Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 237
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 660
  • MI
Скрит текст:
Нова, наясно са. Просто сега най-спешни са тези в Гърция и Италия и съответно те ще се направят първо. Нали и аз това казах - че поне според италианската преса Меркел е казала че ще има така или иначе на външните граници. Нашите просто са казали да, да, искам.  да не бяха, пак щеше да има  Laughing

Странно ми е решението, огромни проблеми създадоха тълпите, които нахлуха от Турция, пък спешно ще правим център в Италия.

Ти сериозно ли?! Нали знаеш че от началото на годината в Италия са влезли колкото от Гърция? И че това е поредна (не знам вече колко години станаха) година с такъв проблем? Че се поставя въпроса за н-ти път пред Европа? Колко човека измряха в Средиземно море? Само дето управлява по-добре процеса. Нали се сещаш че ако не вземат и от Италия веднага бежанци и не се направи веднага хотспот и тук Италия ще блокира всички по-нататъшни решения? И че е нетен внасящ в бюджета на ЕС?

Както вече казах, по-лесно се убеждават тези, които са нетни бенефициенти, отколкото тези, които плащат на останалите...

# 6 661
  • постоянно
Проблемът ще се реши само с унищожаване на ISIS .  #2gunfire

Дотогава "селектираните бежанци" по лагери .

След това " Every frog on their Lilly pad "  Peace

...
herr

# 6 662
Горкичкият ББ hahaha.

Не вярвам Меркел да направи изявление за желанията ни за гореща точка на база личен разговор с ББ. Те могат да си шушукат и обсъждат всичко, но като излязат пред журналистите изнасят общите обсъждания и решения Wink.
А това навежда на мисълта, че нашичкия го е казал пред всички, а там няма как да е виновна преводачката Mr. Green.
Лъжотят за превода.

ПП Между другото е масово използвана хватка, когато решат да дифузират натрупващо се напрежение. По всяка една такава конкфликтна тема започва едно говорене от всеки различно (вкл. разни експерти), докато в един момент на хората не им писне, объркани  и дезориентирани напълно  в темата Wink.

# 6 663
Що не ви се вярва бе, хора, че преводач може да сгреши? Аз пък го вярвам напълно. Много е тънка границата, много концентрация трябва при превода, това не е лъжица за всяка уста, особено синхронния превод. Един момент на разконцентриране, едно неразбиране на контекста и хоп- готово. Да не говорим, че нивото е много ниско, далеч не пращат най-подготвените, и преводачи и "специалисти". Шуробаджанащина.
Минимум 300 убити и 450 ранени на път за Мека, актуализират данните.  ooooh!

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/09/24/2615354_borisov_poiska … t_ot_es_zashtoto/

ама и тоз увърта яко, хайде да видим кой сега ще го отнесе
всъщност нищо не разбирам какво точно иска

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 13:36 от *Emia*

# 6 664
Не намирам абсолютно нищо в Гугъл за този протест в Дрезден. Има информация за някакъв протест от миналата година. Балерина, Откъде са тези снимки?

Нареждам се на опашката да чакам и аз за линк.

На английски не намерих, затова питах тук първо.
Ето линк на немски: http://www.freiepresse.de/Pegida-verzeichnet-in-Dresden-weiter-Z … rtikel9308654.php
Ето и фейсбука на ПЕГИДА: https://www.facebook.com/pegidaevdresden

# 6 665
Оффф, не били компютри, а компоти!
http://www.segabg.com/article.php?id=770721

# 6 666
# 6 667
Скрит текст:
Скрит текст:
Нова, наясно са. Просто сега най-спешни са тези в Гърция и Италия и съответно те ще се направят първо. Нали и аз това казах - че поне според италианската преса Меркел е казала че ще има така или иначе на външните граници. Нашите просто са казали да, да, искам.  да не бяха, пак щеше да има  Laughing

Странно ми е решението, огромни проблеми създадоха тълпите, които нахлуха от Турция, пък спешно ще правим център в Италия.

Ти сериозно ли?! Нали знаеш че от началото на годината в Италия са влезли колкото от Гърция? И че това е поредна (не знам вече колко години станаха) година с такъв проблем? Че се поставя въпроса за н-ти път пред Европа? Колко човека измряха в Средиземно море? Само дето управлява по-добре процеса. Нали се сещаш че ако не вземат и от Италия веднага бежанци и не се направи веднага хотспот и тук Италия ще блокира всички по-нататъшни решения? И че е нетен внасящ в бюджета на ЕС?

Както вече казах, по-лесно се убеждават тези, които са нетни бенефициенти, отколкото тези, които плащат на останалите...

И как хотспот в Италия решава въпроса с мигрантите от Турция, това ми е въпросът?

ПП. Всъщност, колко като бройка са мигрантите в Италия, знаеш ли цифра?

# 6 668
*Emia*, напълно вярвам, че може да сгреши.
Не вярвам, че Меркел ще тръгне да го споменава пред журналистите на база личен разговор с ББ, а тогава няма филм с преводачката.

Това ние предполагам означава, че това се е чуло от всички. Другия вариант е танте да не знае на кой свят и да е импровизирала.
"България ни обърна внимание, че и тя има обща граница с Турция, че изпитва огромен натиск и иска да отвори такъв център. Ние посрещнахме желанието й с разбиране и заявихме, че щом иска това, ще получи същата подкрепа от европейските институции, като Гърция и Италия. Ние не искаме да налагаме това решение на България. Тя самата казва, че има проблем", заяви Меркел.

# 6 669
http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/isliamskiiat-halifat-e-rai-e … na-byrloga.277478
Тоук виж ИДИЛ решaт проблемa по бързо от ЕС  Mr. Green

# 6 670
Ако се сещате преди за този град бях писала, че може да приюти 3 милиона.

Най-малко 310 души загинаха, а други 450 бяха ранени в блъсканица, до която се стигна по време на хаджа в Мина, близо до саудитския град Мека, съобщи службата за гражданска защита на кралството, цитирана от Франс прес.

Жертвите са стъпкани до смърт. Confused

# 6 671
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Нова, наясно са. Просто сега най-спешни са тези в Гърция и Италия и съответно те ще се направят първо. Нали и аз това казах - че поне според италианската преса Меркел е казала че ще има така или иначе на външните граници. Нашите просто са казали да, да, искам.  да не бяха, пак щеше да има  Laughing

И как хотспот в Италия решава въпроса с мигрантите от Турция, това ми е въпросът?

Има ли значение, дали мигрантите са от Турция или от другаде, все са мигранти. Цяла Африка влиза в Европа през Италия.

# 6 672
Ми не влиза само през Италия, както се видя.
Кажете каква е цифрата в Италия, "много" колко е? В Турция са почти 2 милиона.

# 6 673
Още снимки от демонстрации - всеки идиот плюе по хората, че са расисти. Вече започвам да се чудя - ако някой каже "не ща войнствен ислям", то той е расист и сади омраза, а всеки ислямист реве по интернети и площади, "ще ви убием, превземем, фък юкей, смърт, бла-бла...", но те не са расисти и сеещи омраза Sad
https://www.facebook.com/StadtwacheArnstadt

# 6 674
  • MI

Директно не решава, но тези които влизат директно от Либия например ще реши. Не всички минават през Турция. В момента в центровете има около 100 000, за другите няма ясни данни. Те гледат да избягат от центровете преди да ги идентифицират за да не останат в Италия. Същата история, просто на фона на Гърция която ги пуска почти всички не се забелязва толкова. Но гугълни колко време се карат със Франция заради тези на Вентимиля коиото къмпингуват от месеци... А колко се издавиха? Само дето не ги снимат като турците умрелите деца. Отвратителна история, добре че стигна до Германия че да се започне да се решава проблема...

Общи условия

Активация на акаунт