Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 883
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 635

Напротив, благодаря съдбата, че съм родена в Бългрия, а не на майна си и сега да съм бежанец на лодка. или в лагер.
Че ти пак си мигрантка.  Може да се правиш на по-лустросана и на много висококултурна. Но в същността си не се различаваш от суданците, качени на лодки.
 Мигрираш там, където тревата е по-зелена, защото вече у дома  всичко се опасе...

Но ако някой у дома ти пак полее и отгледа хубава трева, то ще се върнеш да пасеш и тук-защо не?

В крайна сметка негативите са само за този, който полива тревата... Mr. Green

Това е новата философия..нали?

Един работи и полива, а другите вкупом се юрват да пасат?

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 18:36 от Герри

# 7 636
  • България
Сега гледам за мюсюлманите в Пазарджик по ТВ7.
Лошо, Седларов, лошо  Confused

Ако трябва да издребняваме, мюсюлманите в Пазарджик имат ли нещо общо с темата за мигрантите?
Все едно питаш, има ли нещо общо ИД с "Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? "
А ако няма?
Тогава какво се случва сега?

# 7 637

Циганите от Пазарджик са платени. Защитен свидетел е казал, че са им преведени 400 000 евро от СА, за да проповядват радикален ислям в България.

# 7 638
Ето и по-старичък филм (от миналата година) за мигрантите в Италия.

https://www.youtube.com/watch?v=mPipuzDqPpM

Италия пробва какво ли не да реши проблема с мигрантите--- първоначално Фронтекс е бутал хората обратно, много са се давили. След много смъртни случаи и протести сицилиянската гранична полиция започва операция Маре нострум, да помагат на бежанците да стигнат до брега, а не да ги връщат, но после бежанците не ги чака нищо хубаво --може и десетилетия да не могат да си намерят работа. В Италия и то южна поначало е ужасно трудно с работата, дори за местните, камо ли за миграни.
 Също така, другите държави Франция и Англия не желаят да помагат, всеки си прехвърля топката. Италия сама поема стойността на спасителните операции и на мигрантите. Много от мигрантите са непълнолетни или малолетни без родители.  Европейската солидарност е абсолютен мит! Гърция и най-вече Италия са оставени сами да се спасяват. В Гърция е много по-страшно, защото там мигрантите са експлоатирани от работодатели и тормозени от Голдън Доун.

Прекалено дълго ЕС си затваряше очите за този проблем, от 2011 идват мигранти ежедневно. Сега вече някаква критична маса е превишена и заради това се вдига такъв шум.

Циганите от Пазарджик са платени. Защитен свидетел е казал, че са им преведени 400 000 евро от СА, за да проповядват радикален ислям в България.
В интерес на истината, повечето радикални ислямисти са спонсорирани от СА.  Даже и за ИД се говори, че са подпомагани от СА. Това е и проблемът.  Sad

Герри, именно !!!!! Най-после!!! Аз и 2 милиона българи сме мигранти, заради това ме изненадва настроението в тази тема и ми е смешно как се пенят хора които ако не са мигранти, то имат мигранти в родата си. Но видиш ли, те са други, по-добри мигранти, по-интегрирани ! Най-после с теб постигнахме съгласие по темата. България е нация на икономически мигранти. Все пак аз благодаря на съдбата, че не ми се налага да бягам с лодка и да бъда затваряна по лагери.

Моите прадеди са били бежанци и мигранти и всякакви. Бягали са от беломорието, а преди това са дошли на прекрасния балканси п-в. Намирам го за логично и естествено.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 18:44 от OX'AMAH

# 7 639
Кои мигранти са експлоатирани в Гърция? Слизат от лодките на островите и веднага във фермите да бачкат? Да не говориш за едни други народи?

# 7 640
  • София
http://www.bild.de/regional/hamburg/hungerstreik/der-fluechtling … 2739260.bild.html

И недоволни, били излъгали доверието им,  hahaha Joy!А всичките с нови дрехи и обувки, и то не евтини.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 18:55 от Тайна

# 7 641

Герри, именно !!!!! Най-после!!! Аз и 2 милиона българи сме мигранти, заради това ме изненадва настроението в тази тема и ми е смешно как се пенят хора които ако не са мигранти, то имат мигранти в родата си. Но видиш ли, те са други, по-добри мигранти, по-интегрирани ! Най-после с теб постигнахме съгласие по темата. България е нация на икономически мигранти.
Пак си в грешка. България е в ЕС. Тя е в един съюз с Германия, Франция, Италия и т.н. Българите са официално приети като равноправни в този съюз, следователно им е даден карт бланш да си търсят работа където решат. Това значи, че ние и ЕС сме едно и няма как българите да бъдат третирани като икономически мигранти.

Но за съжаление ти самата разсъждаваш като такава и се приравняваш не до европееца и неговите интереси, а до паразитите, които влизат, за да се възползват от проблемите на толерантна Европа и да злоупотребяват с добрите сърца на хората. Но и това ще е до време...

Судан все още не е приет за пълноправен член на ЕС. Когато го приемат, Аман, тогава ми говори кой какво право на какво има!

# 7 642
Все едно питаш, има ли нещо общо ИД с "Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? "

ИД -  и не само те - имат много общо с мигрантите, и никой не отрича, че ИДИЛ е злина. Но целта да се пришиват пазарджишките цигани и бившия евангелист-имам към мигрантите не ми е съвсем ясна, освен за нагнетяване на напрежението.

# 7 643

Моите прадеди са били бежанци и мигранти и всякакви. Бягали са от беломорието, а преди това са дошли на прекрасния балканси п-в. Намирам го за логично и естествено.  Simple Smile
Ако прародителите ти са били Българи, бягящи в България, то със сигурност ти не си вече част от България. Ако беше, то поне малко щеше да ти милее за нея...

# 7 644

Герри, именно !!!!! Най-после!!! Аз и 2 милиона българи сме мигранти, заради това ме изненадва настроението в тази тема и ми е смешно как се пенят хора които ако не са мигранти, то имат мигранти в родата си. Но видиш ли, те са други, по-добри мигранти, по-интегрирани ! Най-после с теб постигнахме съгласие по темата. България е нация на икономически мигранти.
Пак си в грешка. България е в ЕС. Тя е в един съюз с Германия, Франция, Италия и т.н. Българите са официално приети като равноправни в този съюз, следователно им е даден карт бланш да си търсят работа където решат. Това значи, че ние и ЕС сме едно и няма как българите да бъдат третирани като икономически мигранти.

Но за съжаление ти самата разсъждаваш като такава и се приравняваш не до европееца и неговите интереси, а до паразитите, които влизат, за да се възползват от проблемите на толерантна Европа и да злоупотребяват с добрите сърца на хората. Но и това ще е до време...

Судан все още не е приет за пълноправен член на ЕС. Когато го приемат, Аман, тогава ми говори кой какво право на какво има!
Герри, Герри, стига си говорила глупости. Първо, приети сме в ЕС по милост, заради натиск от САЩ. Нас в ЕС никой от ЕС не ни е искал! Нито ни е смятал и нито ни смята за равноправни.
Второ,  Европа отвори пазара на труда 2014та, а ние си бяхме мигрирали доста преди това.

Защо смяташ, че нас страшно много са ни искали в ЕС? Всеки, който е в чужбина мило ще те светне, че това не е така.
В Германия в пресата, когато се говори за българи и румънци винаги се говори за armutsmigration. ти това как го тълкуваш?

# 7 645
http://www.bild.de/regional/hamburg/hungerstreik/der-fluechtling … 2739260.bild.html

И недоволни, били излъгали доверието им,  hahaha Joy!А всичките с нови дрехи и обувки, и то не евтини.
Ами, така ли се посрещат канени гости?
Прави са хората. Wink

# 7 646

Герри, Герри, стига си говорила глупости. Първо, приети сме в ЕС по милост, заради натиск от САЩ. Нас в ЕС никой от ЕС не ни е искал! Нито ни е смятал и нито ни смята за равноправни.

Те на тебе ли ти ги съобщават тези секретни данни. Или на сайта на ЕК го пише?

# 7 647
  • София
в Сирия само с бомбандиане на ИДИЛ няма да стане. бяха създадени условия там да се нароят стотици малки и големи ислямиски групи които воюват всеки срещу всеки. И в момента когато ИДИЛ изчезне някой друг ще му заеме мястото.Същото е положението и в Либия, трябва да се реже много и до корен. Ето тука един обзор за това какво представляват другите участници в конфликта освен ИДИЛ и армията на Асад:

Цитат
1. Сириска Свободна Армия ССА
лидер Абдулах Ал Башир
45000 бойци държащи бранда на демократична опозиция. Съставен е от няколко основни формирования "Южен фронт" около 30000 бойци опериращи основно в провинция Дарра, получаващ подкрепа от територията на Йордания "13 Девизия" действаща в Алепо и Хама и още стотина по малки групировки. Повечето групировки действа автономно и не се подчиняват на главното комадване и се бия както за ССА така и за "Ан Нусра".  Голяма част от тях препродават доставеното им американско оръжие на  ИДИЛ и "Ан Нусра". Скоро в амерериканският конгрес един генерал обясни как обучили и въоръжили една бойна група за 500 милиона долара а тя с влизането си в Сирия предала по-голямата част от въоръжението си  на Ан Нусра.. На страната на ССА воюва и извесният Абу Сакар - който яде сърцата и дробовете на убитите от него сирийски войници, след което побликува клиповете в нета.

2. ДжхабаТ ан Нусра
лидер - Абду Мохмед ал Джулани, численост 10000 , официалният представител на Ал Кайда за района. Какато и при ИДИЛ така за ан Нусра се бият голямо количество чужденци. състой се от стотина малки банди който действат повече или по-малко автономно. Примерно в райна на Алепо имат група водена от узбек състояща се изцяло то руско-говорящи. От бившите републики, Чечня и Дагестан.

3- Коалиция "Ислямски фронт"
лидери Ахмед Абу Исса и Захран Аллуш , численост 70000., салафити подържани от страните в Персийският залив. За разлика от ИДИЛ и ан Нусра , смятата че джихада трябва да се води само на територията на Сирия до създаването на ислямски емират, като засега нямат желание за световен халифат. смятата ан нусра за братя и провеждат съвместни операции.

това са голямите , но има и някои интересни по малки самостоятелни групи

«Джунуд аш-Шам» с лидер Валид аш-Шишани чеченец , воювал заедно със Шамил басаев.  Предимно чужденци от Северен Кавказ, Турция и  германски мюсюлмани.  2014 г нападнаха и ограбиха  населения с арменци град Кесаб в провинция Латакия при което избиха голяма част от населението.

«Ансар ад-Дин»  коалиция от три групировки координираща провеждането на джихада в северна Сирия. една от тях «Джейш ал-Мухаджирин вал-Ансар» е рускоговоряща и се смята за официалният представител на "Емират Кавказ" в Сирия.

# 7 648
  • България

ИД -  и не само те - имат много общо с мигрантите, и никой не отрича, че ИДИЛ е злина. Но целта да се пришиват пазарджишките цигани и бившия евангелист-имам към мигрантите не ми е съвсем ясна, освен за нагнетяване на напрежението.
Ето ти отговор (Ако наистина те интересува, прочети цялата статия.):
" В България има една част от обществото, особено податлива на идеологията на омразата и завоеванието, проповядвана от радикалния ислям. Това са циганите. В голямата си част необразовани, в голямата си част озлобени и отчайващо бедни, циганите са благодатната почва за пропагандата омразата, характерна за радикалния ислям. В циганската махала „Изток" в Пазарджик беше разбита фундаменталистка група, издигнала зеленото знаме на Пророка и лозунга „Държавата е халифат". Това вероятно е само началото."
 http://www.bolgari.net/novite_dzhamii_i_nashestvieto_na_isliama-gl-50.html

# 7 649
  • постоянно

Герри, а защо България е по-назад от Турция, щом сме по-работни ние?

Аз говоря за немците, Аман, не за нас. Не се извъртай като мокра връв.
ЗАЩО турците като могат да построят цяла Германия, защо не могат да си оправят страната?
 А в момента даже София е по-хубаво място от циганията в Истанбул, или ти се ориентираш по турските сериали сигурно...

Герри,
Истанбул е едно от най често посещавани и популярни дестинации в света . 😂
Сори , забравих че ти имаш високи стандарти.
😎

Общи условия

Активация на акаунт