад нея. http://bgpravda.blogspot.bg/2014/04/blog-post_9951.html
Остава да се разбере, дали от и на немски е превеждала. "Златарски" са последна дупка на кавала по отношение на немския/ води се втори чужд език/, а не ми се вярва Фрау-то да е шпрехала на английски с ББ. Лошо, Седларов, лошо.

# 6 638
Посредствени лекета.

# 6 639
+1
Финалът му обаче ме впечатли, още мисля върху това.
Колко е прав този човек......
Гледах го още сутринта и наистина и аз се изненадах, че двамата са на едно мнение, и двамата са разтревожени и дават едни и същи прогнози. Явно ножът е опрял до кокала. Дано не е прекалено късно да се вземат някакви мерки.

# 6 640
Жаве, това за тия двамцата ли? Grinning.

Аз понеже не съм по прибързаните реакции се опитах да обмисля какво и как, да видя дали няма нещо положително и т.н.
Мислих, четох и ето какво измислих - щом унгарците не щат, значи не ще да е толкова изгодно Mr. Green.

# 6 641
Жаве, това за тия двамцата ли? Grinning.

Даваш ли си сметка какви посредствени хора ни управляват? Дори и миналото им да е чисто като сълза. Не лоши, а прости, та прости. Докъде сме се докарали сами не е истина, ама иначе за бежанците сме много ербап. Толкова е некомпетентно ръководството на държавата, че на един ЕС се държим само /да не говорим и там какви карикатури чиновнически са/.

# 6 642
Ооо, аз отдавна си давам сметка, но гледам около мен все още има хора, които си живеят в някаква паралелна ПР реалност. Други просто са се предали, че сме обречени и така Hug...

Туск е бил пределно откровен след срещата
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2015/09/24/2615164_don … ranti_kum_evropa/.

И извадка за идеята на Турция за зона за сигурност

Според председателя на Европейския съвет, подобна идея би означавало да се създаде територия с размер 80 на 40 км съвместно с ЕС и ООН, която ще се нуждае от военен контрол, забранена за летене зона и присъствие на сухопътни сили.

"Това е много амбициозен проект, но за нас днес е важно да си сътрудничим по най-наболелия проблем", заяви Туск, като се аргументира, че идеята на Анкара е противоречива и би засегнала чужд държавен суверенитет.

[/i

Да се готвим, всичко все още предстои Confused.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 12:54 от flambe

# 6 643

Василена, това и аз го знам. Ама ако започнат да влизат по суша от Турция както сега влизат в Гърция, според теб имаме ли капацитета да се справим? Според мен не, и цялата армия да пратим няма да помогне. Ето защо е по-добре да има един хотспот на границата, ако се случи недай Боже такъв сценарий, да ги пращаме директно там. Още повече че финансирането не е от нашия бюджт и няма да го управляваме сами.

Да не мислиш, че ЕС не са наясно, че ние щурм от тълпи не можем да удържим сами? Защо тогава самите те не предложиха България за гореща точка, а не Мегито да им се натиска?

# 6 644
Една позната от ук ме пита дали по нашите новини отразяват протестите в Европа, защото при тях въртят едни и същи снимки и кадри на майки с деца...
Нещо такова примерно не виждам по големите сайтове:

Дават снимки от мачовете с плакати refugees welcome, но не показват примерно как в Полша бойкотират мач! По 1 евро от цената на билета била за бежанците и те го бойкотират. Искали да вкарат плакати с надписи, че бежанците не са добре дошли и да се спре ислямизацията на Европа, но са им забранили! Заплашили са ги даже с арести, заради насаждане на омраза Shocked

*Emia*, линк малко по-късно ще намеря.

Абе, как може Бойко да е с 2 коли охрана, а да няма лична преводачка?!?! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт