Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 090
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 935
  • София
Дължим го на Ердоган и САЩ.

За Ердоган със сигурност. Обаче кой му диша във врата се питам? Защото все си мисля, че на САЩ въобще не им пука за нас толкова, не сме им важни. По-важни сме политически сякаш на Русия - та мисля, че Путин има общо с цялата работа, а не Обама. Бат Бойко може да каже повече, ама си мълчи този път като комунист на разпит...Във всеки случай, аз като човек визионер се питам - щом някой ни разпъва политически чадър, то това не е заради красивите ни очи. Какво ли ни се готви в замяна? newsm78

П.С. В момента по Канал 1 тръгна руски филм. Wink

# 7 936
Разбира се, че вървят.
Ако някой си направи труда да направи обощение само на официалните  посещения и тел. разговори ще се види за каква огромна активност става въпрос  Wink.

Естествено. То винаги е било така. Какво се договарят и си говорят по телефони и каквото и да било, ние няма как да знаем. За това да се вярва на политик, който се изтъпанил пред медиите да разяснява е наивно, просто.

# 7 937
MoiraineD,така си е. Гледай кой има интерес да се мразят християни и мюсюлмани + дестабилизация на Европа.Хайде да не ме наричат антисемитка и фашистка,сетете си се сами. То си е простичко-двама се карат-третият печели. И докато ние се надпреварваме да си мерим расизма и толерантността и да си набиваме един на друг канчетата-айде,Ердоган ни изял кашата. Не знам за Зукънбърг-тя цяла Америка е управлявана от еврейските банки и ако искаш парички да имаш-гък да няма. Може и да не е евреин човека,а просто да си пази кокалчето,дето си е захапал.
А на Анабел,дето се чуди откъде ще се вземат толкова евреи да напълнят Сирия ще напомня,че евреите имат огромна диаспора.

Знам, затова те питам, откъде ще се вземат? Най - много евреи има в САЩ и Русия, по пет милиона са. Това е един голям европейски град. Американските изобщо нямат намерение да се връщат. Единствено руски евреи ходят в Израел. Но и те пак няма да са достатъчни да напълнят Сирия.

# 7 938
но турция много мръсна роля изигра. Подкрепяше ИД, трепеше кюрдите, отказа да помогне за атаки срещу ИД, сто процента той е понасочил бежанците. ...
Основната грижа на Турция в момента е да спре кюрдите, другото е прах в очите на Европа.
Като се има предвид, че комай кюрдите са една от малкото сериозни  пречки пред ИДИЛ.... newsm78 Но пък от друга страна..., ако те яхнат Турция , да не роним сълзи, както след "арабската пролет".
Да, точно! Но не само, Турция активно подпомагаше джихадисти, които трепят кюрдите. Даже от ИД и Алкайда ходили да си почиват в Турция. Не знам, аз симпатизирам на кюрдите, те ми се виждат най-нормалните в ония регион. Друг е въпросът, че развали ли се крехкия баланс на съседката...кой знае къде ще му излезне края.

# 7 939
Дължим го на Ердоган и САЩ.

За Ердоган със сигурност. Обаче кой му диша във врата се питам? Защото все си мисля, че на САЩ въобще не им пука за нас толкова, не сме им важни.

Напротив, важни сме им. Защото сме част от санитарния кордон около Русия, който САЩ изградиха - от Балтика до Черно море. Разклащането ни ще означава, че ще имат проблеми в БГ и една част от пояса им за сдържане на Русия може да не се реализира.
За това, че сме част от страните, които им е отредена тази роля, американците си говорят отдавна и официално, това че в нашето обществено пространство не се разисква е друг въпрос.

# 7 940
  • Сред мелниците
Според теб с тази армия ще спреш подобен поток? И цялата да я изсипеш, трябва да стреляш на месо. А това и много диктатори не го правят срещу невъоръжени хора. Да не говорим че би значело нарушаване на Хагската конвенция, защото те идват и искат статут. Ти си длъжен да определиш имат ли право или не.

Ах, ето знаех си , че ще се намери нещо за законовото основание.
nelig , моля те кажи за тази конвенция , как  ги вижда нещата, с какво европейско законодателство е приложена?

# 7 941
MoiraineD,така си е. Гледай кой има интерес да се мразят християни и мюсюлмани + дестабилизация на Европа.Хайде да не ме наричат антисемитка и фашистка,сетете си се сами. То си е простичко-двама се карат-третият печели. И докато ние се надпреварваме да си мерим расизма и толерантността и да си набиваме един на друг канчетата-айде,Ердоган ни изял кашата. Не знам за Зукънбърг-тя цяла Америка е управлявана от еврейските банки и ако искаш парички да имаш-гък да няма. Може и да не е евреин човека,а просто да си пази кокалчето,дето си е захапал.
А на Анабел,дето се чуди откъде ще се вземат толкова евреи да напълнят Сирия ще напомня,че евреите имат огромна диаспора.

Знам, затова те питам, откъде ще се вземат? Най - много евреи има в САЩ и Русия, по пет милиона са. Това е един голям европейски град. Американските изобщо нямат намерение да се връщат. Единствено руски евреи ходят в Израел. Но и те пак няма да са достатъчни да напълнят Сирия.
Не е речено,че тябва да напълнят Сирия нагъсто евреин до евреина,мила моя майно льо! Достатъчно е да я придобият като територия с всичките й ресурси. И да си я управляват
ИД като са няма 200 000-я виж как са се разпрострели. Да не са ги напълнили тия територии?Нагъсто!

# 7 942
  • MI
А тази новина за Ердоган на 100% ли е сигурна? Не я намирам на друг език. Много странно...

Добре де, не разбрах какво точно искате - да излизат с изявление всеки ден и да казват точно докъде са стигнали ли? Как така като всичко е скрито-покрито ние знаехме какво горе-долу ще се реши месец преди това?

# 7 943
MoiraineD,така си е. Гледай кой има интерес да се мразят християни и мюсюлмани + дестабилизация на Европа.

Не се мразят, а ни мразят.
Или по-меко казано, за изтънчения слух на някои потребители тук - никак не ни харесват, нито харесват нашите порядки, нито нашите закони, нито културата ни, религията им не позволява да възприемат западната култура и да се пригодят към нея.
Докато Европа е толерантна, приема ги някак със снизхождение, поне досега.

# 7 944
Спомняте ли си преди години как ни заплашваше Кадафи? Дори намерих цитата: "Tomorrow Europe might no longer be European and even black as there are millions who want to come in,". И след това започнаха да му плащат милиарди. Гледам, че и Ердоган започнал да говори за двата милиона бежанци, с които разполага.. Явно е голям коз.

Скрит текст:
ПП Ето и още нещо на Кадафи: "We don't know if Europe will remain an advanced and united continent or if it will be destroyed, as happened with the barbarian invasions."

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 13:17 от Ли Лу

# 7 945
  • MI

Ах, ето знаех си , че ще се намери нещо за законовото основание.
nelig , моля те кажи за тази конвенция , как  ги вижда нещата, с какво европейско законодателство е приложена?

Вятър, не съм юрист, но доколкото знам като я подпишеш е задължителна и не трябва да правят и европейско законодателство. В българия май в наказателния кодекс е сложено като изключение ако търсят закрила и има закон за бежанците. Но нека ти кажат юристите. Пак ти казвам, проблемът е да установиш кои са наистина с право да искат убежище. Нали затова искат да правят тези хотспотове сега.

# 7 946
И вместо 2 милиона бежанци и мигранти, из Европа ще имат право да щъкат 70 милиона турци, от които 99 % са мюсюлмани.
Хитро.

# 7 947

Не, не съм го гледала. Но, това пак не е новина. Та те регулярно си искат подобни неща, това не е от сега. Пак казвам претенции имат всички, въпросът е кой ще ги удовлетоври. И педофилите в Холандия искат падане на възрастта на 12 години за секс, но си остават с искането. Че и партия имат регистрирана. Според теб Дания дали ще стане част от Халифат? Joy Wink

Това ми е като "България на три морета".
ей,въртиш-сучеш ама трябва да извадиш един аргумент,че каквото и да правят мюслитата в България го имаме по-лошо. Те искали халифат у Дания, а ние много хубави ли сме-искаме България на 3 морета! Само дето България е била на 3 морета и ние може да си мечтаем за това,и го правим от собствената си страна,а в Дания никога не е имало ислям,че камо ли халифат! Ама подцениха имигрантския проблем те....

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1% … a_1940_-_1944.jpg

Както макетата считат Охридското езеро за море, таман на три морета сме били благодарение на лошите германци - Черно, Бяло и Охридското езеро.

# 7 948

Не е речено,че тябва да напълнят Сирия нагъсто евреин до евреина,мила моя майно льо! Достатъчно е да я придобият като територия с всичките й ресурси. И да си я управляват
ИД като са няма 200 000-я виж как са се разпрострели. Да не са ги напълнили тия територии?Нагъсто!

Това няма да стане, моля ти се.

# 7 949
Спомняте ли си преди години как ни заплашваше Кадафи? Дори намерих цитата: "Tomorrow Europe might no longer be European and even black as there are millions who want to come in,". И след това започнаха да му плащат милиарди. Гледам, че и Ердоган започнал да говори за двата милиона бежанци, с които разполага.. Явно е голям коз.

Скрит текст:
ПП Ето и още нещо на Кадафи: "We don't know if Europe will remain an advanced and united continent or if it will be destroyed, as happened with the barbarian invasions."

Рабира се, че е коз. Но пък мисля, че в Турция има достатъчно проблеми като кюрдите, които също могат да бъдат използвани като коз, от САЩ, Европа, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт