Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 436
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 705
Евакуирай близките си по най-бързия начин при себе си.

# 9 706
  • София
Скрит текст:
Преди околко седмица се срещнах случайно с моя позната грузинка тук, учила германистика. Жената се разплака със сълзи. Каза ми ясно и кратко: аз съм виждала страдалчески, измъчени лица от бомби и война. Тези, които сега идват НЕ са такива! Защо моите сънародници бяха отпъдени, а тези влизат безпрепятствено?!
Въпрос без отговор.

Отговарям: Защото за господа джу комунизмът е по-страшен от мюсюлманството. С тъпите мюсюлмани може да се справят, но с тъпите комунисти - нц. Wink Тъпите мюсюлмани не застрашават богатството им, обаче комунистите застрашават и още как! Защото за господа джу парите са по-важни от живота. Комунистите представляват заплаха за тях, мюсюлманите - не. Затова предпочитат мюсюлманите, пред източно-европейците. Защо? Защото някои от източно-европейците още носят комунистически идеи, които по същество не са толкова лоши всъщност. Комунистическата идеология като цяло не е лоша, опитите за изпълнението й обаче бяха - а есенцията й е, че няма богати и бедни. А господа джу това не могат да го преглътнат.

Аз пък съм чувала точно обратното от разни леви западняци, че ние сме предали идеята за комунизма. Също съм чувала някакви тотални фантасмагории в западни държави на публични дискусии, как тук хората от див ентусиазъм са работели безплатно и са строили заводи и фабрики от любов към соца.

Това, последното, като го каза и ми е ясно, че грам и представа си нямаш за комунизма и за социализма, а още по-малко за история на България. Колкото и да ти е чудно ДА, строили са безплатно и от гол ентусиазъм България твоите баби и дядовци. Вземи поговори малко с хора, които са вярвали в комунистическата идея и ги попитай. Те ще ти кажат какво е било. Wink Ама недей да говориш с баби-реститутки, щото те мразят комунистите естествено, щот са им взели парите. Аз тук говоря неутрално - просто съм разговаряла с хора и от едната и от другата страна, а и съм живяла през соца, ама по наше време вече не правехме нищо от гол ентусиазъм. Sunglasses

За богатите комунизмът е равен на чума. Следователно източно-европеец = на комунист = на чума.

# 9 707
  • София
Т.е. да разбирам, че тук единствената приемлива теза е: процедурите са тромави и Европа ще бъде превзета от мюсюлмани, след което Европа ще се сгромоляса и с гръм и трясък. Германците са тъпи, недъгави и безпомощни и не знаят какво да правят. Ако някой напише нещо различно, веднага другарката излиза да тропа по дъската с показалката и да казва не се разсейвайте!!! Единствената приемлива теза тук е:...

Ами така като гледаш, как ти се струва - че са умни и пресметливи ли? Чете ли въобще колко се засилва хаосът в страната и колко неподготвени са немците за това, което Меркел им сервира? Чете ли Доналд Туск какво е заявил - все пак той не е някой мижав чиновник, има достатъчно обширен поглед върху ситуацията - която според него излиза извън контрол.

И наистина ли мислиш, че немската здравна и социална система ще удържи едни 7+ милиона гърла, които следва да се изсипят в следващите 2-3 години? Колко от тях ще искат да се интегрират, и колко ще всяват все повече и повече хаос в държавата?

# 9 708
И още нещо. Simple Smile Лека ретроспекция от близкото минало.  Преди година - две- три по медиите току не излизаха сърцераздирателни истории (бих ги нарекла и манипулативни)на сирийски семейства с деца, които са се добрали до заветната Германия.
Пристигащи от България. Винаги всички разкази бяха стериотипни. Как в България са получили статут, но не искат да остават там, понеже ситуацията, отношението, приемането, приобщаването, живота, хората, впечатлението, грижата, абе, каквото ви дойде на ума- всичко е плачевно.
Всички статии описваха как България като ЕС страна е длъжна да поема бежанци и да им оказва помощ и как ние не им оказваме адекватна такава.
Като четях описанията и снимките от бежанските лагери, например този в Харманли,  тръпки ме побиваха. Как хората мятали камъни и им трошали прозорците на горките бежанци, как не им давали достатъчно пари за храна и т.н. и т.н.
Ха сега да видим Германия е ли в състояние да поеме и обгрижва адекватно бежанците ?! Щото като член на ЕС е длъжна.
Преди доста страници ставаше дума за игричките на Турция и кOза на Ердоган , разиграващ  Европа с 2-та милиона, които са му под ръка. Днес дори се е подиграл.
Ето статия от днес  в същия сайт на  iNews.bg, в който имаше и статия за изказването на Орбан.

# 9 709
Тезата ти издиша напълно. Огледай се какви са правителствата в Румъния и в България и в Хърватска и т.н. Има повече комунисти/социалисти във Франция отколкото в цяла източна Европа, като изключим Гърция.
Говорила съм със всякакви хора, включително бедни и селяни. Изобщо не са живяли в захаросания приповдигнат ентусиазъм, който някои си фантазират. Това са бабини деветини, не ми ги разправяй на мен.

# 9 710
Популе е права, не се излагай. Къде доброволно, къде доброзорно, доста обекти са построени с безплатен бригадирски труд. Доста ентусиасти е имало.

# 9 711
Доброволно друг път.

# 9 712
  • София
Тезата ти издиша напълно. Огледай се какви са правителствата в Румъния и в България и в Хърватска и т.н. Има повече комунисти/социалисти във Франция отколкото в цяла източна Европа, като изключим Гърция.
Говорила съм със всякакви хора, включително бедни и селяни. Изобщо не са живяли в захаросания приповдигнат ентусиазъм, който някои си фантазират. Това са бабини деветини, не ми ги разправяй на мен.

Това не е теза, това са фактите. Пак ти казвам - поговори с хора, попрочети нова история на България. Има и снимки. Има и филми. Ако те интересува, ще разбереш фактите. Много строежи в България след Втората световна война са правени от хората безплатно и от гол ентусиазъм. Естествено, че сега няма да намериш в Интернет нищо за това - не е удобно някак да се публикуват такива неща вече. Но отиди в библиотеки, поговори с хора и ще разбереш.

Ето това изрових:
http://www.blitz.bg/news/article/213157

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 00:18 от Popule

# 9 713
Т.е. да разбирам, че тук единствената приемлива теза е: процедурите са тромави и Европа ще бъде превзета от мюсюлмани, след което Европа ще се сгромоляса и с гръм и трясък. Германците са тъпи, недъгави и безпомощни и не знаят какво да правят. Ако някой напише нещо различно, веднага другарката излиза да тропа по дъската с показалката и да казва не се разсейвайте!!! Единствената приемлива теза тук е:...

Ами така като гледаш, как ти се струва - че са умни и пресметливи ли? Чете ли въобще колко се засилва хаосът в страната и колко неподготвени са немците за това, което Меркел им сервира? Чете ли Доналд Туск какво е заявил - все пак той не е някой мижав чиновник, има достатъчно обширен поглед върху ситуацията - която според него излиза извън контрол.

И наистина ли мислиш, че немската здравна и социална система ще удържи едни 7+ милиона гърла, които следва да се изсипят в следващите 2-3 години? Колко от тях ще искат да се интегрират, и колко ще всяват все повече и повече хаос в държавата?

Първо има план да се спират емигрантите още в морето преди да дойдат в Европа, както правят австралийците. Второ, има план да се депортират. Бавно, бързо, рано или късно ще  разкарат една част от тях.
Ако си решила да игнорираш тази информация, и просто да се надъхвате колко е зле и колко по-зле ще става то няма никакво значение кой какво ще напише.

# 9 714
За богатите комунизмът е равен на чума. Следователно източно-европеец = на комунист = на чума.

И са прави. То стига само фактът, че си израснал в страна, в която немалка част от населението вярва във фантасмагории като горната, за ентусиастите дето строяли ей така за идеята. Затова и като от един дол дренки си приличаме с всички останали източноевропейци. Вярвали в идеята, дрън-дрън.  Tired Едни бедни и прости хора изпълзели от горите и почнали да грабят. Ей това е станало и още продължава, не само в България.

# 9 715
  • София
Първо има план да се спират емигрантите още в морето преди да дойдат в Европа, както правят австралийците. Второ, има план да се депортират. Бавно, бързо, рано или късно ще  разкарат една част от тях.

Аз с триста зора ти изрових по Интернет доказателства за ентусиазма през социализма.
Хайде ти сега бъди така добра да ми изровиш за тези планове, защото живо се интересувам да прочета за тях и как ще се изпълнят. Мерси предварително.  bouquet

# 9 716

Това не е теза, това са фактите. Пак ти казвам - поговори с хора, попрочети нова история на България. Има и снимки. Има и филми. Ако те интересува, ще разбереш фактите. Много строежи в България след Втората световна война са правени от хората безплатно и от гол ентусиазъм. Естествено, че сега няма да намериш в Интернет нищо за това - не е удобно някак да се публикуват такива неща вече. Но отиди в библиотеки, поговори с хора и ще разбереш.

Ето това изрових:

http://www.blitz.bg/news/article/213157

Блиц ще ми извадиш за историческо доказателство? Браво!
Говорила съм с доста хора. Явно съм заобиколена от реститути, дребни буржоа и репресирани интелектуалци.

# 9 717
Те хората са отивали доброволци във война в чужда страна, та няма да участват доброволно в някакъв строеж в собствената си.

# 9 718
  • София
Човекът притежава разум и логика , която му помага да си поставя планове и да
си вади изводите .
Малко елементарна математика . Очакват 1,5 милиона .
500 000 да върнат - остават 1 000 000 .

Тези 1 000 000 ще доведат според спасителката мама Меркел между 4 и 8 души рода .

http://darikradio.bg/germaniia-ochakva-1-5-miliona-bezanci-do-kr … -na-godinata.html
Умножете 1000 000 . 8  развно на 8 000 000.
Някои от тези ще роднини ще родят съвсем скоро .
Други след достигане на полова зрялост ще продължат да се плодят съобрано религията си .Умножавате ли.... И това са бройка, която не влкючва 2016 пристигащи мили, ненагледни , мамини измъчени мюсюлмани . Изчислете в какъв свят ще живеят децата ви и получавате това .
https://www.youtube.com/watch?v=8O1w9-wOKoc

Направо копирам поста на Василена, че ме мързи да пишем едно и също. Който чел медиите чел, който вярва в черен петър - направо да вдига телефона и да се свързва с Туск и компания. Не за друго, ама поне го успокойте човека, че няма страшно. Бгмаммата е преценила, че 'сичко е под контрол  hahaha

# 9 719

И аз не мисля, че са подготвени. Те много вярваха на своите управници и може би и сега си мислят,
че нещата ще се стабилизират в тяхна полза.
Този хаос първо тях ще прати в здравните им заведения.
 Мислят ли въобще на какво подлагат народа си с тази недомислица "толерантност".

Общи условия

Активация на акаунт