Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 542
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 930
Таис, преча ли ти? Не че ме интересува.
Да, точно бгмамма (да не кажа баналното ССФ) реши, че Фрау решила, че ѝ трябва работна ръка и поканила орките от всички долни земи.

# 6 931
http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/jivotyt-na-siriiskite-bejanc … -iordaniia.277397
В стaтиятa пише зa един които искa дa отиде в гермaния или холaндия с двете си жени и петте си децa  Grinning Grinning Grinning коя ли ще му признaят зa зaконнa. A можеби е време дa рaзрешaт многоженството.

# 6 932
 Въобще, не мога да разбера какво си мислят тия мигранти - че ще живеят на гърба на германците цял живот ли? newsm78

Точно това си мислят.
Ама нали и финландският министър председаел ги покани в къщата си и те дойдоха.
Сега мълчи нещо господин Юха-сигурно пържи палачинки...и глади нихабите и изучава корана, та е зает.
 Онзи ден само г-н Юха изрева как много вече били дошли във Финландия и незнаел кво да прави. Сигурно и в кучешката му колибка има настанени сирийци от Нигерия-стърчат им краката..а кучето му жално стои отвън на дъжда.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 01:21 от Герри

# 6 933
  • София
Таис, преча ли ти? Не че ме интересува.
Да, точно бгмамма (да не кажа баналното ССФ) реши, че Фрау решила, че ѝ трябва работна ръка и поканила орките от всички долни земи.
Ми тя разтвори щедро вратите и каза, че ще приемат всеки. После обаче се огледа, и като видя, че са твърде много, каза Упс и даде назад. Ама късно.

Да ми пречиш? Не, забавна си ми.

Popule, и аз като Герри смятам, че точно това си мислят.

# 6 934
Популе, ами точно за цял живот са помощите. Сега, ако нещо променят законите, ама не ми се вярва. Все пак никой не е длъжен да работи, като има кой да му осигурява всичко без пари.

Трябва да погледна как стоят нещата с бежанския статут. Не мисля, че това е вярно.
Че тя цялата офанзива да не е само за 1-2 години на помощи за бежанец и край, после хукват да работят и  сами се издържат. Ако не е покрай този статут, пишат се социално слаби, безработни и т.н. Проучили са го хората.

# 6 935
Популе, ами точно за цял живот са помощите. Сега, ако нещо променят законите, ама не ми се вярва. Все пак никой не е длъжен да работи, като има кой да му осигурява всичко без пари.

Трябва да погледна как стоят нещата с бежанския статут. Не мисля, че това е вярно.
Че тя цялата офанзива да не е само за 1-2 години на помощи за бежанец и край, после хукват да работят и  сами се издържат. Ако не е покрай този статут, пишат се социално слаби, безработни и т.н. Проучили са го хората.
Забрави за майките ей. За многодетните самотни майки забрави....

# 6 936

На мен са ми малко чудни изказванията в стил "Европа е нашата земя". Нито земята е наша, нито ни смятат за 100% европейци.
Чудни са ти, защото стоиш на чуждото в момента.
Но аз съм си у дома. На моята земя /която е била и винаги ще бъде европейска/ и нямам намерение да я подарявам на сирийци от Судан...

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 02:22 от Герри

# 6 937
  • София

Забрави за майките ей. За многодетните самотни майки забрави....

Ужас! #Cussing out

# 6 938
  • София
Ето една страхотна статия за Меркел и целият хаос, настъпил след внезапната й покана.
http://www.politico.eu/article/merkel-changed-her-mind-migration … n-border-control/

Local businesses had begun to grumble about the impact the crisis would have on Munich’s annual Oktoberfest, which gets underway next week. Bavarian politicians were nervous.

But Bavaria, considered Germany’s conservative heartland, wasn’t alone. States and communities across Germany were complaining to Berlin that they couldn’t handle the influx.

Under Germany’s decentralized federal system, responsibility for dealing with the refugees falls on the states. Every day, thousands of new arrivals are sent to Germany’s 16 states and then allocated to local communities.

By the weekend, that system faced collapse. A number of states refused to accept more refugees from Bavaria.

Under pressure from Seehofer, Merkel agreed late Saturday to reintroduce border controls. The strategy was to present the move as a “signal to Europe,” a tactical decision meant to nudge other countries into taking more refugees. In reality, according to officials who described the deliberations among the country’s leaders this weekend, Germany simply couldn’t cope with the situation.

Before Merkel’s decision to relax the regulations, Berlin expected to take in 800,000 refugees, already a fourfold increase over 2014. On Monday, Vice Chancellor Sigmar Gabriel said the number could top one million, underscoring the massive resonance of Merkel’s decision has had.

# 6 939
# 6 940
On Monday, Vice Chancellor Sigmar Gabriel said the number could top one million, underscoring the massive resonance of Merkel’s decision has had.
Може ли някой математик да ми обясни как станаха повече от милион, като всъщност официално влезлите според статистиката / предоставена ни от Евро..незнам койси...стад/  били 300 000???

Това да не са на Ванга извънземните?

# 6 941
  • София
Герри, ''could top'' - ''може да стигнат'' (един милион). Те мислели, че ще са 800 000.

# 6 942
Герри, ''could top'' - ''може да стигнат'' (един милион). Те мислели, че ще са 800 000.
По последна информация 800 000 пак е повече от 300 000.

# 6 943
Ето, затова си трябва хотспот. Иначе не можеш да им хванеш края.

# 6 944
  • София
Кажи го на Зигмар Габриел, Гери. Те очаквали да приемат 800 000 тази година. Явно вече не щат.

Според Дейли мейл, половин милион са влезли в Европа тази година  Tired
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees- … r-torn-Syria.html

Общи условия

Активация на акаунт