Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 453
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 900
  • София
Далече съм от мисълта, че скоро Турция ще сложи Германия в джоба си! Той и Фатих Акин всъщност се води немски режисьор и не би могъл да прави филмите си в Турция. /За последния му филм е направо порицан и низвергнат във Турция./Просто произходът му внася една екзотична подправка, чар, колорит във филмите му.

# 9 901
chocolate1 , примери много могат да се дадат за колоритни немци Laughing Хубаво си го изровила Акин (на мен филмите му ми идват доста тежки), но той дори е роден в Германия. Ако в тази посока ще бием, по- подходящ ще да е Самуел Финци Wink
Но това така или иначе няма отношение към темата. Изобщо даже.
Това, че са с мигрантски произход е само повърхностно сходство с настощата ситуация.  Peace

# 9 902
*Emia*, в кой град се бяхте установили в Германия?

В Мюнстер. Съжалявам, че отговарям чак сега, но не съм влизала от вчера.

# 9 903
*Emia*, в кой град се бяхте установили в Германия?

В Мюнстер. Съжалявам, че отговарям чак сега, но не съм влизала от вчера.

Учих там, но за сметка натова недоучих.
Та вие сте си все едно в България там, навремето беше пълно с българи, няма да казвам колко отдавна бях там, че на някой може да му хрумне, че съм дърта. По мое време българите май бяха най-висок процент чуждестранни студенти в Мюнстер.

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 22:15 от меркантилница

# 9 904
И няма много забрадени - 5-6 броя видях най-много. Хубав град, много хубав, дано не го освинят както направиха с Дортмунд.

# 9 905
Не се притеснявай  *Emia*.
Благодаря!
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/07/eu-will-hu … rika-deportieren/

Тук прочетох, че според този таен план за депортиране, ще пратят повечето нигерийци обратно в Нигер, ако не си ги приберат  ще има глоби и наказания. Тези, които не получат статус на бежанец, ще бъдат държани по лагерите до депортация. Да видим. Сигурно се опитват само да успокоят хората с този тайнствен проект, но пък случайно разконспириран от няколко медии
Сега възникват и другите въпроси:
 Колко е това време до депортацията?
Нямат ли намерение да посъкратят процедурите?
Пак европеецът ли ще плаща за безумието и лудостта на тези изтървани диваци?

# 9 906
Имам познат германец в Розенхайм и ще го попитам за положението там. Той е адски деликатен човек, не знам доколко ще се отпусне да сподели, ще ви пиша като имам отговор.

# 9 907
  • ENGLAND
Скрит текст:

Винаги си мисля, че само образованието ще помогне на хората да живеят по-добре!

Образование, ама светско.
В Саудитска Арабия грамотността на населението е около 90 %, но цялата им образователна система е изградена на основата на исляма.

Абсолютно! Въпреки цялото образование на жените там, те са собственост. Дори не могат да шофират. До миналата година не можеха и да гласуват.

Шериатът третира жената като второ качество човек - наскоро имаше протести дори в по-светския от СА Иран, където се оказа, че отборът по футбол (женски) няма право да излезе извън страната без писмено разрешение от съпруг/баща/брат.

Някъде бях чела, че жена можела да пилотира самолет,  но мъжът й трябвало да я закара до летището /няма право да шофира/.  Shocked

И понеже се заприказвахме за образование, ми е супер странно, дори ми изглежда малоумно, да трябва образованите, светски хора, да са толерантни към всичко това.
Така им помагаме ли? newsm78
Ама какво говориш - ей го Камерън например, днес се ''сетил'', въпреки сигналите, които се получават от години, за съществуването на ислямски училища или медресета (най-често са към джамии), които проповядват омраза, антисемитизъм  и крайно ислямски възгледи, изцяло в противоречие със законите и културата на светска Великобритания. Но нали все се тресат от ужас да не ги обвини някой в анти-мюсюлмански и анти-мултикулти настроения, все не се взимаха достатъчно мерки. А това си е чиста проба промиване на мозъка на хиляди млади мюсюлмани.

Та днес се заканил, че понеже имало такива медресета, щял ся да ги затваря. Сетила се Мара да се побара  ooooh!
http://www.bbc.com/news/education-34464137

Какво има да затваря, те завладяха един куп светски училища в Бирмингам. Това е началото на разкритията http://www.bbc.co.uk/news/education-27763113 . След това цъфнаха и още подобни факти. Това е от тази година http://www.theguardian.com/education/2015/jul/20/ofsted-defends- … ools-trojan-horse . А Камерон се сетил да закрива медресета.

# 9 908
Не се притеснявай  *Emia*.
Благодаря!
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/07/eu-will-hu … rika-deportieren/

Тук прочетох, че според този таен план за депортиране, ще пратят повечето нигерийци обратно в Нигер, ако не си ги приберат  ще има глоби и наказания. Тези, които не получат статус на бежанец, ще бъдат държани по лагерите до депортация. Да видим. Сигурно се опитват само да успокоят хората с този тайнствен проект, но пък случайно разконспириран от няколко медии
Сега възникват и другите въпроси:
 Колко е това време до депортацията?
Нямат ли намерение да посъкратят процедурите?
Пак европеецът ли ще плаща за безумието и лудостта на тези изтървани диваци?

Aми aко нa тaкивa се роди дете в гермaния подлежът ли нa депортaция?

# 9 909
  • София
Не вярвам,че ще успеят да депортират и един човек.

# 9 910
Не вярвам,че ще успеят да депортират и един човек.
И аз така.
Досега поне 130 000 подлежат на депортация от Германия, но никой нищо не е направил. 12 000 били напуснали, след като молбите им не са били одобрени, явно те са страхливите, докато първите нямат никакво намерение да се махат. Учудвам се, защото навремето ако просрочехме визата с няколко часа, биеха черен печат в паспорта и нямахме право известно време да влизаме в Германия/ съвсем по спомени карам, но нещо такова беше/. А сега не искат да си задействат бюрократичната машина и да ги експедират по живо по здраво.

# 9 911
# 9 912

Това си се случва най-редовно, от години. Доколкото знам родените в Германия от двама чужденци не получават немско гражданство.

# 9 913
МВР-София е арестувало 107 чужденци днес в хода на проведени акции по сигнал на граждани.

При първата на територията на кв. „Модерно предградие“ са задържани 49-ма чужди граждани, представили се за афганистанци и иракчани - всичките са били мъже с изключение на една жена и 3 деца.
Малко по-късно под моста близо до надлез „Надежда“ униформените забелязали и заловили друга група от 58 мъже, по техни данни от Афганистан.

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B … D1%8F_569215.html

Системните операции на СДВР по линия на противодействие на нелегалната имиграция продължават.

И как противодействаме?  newsm78 Регистрираме ги и от нелегални стават легални? newsm78

Няма край, между другото, ДАБ търси още служители.

ПП. Някакви групи от по 50-60 мъже се мотат из София, но ние трябва да сме спокойни.

И още:

Арестуваха трима, издирвани за тероризъм, на границата с Турция:

Преди да бъдат арестувани на границата с Турция, обвинените в тероризъм са били в София в продължение на няколко дни, като били отседнали в столичен хотел.
Те са пазарували в моловете в София и дори са ходили на кино.

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B … D1%8F_569184.html

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 22:15 от нова

# 9 914
  • София
Иначе честно казано това дали били вярвали в Алах, или Исус, или Буда въобще не ме интересува, докато се държат в съответното общество според привичките му. Както писах и горе, но ти си го разкъсала според твоите цели. Според мен тези религии ни създават само проблеми, няма как да си променя мнението  Peace

Ли Лу, нали точно това говорим тук - че тези хора трябва да ни интересуват и да ги забелязваме, защото те НЯМА да се държат в съответното общество според привичките му. Защо ли? Ами защото техните привички са други и абсолютно несъвместими (да изреждам ли сега? - многоженство, различна религия, която е в противовес на християнството, традиции, в които жените са третирани като придатък на мъжете, съответно тяхната цел е да раждат деца, да ги отглеждат и да не работят и пр.) с тези на обществото гостоприемник. Защо не желаеш да разбереш това? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт