Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 323
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 940
Интересно ще е да видим милите хора, когато се окаже, че са изтеглили късата клечка за разпределение в България.  Laughing
И не, take a smile, ние такива луксозни къщи нямаме за бежанци, по родопските села, обаче, има празни къщи.
Поминъкът е да нижат тютюн.

Ако много се бунтуват и не искат, да не започнат да ни пращат изпаднали германци.  Joy

# 8 941
  • България
Почнаха да ми се промъкват едни особени мисли ... Сега като не ги приемат всичките в Германия и като минават през България и видят, че хич даже не е толкова лошо, а е спокойно, с инфраструктура, цивилизовано и ще вземат да поискат да ни погостуват и на нас.
  При мен тия мисли вече се промъкнаха и избуяха.
Започнаха вече да влизат и остават.
Даваха ги ония "бежанци" от Сирия- бабата на единия му пращала едно, нула, нула, нула евро на месец да си живурка тук. А тя, там в Сирия под бомите прави бизнес.  Confused
Никъде не прочетох, че цяла Сирия е засегната?

# 8 942
  • Сред мелниците
Скрит текст:
Вятър,сегa рaзбрaх. Искрено се рaдвaм от липсaтa нa интерес,бях почнaлa леко дa се притеснявaм. Четеш пристрaстно обaче. Ти питa 10 пъти нa бaзa нa кaкво ги пускaт. Нaкрaя ти отговорих без обaче дa изрaзявaм лично мнение. Ти си решилa че ходя с курaбийки дa ги срещaм. Simple Smile Против съм инaче дa стреляме нa месо,дa. Aко товa и хлaдния поглед вместо полуприпaдaнето и вaйкaнето сa промивaне нa мозъци, ок. Предпочитaм го пред всявaнето нa пaникa и тръшкaнето безпомощно,което виждaм в теб и други потребителки. Животът е интересен,зaщото е шaрен...

Нели, в последното  което си написала има точно толкова истина, колкото в тези за конвенцията по силата на която Меркел ни  натриса емигрантите, Хагска ли беше Женевска ли, надявам се да си се уточнила,
Както в бумът със  спотовете или  за Съюза,  който не бил политически, нищо, че има общо правителство и законодателен орган.
Както и всичко останало за което пишеш.

Няма лошо,  пропаганда може да се прави или от много добре информирани, или от недотам.
Ако човек много не се задълбава докато чете,  номерът минава.

А за "паниката и тръшкането" дето ги  създава и  Унгария ,шапка им свалям. Разбирам, че и по вътрешно-шенгенска граница вече строят стена.

# 8 943

Даваха ги ония "бежанци" от Сирия- бабата на единия му пращала едно, нула, нула, нула евро на месец да си живурка тук. А тя, там в Сирия под бомите прави бизнес.  Confused
Никъде не прочетох, че цяла Сирия е засегната?

Сега, под кръстосания огън, може и бабата с пачките да реши дойде.

# 8 944
  • София
Интересно ще е да видим милите хора, когато се окаже, че са изтеглили късата клечка за разпределение в България.  Laughing
И не, take a smile, ние такива луксозни къщи нямаме за бежанци, по родопските села, обаче, има празни къщи.
Поминъкът е да нижат тютюн.

Ако много се бунтуват и не искат, да не започнат да ни пращат изпаднали германци.  Joy

Мм, направо си представям как тълпите млади, нафукани, агресивни мъже, които си правят селфита на всяка крачка, които са си ''забравили'' паспортите, но не и селфи стиковете (на ферибота за Самос тълпата беше изцяло оборудвана с такива), се навиват да отидат в някое забутано родопско село, където за препитание ще нижат тютюн. Искам да го видя това!

# 8 945
  • MI
Тaис,aз друго се опитвaх дa ви кaжa,но явно не ми се е получило. Очaквaте прекaлено бързо резултaти. Aз бях песимист и мислех че още повече време ще мине докaто се зaдействa ЕС. Зa пръв път ги виждaм нещо рaзумно дa прaвят,зaтовa им се рaдвaм, Зa 2 месецa нямa дa избухне войнa в Гермaния, втъпросът е дa не е по-дълго.
И зaщо се очaквa дa плaчa зa Гермaния? Те плaкохa ли зa южните държaви кaто беше техен проблемa? Нaли сте чувaли че който е причинa собстве.ното си нещaстие плaче сaм? (Дaнте)

# 8 946

Мм, направо си представям как тълпите млади, нафукани, агресивни мъже, които си правят селфита на всяка крачка, които са си ''забравили'' паспортите, но не и селфи стиковете (на ферибота за Самос тълпата беше изцяло оборудвана с такива), се навиват да отидат в някое забутано родопско село, където за препитание ще нижат тютюн. Искам да го видя това!
Ааа, може и нещо друго да нанижат, че и брак да сключат и ето ти ги европейци тръгнали по
богатата Европа.

# 8 947
Таис, И аз, и аз!  Laughing
Имало и свободни работни места за овчари.

Познай колко от двайсетината хиляди бежанци, които сме приютили за последните две години, са се цанили за такива.

Но пък може да ги настаним на жълтите павета, там снякои от сградите е все тая дали са пълни или празни.

Колко сме изпаднали, направо не е за вярване:

http://bnr.bg/post/100607569/mo-predlaga-chujdi-samoleti-da-ohra … nstvo-na-balgaria

# 8 948
  • MI
Вятър,официaлно спирaм дa споря a теб,кaто с рaдио е. Рaдвaй си се нa Орбaн,пaнирaй се нa воля и със здрaве.
Хaйде лекa нa всички че нaй-нaкрaя стигнaх,отивaм дa се къпя и спя Simple Smile

# 8 949
  • София
Таис, И аз, и аз!  Laughing

Познай колко от двайсетината хиляди бежанци, които сме приютили за последните две години, са се цанили за такива.

Но пък може да ги настаним на жълтите павета, там снякои от сградите е все тая дали са пълни или празни.

Колко сме изпаднали, направо не е за вярване:

http://bnr.bg/post/100607569/mo-predlaga-chujdi-samoleti-da-ohra … nstvo-na-balgaria

Sick Нямам думи. Дори в Малави си имат поне няколко самолета и се охраняват сами. Тва нашето не е държава, а кокошарник - без стени.

# 8 950
Нели, проблемът този месец беше с тълпи мигранти, които Турция пусна към Европа.
Хотспот в Гърция или Италия какво общо има с този проблем и той как е решен и докога, че толкова много се радваш.
Ако ЕС  признаят Албания, Македония, Сърбия., Босна и Херцеговина за сигурни държави, Балканите ще се напълнят с бежанци.

# 8 951
  • София
Да са им платили от ИДИЛ?...По-скоро да са им платили тези,които плащат на ИДИЛ или имат някаква уговорка с тях.
Иначе как разумен човек да си обясни цялото това безумие,тая заспалост и пълна импотентност...ако не с някакъв сценарий.Германците са подреден,организиран и дисицплиниран народ и това ,което става не е никак естествено.
....Вместо да се впрегне целия военен потенциал и да направят и невъзможното  за да опазят южния фланг на ЕС те седят и дремят,приканват ги да идват и ги посрещат даже-какво е това ??? Shocked #2gunfire...Американците искат слаба Европа и го постигат,а цената я плащаме всички ние....

Диктатура на толерантността-пълно безумие е това.

Германия е все още окупирана държава, имайте го предвид. Явно трябва хората от другите европейски държави да й извадят кестените от огъня, защото германците не смеят сами да го направят...

# 8 952
Властелинът на пръстена е един от любимите ми филми и понеже си правим асоциация с орките/те са си и такива де/ се запитах каде е задругата и кое е пръстенът newsm78
Имаме Гондор/Мюнхен/ и Мордор/ИДИЛ/ Joy
Сивият и Белият магиосници ги знаеме те винаги се карат  smile3514
Питам се оба4е кои ще се окажат елфите и хобитите?
И ми се иска вси4ко да приклю4и в една серия с хепи енд като на американски екшън а не да стане трилогия с бонус още две серии
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 8 953
Таис, И аз, и аз!  Laughing

Ами да ги цанят без да ги питат. Тук ги пращат да събират боклука и да чистят улиците. Къщите им хич не са луксозни и са на м*****а си, където други хора не живеят. Това за бедните бежанци, богатите са друга бира. Ето ги "къщите" им. Преди това са били в палатки.

Скрит текст:

Французите все пак бомбандираха ИД, докато с Джо си говорим, че не искали.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 07:04 от Анонимен

# 8 954
Доброволка , отива да помага , решава да отиде на парти и белята станала. Ако я нямаше пропагандата ,че трябва да помага - може би нямаше да помага жената на новодошлите. Ако нямаше пропаганда за мулти-култи , нямаше да отиде на парти с тези новодошли. И изобщо ако нямаше новодошли и случката нямаше да я има . Ето това е вредата от толерантността , която е незаслужена. Знам, знам - насилници има и в Европа. По малкото зло е да си останем само с тях , вместо да си внасяме още.

Общи условия

Активация на акаунт