Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 249
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 370
Липсата на ай фони е осезаема   Rolling Eyes

# 8 371
Разбрах, че в момента в Австрия текат избори. В  Горна Австрия е спечелила фашистката партия. Това изтече като информация. Чакам потвърждение от Венета или Ли Лу. Значи....честито на австрийците. Да очакваме и новия чичко Шикългрубер на мястото на милозливата танте Меркел. Идиоти толерастки с идиотите!  То няма и как да бъде. Щом идат на талази милиони емигранти, по петите ще не ги следват фашистите. Закономерност. Историята учи, че хората не се учат от историята.

# 8 372
  • България

Да си чула да се говори за създаването на европейско право на убежище?! Т
Знам че не бива да коментирам защото съм още на стр. 223 от темата, ама пусто сърце не трае.
Предлагам на милозливите ни дами първо да намерят едно чисто определение за право на убежище и кои лица касае. На'ште хора не са от тези в основната си част. Вервайте ми , не случайно вчера цял ден четох.

А знаем и  братята унгарци какво са чули :
Цитат
Унгария обяви, че замразява едностранно ключов европейски регламент, свързан с молбите за убежище в ЕС, позовавайки се на „защитата на националните си интереси“, предаде АФП.

Всички имаме права. Въпросът е че границата на техните права е правото на другите хора. Европа има задължения към собствените си граждани и:
   като вземем  предвид, че те не отговарят на условията,
      като вземем предвид , че политиците  са само временно управляващи собствеността на гражданите си,
     и имайки предвид настроенията в цяла Европа и
      и имайки предвид че властите очевидно не могат да са справят с наплива ...
и т.н.
          ма*ната му на правото им на убежище!  
[/quote]

https://cdn.bg-mamma.com/nRVl/921260ba.jpg
Стр.43 Глава 3 Предоставяне на статут на бежанец.
http://www.refworld.org/cgi-bin/texis/vtx/rwmain/opendocpdf.pdf? … p;docid=4887359c2
   С една дума, само християните, идващи от Турция са застрашени и няма как да ги върнем.
Сигурно има и още нещо, след като Орбан връща всички, но за сега това намирам, а и това не е малко.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 15:24 от MoiraineD

# 8 373
Ле-ле, това вече е сериозно Shocked

Според тези данни, Италия  е направо супер сравнение с Гърция.
http://www.segabg.com/article.php?id=771381

# 8 374
Не са чак спечелили -  от това, което видях в нета, крайнодесните са втори в Горна Австрия. Като цяло печелят изборите сега управляващите социалдемократи - 26,4% от вота. Но десните са си удвоили резултата в тази провинция....

# 8 375

В Ирак и Афганистан има ИД?! в Ирак официално има гражданска война....

Да каже Диана как функционира, не съм юрист. Хиляда пъти обаче тук казаха, че има определени страни, от които могат да кандидатстват - Сирия, Еритрея, Сомалия мисля. Могат да подадат и останалите но шансът клони към нула да получат. Това че има ИД там не значи нищо...
това е, което намерих за Германия:
Accelerated procedures were introduced by the authorities in November 2014 for Syrian nationals and for members of ethnic minorities (Christians and Yazidi) from Iraq.
Явно тези групи от хора са най-застрашени. (малцинствата са чистени от ИД).
Но всякакви се разглеждат от Ирак, просто явно е по-бавна процедурата.
За Афганистан не мога да намеря нищо, явно и те не са с особен приоритет. 

Гери, нека да видим каква ще е реакцията спрямо Орбан отгоре. Рано е да се спира с хорАта! Може пък Орбан да пожелае да излезне от ЕС Wink

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 15:19 от OX'AMAH

# 8 376

Е?! Меркел ли е това лайно?
Ти като Европейка си длъжна да се грижиш храниш и поиш всички бежанци, които са дошли по европейски и международни закони и, които ще ни бъдат разпределени по квоти, и т.е.н. тоест, ти видна европейко, ще си спазваш изискванията, задълженията, и законите. Иначе не си за Европа, ми си ходи в северна Корея.
Законите са закони за да се спазват. Когато се променят, тогава не трябва да се спазват. Дотогава ще храниш, ще поиш и хоро ще играеш. Засега законите са такива, че сме длъжни да приемем и помагаме на бежанците. Като ги променят, ми звънни  Laughing.
Дотогава ходи на луков марш, помня те как го бранеше.

Ти сериозна ли си,ОХ АМАН?Да не си на някакви стимуланти??
За кои закони пишеш тук?За тези,които твоите зомбирани орки не признават и потъпкват ежесекундно ли?
И тези ли престъпници (който не спазва закона е такъв) е длъжна Герри да пои и храни?
В момента си си навила да докажеш,колко си права,но никой не разбира в кое точно....

# 8 377
"В рамките на "Операция София" ще бъдат спирани, претърсвани, конфискувани и отклонявани плавателните съдове, за които се смята, че превозват нелегално имигранти.

Първоначално европейската мисия беше създадена с цел да спасява имигрантите в морето, докато от следващата седмица действията на екипите ще включват прякото прекратяване на дейностите по трафика на хора.
"
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2015/09/29/2618402_voe … hva_da_presledva/

# 8 378

Ти сериозна ли си,ОХ АМАН?
Да,напълно съм сериозна. След като сме част от европейския съюз, ще спазваме приетите закони и регулации от този Европейски съюз. Това включва приемане на бежанци по квоти, по всяка вероятност ще има и гореща точка за приемане и преразпределяне на бежанци.
Или ти не смяташ, че се налага ?

# 8 379
  • София
"В рамките на "Операция София" ще бъдат спирани, претърсвани, конфискувани и отклонявани плавателните съдове, за които се смята, че превозват нелегално имигранти.

Първоначално европейската мисия беше създадена с цел да спасява имигрантите в морето, докато от следващата седмица действията на екипите ще включват прякото прекратяване на дейностите по трафика на хора.
"
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2015/09/29/2618402_voe … hva_da_presledva/

Чудесно! Обаче има нещо неясно: ще ги отклоняват ли, или ще ги спасяват  Thinking Щото статията разчувствено обяснява колко бежанци са спасени и колко е горда Немция с първото бебе родено на немска фрегата. Подсмърк, подайте ми кърпичка.

# 8 380

Всички имаме права. Въпросът е че границата на техните права е правото на другите хора. Европа има задължения към собствените си граждани и:
   като вземем  предвид, че те не отговарят на условията,
      като вземем предвид , че политиците  са само временно управляващи собствеността на гражданите си,
     и имайки предвид настроенията в цяла Европа и
      и имайки предвид че властите очевидно не могат да са справят с наплива ...
и т.н.
          ма*ната му на правото им на убежище! 

https://cdn.bg-mamma.com/cEDL/22129307.jpg
Стр.43 Глава 3 Предоставяне на статут на бежанец.
http://www.refworld.org/cgi-bin/texis/vtx/rwmain/opendocpdf.pdf? … p;docid=4887359c2
   С една дума, само християните, идващи от Турция са застрашени и няма как да ги върнем.
Сигурно има и още нещо, след като Орбан връща всички, но за сега това намирам, а и това не е малко.
[/quote]

Напротив . Това е началото . И пак се повтаря Историята.
- Унгария беше първата да тръгне с оръжие и да възстане срещу СССР.!
Унгария беше първата страна от Източния блок, която демонстративно сряза желязната завеса, в следствие на което Германия се обедини!
Унгария сега ще е първата да каже  СТИГА! Стига с това самоубийство!

А да видим сега кой ще е водещия в Европа! И ще посмее ли някой да изгони Унгария от ЕС! Никой няма да посмее. Напротив. Все повече страни ще последват примера на Унгария и голямата промяна пак ще тръгне не от друг, а от маджарите!

# 8 381

Да,напълно съм сериозна. След като сме част от европейския съюз, ще спазваме приетите закони и регулации от този Европейски съюз. Това включва приемане на бежанци по квоти, по всяка вероятност ще има и гореща точка за приемане и преразпределяне на бежанци.

Смятам,че не сме длъжни и не се налага!Няма да пиша,защо!
Писах го около 50пъти в тази тема и вече не искам да го повтарям.
Хубав ден Crossing Arms

# 8 382
  • България
А знаем и  братята унгарци какво са чули :
Цитат
Унгария обяви, че замразява едностранно ключов европейски регламент, свързан с молбите за убежище в ЕС, позовавайки се на „защитата на националните си интереси“, предаде АФП.

Къде е Ох аманката да им обясни как трябва да обслужват и хоро да играят.
Сега Ох Аманката що не обясни на Орбан, че не е европеец и да ходи в Северна Корея?
М?

Герри, това са фактите, досега четох, за да намеря точно цитат и достоверен източник.
Орбан не работи сам, за какво има юристи.
Но в тая тема все се търсят доказателства, само от страна на хората, които не искат имигранти, от другата страна- куп празни приказки, разводняване, обиди и отклоняване от " Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? "
 То не беше математика, европейци изнасилвачи и т.н. Тези откровено ги пропускам, има си бутон за създаване на тема, да се действа.
  Тази е за друго.

# 8 383

Аз съм доста объркана честно казано, защото Дъблинската конвенция очевидно не се спазва от никой. Имам чувството, че всичко се прави ad hoc . Тая гореща точка защо трябва да е в БГ, след като не сме външна шенгенска граница? Или са ни приели И в там без да знаем и сега услужливо ни се напомня, че трябва да ручаме и тези жабета, понеже, нали...сме в един съюз. Ама малко недалновидни излязоха братята западняци като ни размахваха високомерно пръст колко не сме за Шенген.

# 8 384
  • Русе

Европейският съюз има и закон за ненарушаване на границата и влизане без легитимиране. Нещо, което става в момента. Или ти не смяташ, че става.

Общи условия

Активация на акаунт