Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 330
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 50 070
След като изненадващо за всички,без Гери спечели Тръмп,дъртата вещица няма господар и сега кликата и се чуди дали пак да я предложи.Не ме бива в анализите.Чудя се дали му пука на Тръмп,че Европа иска зорлем да омюсюлманчи? newsm78

# 50 071
Карбовски за протестите срещу Тръмп в САЩ:

"Либералният фашизъм надига протест срещу законен и безапелационен избор дори и в Щатите.
Тези нови леви ни дават избор доколкото изборът трябва да е предрешен. Сякаш изборът ни трябва да ги устройва. Сякаш те са по умни и те знаят как. Сякаш не виждаме задънената улица на техния морален инженеринг.
Наистина вече има такава дума:
ПРОТЕСТАРИАТ."

# 50 072
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мед.лице в студиото каза,че няма страшно,защото със застудяване на времето болеста изчезва от самосебе си и раните се затварят.

off topic

Скрит текст:
като прочетах това и се сетих за един виц:
един европеец бил пратен в командировка нейде из Азия. една вечер решил да се разтовари и отишъл в бардак.
прибрал се вкъщи, минало време и забелязал, че нещо не е както трябва с достойнството му.
отишъл на лекар - той вдига рамене, не виждал подобно нещо.
отишъл на друг - същата работа.
достойнството му се влошава, започва да се разкапва.
накрая светилото в областа казал: трябва да го режем!
човекът вече се побъркал. решил преди да се подложи на тази крайна мярка да иде в страната, където пипнал заразата, надявал се там да са по-запознати с лечението.
постил там един лекар, той обстойно го прегледал и накрая го попитал:
- какво препоръчват моите европейски колеги?
- отстраняване....
лекарят:
- лаици, той сам ще падне....

вчера ни побъркаха по тв с този Тръмп (семейството му било от Германия, аз не знаех  Thinking) и коментираха защо напр. Обама не е успял да затвори Гуантанамо и т.н.
най-накрая дочетах и интервюто с Чомски, който казва, че ако Бърни Сандърс беше успял да достигне до изборите, би гласувал за него, но де факто, ако бидел избран, нямало да може абсолютно нищо да направи, защото структурите (лобита, Конгреса и т.н.) са силни и ще му се противопоставят.

та в този ред на мисли, аз бях супер изненадана от решението на Радев да се кандидатира, не защото смятам, че няма достойнства. напратив.
изненадана бях по-скоро от това, че на него му е ясно колко са закостенели структурите и въпреки всичко рискува девалвацията на личността си. в професионално ниво е постигнал почти всичко, не пасва в клишето "ограничен шапкар", евентуално можеше да се вреди за някой брюкселски пост...
сега се възлагат огромни надежди, но всички знаем, че тези надежди са като огромен айсберг, който лесно се преобръща... Rolling Eyes

разбира се, че надеждата умира последно, но аз лично нямам големи очаквания.
както казах - не се съмнявам в мотивите му, в качествата му, в мотивацията му.
просто лапачите и троловете са много повече.... Tired

# 50 073
Black_Sapphire
О, аз съм си с едно наум Peace.
Йотова не ме вълнува - вицепрезидента е винаги в девета глуха, дори и при слабохарактерния Плевнелиев беше така.
Ако генерала има наистина качества на лидер, ще се справи. Вярно избора е малко като на котка в чувал, но друг нямаме.

Тенденцията описвам - дори и ББ да спечели изборитe или някой друг, няма значение, ще управляват на тръни защото ще продължи да клокочи и не се знае в кой момент ще им дръпнат пак шалтера.
Свърши се просто, отвън бучи и се разместват пластове, у нас клокочи и не се знае накъде ще избие, така че поне няколко години ще гледаме политически кризи и всички ще са много внимателни.

# 50 074
Карбовски за протестите срещу Тръмп в САЩ:

"Либералният фашизъм надига протест срещу законен и безапелационен избор дори и в Щатите.
Тези нови леви ни дават избор доколкото изборът трябва да е предрешен. Сякаш изборът ни трябва да ги устройва. Сякаш те са по умни и те знаят как. Сякаш не виждаме задънената улица на техния морален инженеринг.
Наистина вече има такава дума:
ПРОТЕСТАРИАТ."

Ами да си протестират - нищо не може да се направи. Тръмп няма да подаде оставка заради тях. Мене по-скоро ме е страх да не се окаже поредният кьор-фишек с гръмки предизборни фрази.

А дали се интересува от Европа - нищо чудно и да не се. Доколкото разбрах, смята да се съсредоточи основно върху вътрешната политика. Въпросът тук е друг. Не че Тръмп ще дойде и с вълшебна пръчица ще ни реши всичките проблеми, а че покрай него заспалото европейско стадо ще набере смелост и енергия да се освободи от паразитите си. Така че трябва сами да си свършим работата, няма как иначе. И да не лежим на тая кълка, че генерал Радев ще ни спаси, защото няма. На 19-ти си опичайте акъла, вдигайте се и право на Света Неделя!

# 50 075
Както казва ''великата'' меркел:''на който не му харесва,да се маха!!!'' Mr. Green

# 50 076
  • София
При всички случаи, трябва промяна в статуковото. Не, че ГЕРБ няма да спечелят и следващи избори, но все пак шамарчето, би могло да ги преориентира и накара да се замислят, че с досегашната си политика (и към орките), все някога ще ги свалят. Ояждането с власт, безпардонното отношение към обикновения човек, тъпченето му и взимане на решения, продиктувани от чужди интереси става патология за всичките ни политици на власт.
В случай, че Цецка спечели, няма да има никаква промяна в политиката, а днешните обещания (не за пръв път) ще останат в историята.
Бойко яхва референдума, обещава, заплашва, което не му прави чест. Но, определено започва да се ослушва за истинските проблеми (в това число и присъствието на гнусните нашественици) и тези избори мааалко го попреземиха от висините, в които смяташе, че се намира.
А ако Йотова, въобще да не си показва фризираната куха главица, има шансове и да стане вице. В момента хората не гласуват за нея или БСП, а за промяна и за личността на Радев... и се надяват

# 50 077
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
те и на Острова протестираха, ама то така не става....

Както казва ''великата'' меркел:''на който не му харесва,да се маха!!!'' Mr. Green
да побързат преди да са издигнали стената  hahaha

вчера четах някакви бръщолевици, че start ups от Silicon valey обмисляли да се местят в Европа.
след Брексита имаше доста молби за гражданство в страните от ЕС  hahaha
въобще Европа става като Ноев ковчег.... hahaha

# 50 078
Забравих да напиша - надявам се, с избора на Тръмп, повечето анализатори по нашите телевизии да изчезнат по естествен начин Crazy.
И да започнем публично да обсъждаме проблемите си без някой финансово подплатен авторитет да се опитва да ни промива мозъците.

# 50 079
Забравих да напиша - надявам се, с избора на Тръмп, повечето анализатори по нашите телевизии да изчезнат по естествен начин Crazy.
И да започнем публично да обсъждаме проблемите си без някой финансово подплатен авторитет да се опитва да ни промива мозъците.

Чул те господ! Praynig Надявам се с идването Тръмп грантовите идиоти да останат на сухо, а те без парици не лаят.

# 50 080
Да ги видим довечера как ще се увъртолят в обещания за кандидат главнокомандващ.Ако няма конкретни отговори,може съвсем да им намалеят гласуващите.Не видях и нямам време да търся ще има ли въпроси
от простосмъртни?Някой ако има време и възможност,нека попита за приемането на всички ''безценни'',защо се допускат хора от сигурна страна каквато е Турция?!Ще работят ли за разваляне на споразумения да приемаме мюсюлмани от цял свят на доживотна хранилка,за да пазим уядените  широкоскроени европ.задници?
http://bnt.bg/about-bnt/presinformatsiya/bnt-organizira-reshitel … dent-na-balgariya

# 50 081
Ох, мамините те, взеха, че се уплашиха и плачат, плачат... Ако бях на тяхно място, веднага се махам от тая лоша държава!

Защо Тръмп разплака безутешно 5-год. мюсюлманче
http://www.vesti.bg/sviat/amerika/zashto-trymp-razplaka-bezutesh … iulmanche-6061282

# 50 082
  • България
Ох, мамините те, взеха, че се уплашиха и плачат, плачат... Ако бях на тяхно място, веднага се махам от тая лоша държава!

Защо Тръмп разплака безутешно 5-год. мюсюлманче
http://www.vesti.bg/sviat/amerika/zashto-trymp-razplaka-bezutesh … iulmanche-6061282
   Само да не тръгнат и оттам към мултикултурната Европа.
 Tired Praynig Tired

# 50 083
  • София
На мен, пък, подзаглавието ми се стори интересно: "Жени в Америка пък заявиха, че вече се страхуват да ходят с хиджаб"
И на мен би ми било страшно да се разхождам без хиджаб в Афганистан или Пакистан, например.

# 50 084
В коментарите долу: Тръмп ги предпочитал по-разголени Mr. Green

Искам такъв плач да се чуе и в Европейско, ама кога ли?

Общи условия

Активация на акаунт