Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 722
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 615
И само, моля, не ми обяснявай как "вие" от чужбината ни издържате, защото изобщо не е вярно. Издържате семействата си, което няма нищо обща с любов към родината..
И от любов към родината какво се прави? Натискаш си парцалите и се нареждате цялата рода пред социалното. Всеки месец питаш "кога се привеждат детските"? Защото се затварят заводи, закриват се работни места, защото цели области се обезлюдяват поради липса на препитание, или се юрвате към столицата и големите градове да си търсите прехрана  newsm78 а пък там "гражданите" ви приемат с отворени обятия и работни места?
Какво според теб трябва да се прави "от любов към родината"?

# 9 616
Ама ти четеш ли изобщо, Калинке? Или само минаваш на тигел през постовете? Албания, Сърбия, Черна гора, Косово, Македония. Редовно искат статут от немците. Очевидно за немците обаче е по-изгодно да си внасят негри/араби/пакистанци/бангладешци.

Ако трябва да избирам, лично аз, с две ръце и два крака избирам черногорците, сърбите и прочие народ, пред разни зачаршафени, които не могат да пръднат без да попитат някой имам или молла дали Пророкът го позволява.

Да, знам, знам. Никой не ме пита  Sunglasses

Не знам дали са толкова по-добри сърбите и албанците. В Швеция имаше случай с някакъв сърбин, който е източвал социалната система с десетки хиляди и го търсеха от интерпол. Цифрите бяха фрапантни. Така че те си знаят колко им струват тези гости. А пък спомни си за онези тинедж босненки, които са австрийски гражданки и пристанаха на някакви джихадисти в Сирия.

# 9 617
Ън само не ми казвай, че за положението на пенсионерите в Бг са виновни бежанците!!! Или искаш да кажеш, че пенсионерите са били по-добре преди да дойдат бежанците  newsm78
Това което съм видяле е, че пакистанци, индийци, сирийци, африканци говорят доста добре английски....
Оф, не се справяш с четенето с разбиране, ама това си е твой проблем, няма да се занимавам аз с него. И не, няма да превия гръб в благодарности, че оправяш БВП на държавата с твоите парични потоци за ток и лекарства на възрастните ти роднини. Нагълтали сте се с някакви измишльотини и се изживявате като Христос спасителя на бедна България. То не бива чак толкова самочувствие, трябва и малко реализъм все пак Whistling

# 9 618
И само, моля, не ми обяснявай как "вие" от чужбината ни издържате, защото изобщо не е вярно. Издържате семействата си, което няма нищо обща с любов към родината..
И от любов към родината какво се прави? Натискаш си парцалите и се нареждате цялата рода пред социалното. Всеки месец питаш "кога се привеждат детските"? Защото се затварят заводи, закриват се работни места, защото цели области се обезлюдяват поради липса на препитание, или се юрвате към столицата и големите градове да си търсите прехрана  newsm78 а пък там "гражданите" ви приемат с отворени обятия и работни места?
Какво според теб трябва да се прави "от любов към родината"?
Този спор е излишен. След като не чустваш нещо като свое как ще го съхраниш? Като това "да го съхраниш" не е свързано с местообитанието ти.  
Просто коментирах добронамереното ти отношение към икономическите мигранти   и към това, че смяташ за съвсем нормално да идеш някъде на по-богато и да кажеш "Искам"!

Защото ти си отишла на място, което друг е организирал така, че в твоя джоб да останат повече блага. Може да отидем ти, аз, той, 100000, но когато всички идат и кажат "Искам" , тогава този, който си е организирал страната по свой вкус и за себе си, как мислиш че ще гледа на искащите? Ще смята, че сте в правото си ли?

Всяка държава може да понесе изискващи мигранти до един момент. После ще хлопне мандалото..

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 16:01 от Герри

# 9 619
  • София
Ама ти четеш ли изобщо, Калинке? Или само минаваш на тигел през постовете? Албания, Сърбия, Черна гора, Косово, Македония. Редовно искат статут от немците. Очевидно за немците обаче е по-изгодно да си внасят негри/араби/пакистанци/бангладешци.

Ако трябва да избирам, лично аз, с две ръце и два крака избирам черногорците, сърбите и прочие народ, пред разни зачаршафени, които не могат да пръднат без да попитат някой имам или молла дали Пророкът го позволява.

Не знам дали са толкова по-добри сърбите и албанците. В Швеция имаше случай с някакъв сърбин, който е източвал социалната система с десетки хиляди и го търсеха от интерпол. Цифрите бяха фрапантни. Така че те си знаят колко им струват тези гости. А пък спомни си за онези тинедж босненки, които са австрийски гражданки и пристанаха на някакви джихадисти в Сирия.
Че то и българи мафиотчета има из ЕС, не само сърби. Има всякакви. И пристанали на джихадисти също има от кол и въже, в това число и американки.

Но количествено, аз поне нямам проблем със сърбите. Нито с черногорците..дори албанците са ми симпатични, просто някои са малко диви. Имах 4 албанки колежки в университета, бяха по-нормални и по-образовани от 1/3 от списващите в темата.

# 9 620
Аз пък не разбирам защо нападате Лейдибърд? Тя не чака на социала, а работи, т.е. полага някакви усилия, за да си заслужи възнаграждение. Да, след като някой е създал условие тя да работи на тази позиция, значи тя е желана там и е полезна с труда си.

# 9 621

Че то и българи мафиотчета има из ЕС, не само сърби. Има всякакви. И пристанали на джихадисти също има от кол и въже, в това число и американки.

Но количествено, аз поне нямам проблем със сърбите. Нито с черногорците..дори албанците са ми симпатични, просто някои са малко диви. Имах 4 албанки колежки в университета, бяха по-нормални и по-образовани от 1/3 от списващите в темата.

Ами, ако все пак разкарват източно европейците, навярно и другите ще ги споходи тази съдба рано или късно.

# 9 622
  • София
Всяка държава може да понесе изискващи мигранти до един момент. После ще хлопне мандалото..

Така, да минем разговорът на едно по-конструктивно ниво.

Аз мисля така - да оставим западно-европейците да се оправят с кашата, която сами си забъркаха и да си гледаме НАШИЯТ инетерес. А той е да не допускаме да се настаняват в България мигранти. Държавата трябва да направи така, че да спре потокът от мигранти през българска територия. Под мигранти визирам И т.н. бежанци, защото такива, които идват от Турция не са бежанци, а мигранти. Ако това продължи, трябва да искаме политически оставки, докато проблемът с нахлуването на мигранти бъде отстранен.

# 9 623
  • вятър в маслините, вятър над хребета
бяха по-нормални и по-образовани от 1/3 от списващите в темата.
Че то това никак не е трудно Laughing

# 9 624
Популе, България прави възможнвото в момента да НЕ допуска мигранти на наша територия.
Има още какво да се желая, но мисля четенденцията у нас е към спиране на потока и ограничаването му, а не към отваряне на границата.

В България знамена вяха и скандираха "никой не е нелегелан" само 50 човека. Това е достатъчно красноречиво.

# 9 625
  • София
Аз пък не разбирам защо нападате Лейдибърд? Тя не чака на социала, а работи, т.е. полага някакви усилия, за да си заслужи възнаграждение. Да, след като някой е създал условие тя да работи на тази позиция, значи тя е желана там и е полезна с труда си.

С Герри двете се дъвчат за нещо. Аз не я нападам, на мен лично ми е все едно кой сънародник къде живее и как се устроил. Сума ти приятели и роднини имам ''навън'', няма как да ме е яд на тях. България е просто една малка, обикновена държава, за мен. Нищо необикновено, просто ме мързи зверски да се приспособявам на друго място. А и аз съм си взела моето от живота в чужбина  Sunglasses

# 9 626
Ън само не ми казвай, че за положението на пенсионерите в Бг са виновни бежанците!!! Или искаш да кажеш, че пенсионерите са били по-добре преди да дойдат бежанците  newsm78
Това което съм видяле е, че пакистанци, индийци, сирийци, африканци говорят доста добре английски....[/color]

Да, страхотно добре го владеят английския.
Всички спрежения на глаголите
дай ми, купи ми и подари ми.

Тайна, хубав линк.
https://www.facebook.com/thefinalcrusadex/videos/487729481408003/
"We Don't Want Food, We Want OUR Money"

# 9 627
да бъдат така добри да си ги държат там, защото НИЕ НИТО СМЕ ГИ КАНИЛИ, НИТО ГИ ИСКАМЕ!!!

Е, каква е тази паника, та чак в червено и с големи букви. Колко са пратили на България? Някакви цифри има ли? Тук говорят за Турция, Йордания и Либия, както пише и в линка. Но, ако разполагате с друга информация, моля  Simple Smile

Скрит текст:
Иначе няма лошо някоя страна да не иска въобще бежанци. Но тогава да се стягат протести за излизане от ЕС. Не виждам иначе как ще стане. Съвсем без емоции го казвам, просто отчитам факт.

Аз пък съвсем без емоции ти казвам, че регистрираните у нас доближават 10 000, а колко са нерегистрираните нелегално преминаващи границата? Тази статистика няма да я намериш никъде, по простата причина, че са НЕЛЕГАЛНИ, нали се сещаш?

От къде е това инфо?

# 9 628
  • София
А какви военни действия има пък в Мароко, мама му стара, че и от там да бягат  ooooh!
Хората в онзи регион съвсем взеха Европа за мезе, куцо и сакато вече тръгна да се пробва.
http://www.novini.bg/news/308875-%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%B … %D0%B8%D1%8F.html

# 9 629
  • ENGLAND

Откога на домакините им плащат някакво възнаграждение?! Thinking И не само възнаграждение, ами и стотици хиляди паунди на месец, та плаща и 45% данък. Голямо доверие, няма що.

Общи условия

Активация на акаунт