Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 405
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 030
  • София
Ами, Дърева е абсолютно права. И факт е, че американците минават през трупове за някой и друг (милион) петродолар. И е факт, че разбуниха гнездото на стършелите.... но те са далеч и тях не ги плашат "бежанци" и ислямисти. И е факт, че Европа е на колене пред САЩ и изпълнява безропотно каквото кажат (под благовидния предлог: освобождения от диктатори, налагане на "демокрация"). И е факт, че сега е изнудвана от Турция (а тепърва ще разбираме цената, която ще трябва да и плащаме). И е факт, че е залята от вълна, която е диражирана и неслучайна (и при всички положения- не от Русия). Факт е, че сме на колене, разединени и блъскащи се между очевидните проблеми, които води след себе си тази тълпа и от друга страна вменяваната "толерантност" и "длъжни сте".... Айде, моля, стига с това "Русия е виновна за всичко", защото в случая не е така. А сега, единственият полезен ход на Русия е да напада, най- малко да защити себе си от тея орди ислямисти. Защото Русия е близо до "полето на действие", а Америка- зад океан ...и ги бОли

ПП- както е тръгнала Европа- та, то май ние ще имаме нужда в скоро време от спасяване от диктатори, че това затъмнение и изопачаване на действителността ми мяза на цензура. А тепърва, крайнодесни и крайнолеви ще размахват магическите си пръчици... и хората все повече ще им вярват

# 9 031
Гери , нали ти питаше защо Германия прави така .
Прочети го бавно и внимателно . Съвпадението с думите на доц Иво Христов не е случайно.Просто истината лъсна като въшка на челото .

Ох, добре че се е пръкнала Дъра-дъревата да ми обясни...
Аман от застаряващи ремсистки, които вчера са слезли от Бузлуджа...

По принцип си права за Дърева, но на мен ми хареса какво е написала. Не знам дали толкова е важно кой казва нещо, а какво казва.

# 9 032
Прочети го бавно и внимателно . Съвпадението с думите на доц Иво Христов не е случайно.Просто истината лъсна като въшка на челото .

Де да беше само Дърева та да я подминеш .Много тесногръдо и тенденциозно се изказа Гери и продължавай
да се чудиш защо така .

Раздавайте панички с ориз , къщички , помощи ...битовизми алабализми - приличащи ми  на говорене от примирени хора  . Не ми се четат такива постове . Даже съжалявам , че след толкова дни я отворих .
Дърева говори очевидни глупости, ама не ми се обяснява. Уморих се да говоря защо комунистка НЕ може да обяснява дали Германия е независима държава или не.
Нека въпросната комунистка да си направи сметка защо се опитаха нейните партийни другари да ни запишат 16-та република и после да бистри независимостта на останалите...

# 9 033
В махалата на майка ми има малко квартално кафе, където се събират на кафе и приказка. Гледам ги онзи ден събрани млади мъже , един от друг по окаяни и обезверени, та на фона на здравите и яки, добре облечени сирийци, нашите направо приличат на бежанци Wink.

# 9 034
Ама как не работят арабите, нали на тях разчиташе Германия, също като стара и бездетна дама, да си прибере и обгрижва цял живот чужди с надеждата да се грижат те за нея, като остарее.
Не знам на какво разчита, но петрола няма да се качи до 200 долара за барел както предвиждаха всички само преди година-две.
По-скоро Саудитска Арабия ще фалира и шейховете и те ще хукнат за помощи към Германия, отколкото да доживеете да видите Германия в руини, каквито бяха през 1945г.

Сега нещата изглеждат много черни за вас, но след време не е сигурно изобщо какво всъщност ще се случи.

Запалителните бомби не съсипаха германците, че тези ли? Тези черни хора ли?

# 9 035
  • България
Саудитска Арабия настоява руските удари в Сирия незабавно да спрат
1 октомври 2015 11:39
Саудитска Арабия настоява Русия да прекрати военните си действия срещу цели в Сирия, каза саудитски дипломат и добави, че в атакуваните от Русия райони няма бойци на групировката "Ислямска държава", предаде Ройтерс. Агенцията цитира изказване на постоянния представител на Саудитска Арабия по телевизия "Ал Арабия", която е саудитска собственост.
САЩ изразиха безпокойство от руските удари в Сирия
В сряда Абдала ал Муалими заяви в ООН, че саудитската делегация изразява дълбоко безпокойство от военните действия, предприети вчера от руските сили в провинции Хомс и Хама, "където няма сили на ИДИЛ". Той добави, че при атаките е имало невинни жертви и заяви, че Саудитска Арабия настоява ударите незабавно да спрат и да не се повтарят.
Как реагира светът на руските въздушни удари в Сирия
Саудитският дипломат обвини страните, заявили, че се присъединяват към борбата срещу тероризма на ИДИЛ, че не могат да го правят, след като в същото време подкрепят тероризма на сирийския режим.
Източник: БТА
  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1507777
Едните виновници за събитията май нещо се разврещяха  Confused
Не искат имигранти, не искат военни действия, какво искат СА?
 Да продължават да дават пачки на преселниците и да наводняват с религиозни фанатици Европа?

Как реагира светът на руските въздушни удари в Сирия
 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1507433

Герри, за очаквания фалит на СА съм чела много отдавна.
Нямало толкова петрол, колкото се пише и те подготвяли нашествие към Европа. Беше на хартиен носител и няма как да дам линк, затова не съм писала за това.
Обработваемата земя е едва 2% от територията на Саудитска Арабия.
 То тук, нали всичко с доказателства става, освен ако не чакаш радостно ""бежанците""

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 15:32 от MoiraineD

# 9 036

Нямало толкова петрол, колкото се пише и те подготвяли нашествие към Европа. Беше на хартиен носител и няма как да дам линк, затова не съм писала за това. То тук, нали всичко с доказателства става, освен ако не чакаш радостно ""бежанците""
Не само се чака, но се приближава стремително.
Може тези ГВС-та и СА и да им плаща знам ли...
Европа ще се събуди в един момент и организира. Ако не го направи, то я чака връщане на нацизма...много ми е неприятно да го кажа, но АКО се продължава все така нацитата ще стават все по-силни.

# 9 037
Скрит текст:

Де да беше само Дърева та да я подминеш .Много тесногръдо и тенденциозно се изказа Гери и продължавай
да се чудиш защо така .

Раздавайте панички с ориз , къщички , помощи ...битовизми алабализми - приличащи ми  на говорене от примирени хора  . Не ми се четат такива постове . Даже съжалявам , че след толкова дни я отворих .
Дърева говори очевидни глупости, ама не ми се обяснява. Уморих се да говоря защо комунистка НЕ може да обяснява дали Германия е независима държава или не.
Нека въпросната комунистка да си направи сметка защо се опитаха нейните партийни другари да ни запишат 16-та република и после да бистри независимостта на останалите...
всъщност няма значение,че Дърева е комунистка-това,което казва е в голямата си част много логично. В случая имаме : а те като биеха негрите? Аз по-скоро бих се доверила на комунистите да кажат какво наистина се случва в момента,тъй като те имаха достъп до данните на службите. Има информация,която сегашните управляващи " дисиденти и репресирани" ще видят през крив макарон. Ние имахме една от най-добрите служби Държавна сигурност и съм сигурна,че се знаят и пазят много неща. Кой бе, Гери, се опита да те запише 16 република,че не разбрах? Дърева? БСП? Или Георги Димитров? Щото ако е Георги Димитров и ти почваш като Меркел-имало някога в Германия Хитлер и видиш ли той много глупости направил-сега германците да ядат..... и да мълчат,че цял свят ги знае какви са! Имало е политика преди известно време и сега се счита,че тя е била погрешна.Но това не значи,че всеки,който е комунист или е бил комунист е фанатичен привърженик на идеята за 16 република,или за задунайская губерния,щото туй не са го направили комунистите,ама кой ти гледа таквиз подробности. Сега,като ни направиха сметището на Брюксел и ручаме жабетата-за какво го правим точно? Не сме ли лишени от суверенитет? Сме,мила,сме. Сега официално сме. Защото по времето на 16-тата република в България върховен беше БЪЛГАРСКИЯТ закон,а сега има върховенство европейското право. И всеки от Брюксел може да си приеме каквото му е кеф и да суспендира всеки вътрешен закон. Нещо не чувам да ревете,че ви взеха суверенитета? Щото 16 република и Задунайская губерния завучат по-политкоректно. Ми то едно време и Бай Ганьо с плашене за " Задунайская губерния" печелеше избори,че и сега туй слушам
Цитат:
"По поръчка на бай Ганя слугата донася едно шише мастика. Гочоолу, Дочоолу и бай Ганьо пият, Гуньо пише. След половин час е готово следующето:(.............................................)
Г. г. Избиратели,
Представена ви е вече от няколко граждани една листа с имената на Никола Търновалията, Лулчо Докторов и Иваница Граматиков, лица не от Нашата среда, лица чужди за Нас, които нямат и не могат да имат Нашето доверие. Може би ще се явят и други, които да ви убеждават да гласувате за техни кандидати. Съветваме ви, г. г. избиратели, да не се мамите на хубавите им думи, и не се вдавайте на техните ласкания, и не вярвайте на разни пръскани от тях слухове и измислици за някакви си окръжни телеграми и прочее. Никола Търновалията е родом от гр. Търново и затова той от инат за бълхата изгаря юргана. Лулчо Докторов е цял-целеничък Задунайская Губерния, а Иваница Граматиков никой не го познава и nota bene, той е руски възпитаник, следователно предател на нашето мило Отечество."
А.Константинов

# 9 038
  • постоянно

Нямало толкова петрол, колкото се пише и те подготвяли нашествие към Европа. Беше на хартиен носител и няма как да дам линк, затова не съм писала за това.
Обработваемата земя е едва 2% от територията на Саудитска Арабия.
 То тук, нали всичко с доказателства става, освен ако не чакаш радостно ""бежанците""

Давам им до 2018 макс.  Mr. Green

# 9 039

всъщност няма значение,че Дърева е комунистка-това,което казва е в голямата си част много логично. В случая имаме : а те като биеха негрите? Аз по-скоро бих се доверила на комунистите да кажат какво наистина се случва в момента,тъй като те имаха достъп до данните на службите.
От това се опасявам. Че комунистите само това чакат-да им се доверите.
Доверете им се и чакайте от ТЯХ да ви направят НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА. Точно ТЕ-комунистите са наясно как става това....

Същата дилема я има и в Германия. От една страна стоят толерантните терористи, а от друга са нацитата. Време е здравия разум да вземе нещата в свои ръце.
Но кога, кога и дали изобщо е възможно!!!! Sick

После пак ще се почва от начало....

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 15:44 от Герри

# 9 040
Днес предаването беше изключително интересно цялото ...но за тези дето не могат да преглътнат егото си и различното мнение нека  да погледнат частта от 01:50:00 време от клипчето
Какво каза политическия наблюдател, писателят Насър Кандил и коментара веднага след това на сириеца инж. Мажед Алзейтон ... Вие преценете какво къде кой с кого...

Вижте интервюто:

https://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%B4%D0%BE … D0%B3-c12730.html

# 9 041
  • България

Нямало толкова петрол, колкото се пише и те подготвяли нашествие към Европа. Беше на хартиен носител и няма как да дам линк, затова не съм писала за това. То тук, нали всичко с доказателства става, освен ако не чакаш радостно ""бежанците""
Не само се чака, но се приближава стремително.
Може тези ГВС-та и СА и да им плаща знам ли...
Да, просто тия са авангарда, да разчистят и променят облика, ония ще цъфнат на готово.
Обяснява, защо са млади и необразовани, агресивни мъже. Това им утайката, която се хвърля за мръсната работа.
Само, като се погледне картата на света, да се обобщят фактите и да се помисли малко напред- ще стигнем до изводи.
  Всеки знае цветовете по картата какво показват:
https://www.google.bg/maps/place/Саудитска+Арабия/@23.6769263,45 … 69b!6m1!1e1?hl=bg
 __________________________________-
Полицейска операция, свързана с нелегалните мигранти, в цялата страна
1 октомври 2015 15:06
Полицейска операция, свързана с нелегалните мигранти, се извършва в цялата страна, съобщиха за БТА от пресцентъра на МВР.

От ведомството посочиха, че подробности за акцията ще бъдат оповестени след края й, когато има обобщени данни.
  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1507969

# 9 042
Преди да ви затреперят гащите от нацитата и от комунистите
си набийте в чутурите реалноста .
А тя е  инвазия на мюсюлмани в Европа и я погледнете право в очите .
Това е истинската заплаха , другото е размахване на хипотези в стил мама Меркел и
дайте да запушим устите на расистите . Откачена работа .

# 9 043
  • София
Всички дават за пример американската (САЩ) демокрация, но забравят едно много важно условие, на което се базира тази демокрация: ПРАВОТО ДА СЕ НОСИ ОРЪЖИЕ!

Ако хората в Европа имат това ПРАВО, нещата, на които сме свидетели сега, нямаше да се случват. Защото се оказва, че европейската "демокрация" не е никаква демокрация, а си е чист тоталитаризъм със всички характеристики - различните в затвора, свобода на словото нулева, никаква толерантност към собствения си народ. Запомнете - в САЩ всеки има право да носи оръжие. Това ГАРАНТИРА демокрацията, не я застрашава.

# 9 044

всъщност няма значение,че Дърева е комунистка-това,което казва е в голямата си част много логично. В случая имаме : а те като биеха негрите? Аз по-скоро бих се доверила на комунистите да кажат какво наистина се случва в момента,тъй като те имаха достъп до данните на службите.
От това се опасявам. Че комунистите само това чакат-да им се доверите.
Доверете им се и чакайте от ТЯХ да ви направят НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА. Точно ТЕ-комунистите са наясно как става това....

После пак ще се почва от начало....
Казах,че се доверявам на информация,а не на управленска платформа-има една малка разлика между тия.Но ти нищо не каза за другото,кажи ми дали не те притеснява загубата ни на суверенитет сега? Загубата на правото ни? Възможността да бъдем управляване с едно махване на химикалка? Ти явно се доверяваш на ЕС,че ще запазят независимостта ни,аз ти казвам,че те вече я взеха. Можеш ли да ми отговориш коя точно независимост пазиш от Русия с такъв жар? На Русия никога не е трябвала задунайская губерния-верно е,че Георги Димитров им предложил,ама те отказали Simple Smile

За комунистите ясно- разпни го,затискане на ушите и нежелание да се признае очевидното

Общи условия

Активация на акаунт