Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 54 743
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря. И аз така си обяснявам положението, преди да забременея бях с много стегнат и релефен корем. А контракции получавам от време на време и усещането е друго.
Аз тренирах акробатичен рок и бях цели 38 кг  Joy

# 646
В 12 г.с. съм. Благодаря за отговорите. Аз по принцип понякога получавам леки паник-атаки, но тези дни не съм се притеснявала за нищо и не съм се ядосвала...Като изляза на терасата ми минава на свежия въздух. Весело посрещане на празника! Simple Smile

# 647
В 12 г.с. съм. Благодаря за отговорите. Аз по принцип понякога получавам леки паник-атаки, но тези дни не съм се притеснявала за нищо и не съм се ядосвала...Като изляза на терасата ми минава на свежия въздух. Весело посрещане на празника! Simple Smile
  опа и ти си юлско мамче :* кога ти е термина

# 648
Uvajenie, аз бях така с дишането почти цялата първа бременност, но съм астматичка и при мен това е обяснението, даже бременността ми отключи астмата в доста лоша посока. Иначе вече като е голям корема, май се получава при повечето жени.

# 649
Uvajenie, аз бях така с дишането почти цялата първа бременност, но съм астматичка и при мен това е обяснението, даже бременността ми отключи астмата в доста лоша посока. Иначе вече като е голям корема, май се получава при повечето жени.

Аз съм още в първи триместър и не ми е голям още, но си личи и ме опъва и си мисля, че е защото съм слаба - 47 кг. Дали е възможно заради слаботията вече да ми притиска диафрагмата?

# 650
  • София
Здравейте мами и ЧНГ на всички. Имам следното питане от 3 дена пия Малтофер Фор заради нисък хемоглобин. Четох някъде,че от желязото могат да се оцветят изпражненията така както при мен. Има ли ли сте същия проблем ?

# 651
Да, нормално е  Peace

# 652
Здравейте, честита нова година!
 Ето и моят въпрос : първият ден на последната ми менструация бе на 28.11. Около 1-2 декември ми свърши.очаквах цикъл на 26-27 .12 , но това не стана Wink поне за сега. Правих вчера следобяд и днес тест.но нито един от тях не беше на първа урина. Вторите черти ги има , но не са плътни като контролната. Някак по - бледи .или по - точно не толкова плътно червени. Утре ще направя рече на първа урина. Още преди тестовете ми се дояде туршия, а по принцип не ям кисело.... та надявам се да съм бременна.според вас кога трябва да отида на лекар .дали ще е рано идната седмица. 
П.с. имах овулация доказана с oview   тест около 10-11.12.
Благодаря.
Междувременно до скоро пиех инофолик, но ми свърши и около 10 дена не съм го пила. Днес си купих нофолик. По този въпрос какво мислите ?
Благодаря!

# 653
Честито! bouquet Има ли втора черта, значи има бременност, макар и бледа да е чертата.

Отиди на преглед след 2 седмици. Няма значение каква е фолиевата, аз пиех Неофолик.

# 654
Туршията и първата урина са без значение, има ли втора черта обаче (дори и много бледа) значи си бременна!  bouquet

# 655
Има ли втора черта, бледа не бледа, има бременност. Новите тестове като Шуър чек, не изискват сутришна урина. Това за туршията ми е смешно, фолиевата няма значение коя марка е. И двете бременности бях деня след теста на лекар, да види има ли сак и вътре маточно ли е, повече не може.
 Честита бременност!

# 656
И аз едва дочаках един ден закъснения и с моята супер бледа черта сега си правим купони в 3 сутринта, че явно му доскучава от много спане. Grinning Честито и лека и безпроблемна бременност.

# 657
Бързам с прегледа , защото до скоро пиех Достинекс , пия и еутирокс и съм леко притеснена. Първа бременност ми е. На 26 съм. Желая здраве на всички ни !

# 658
Щом има втора черта, има бременност. Аз си правих по обяд и си ми отчете. Сега с втората бременност отидох на 7-я ден от закъснението и се видя сакчето. При първата дост по-късно отидох.

# 659
Ами аз понеделник ще се обадя да се запиша на преглед. Дано вс е наред

Общи условия

Активация на акаунт