Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 218
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
И аз на теста преди няколко месеца имах доста бледа втора черта и ето, че вече съм в 35г.с 😄 Пожелавам ти да има добри новини Hug

# 661
Браво . Благодаря.

# 662
Здравейте ! Вече съм в 9-тия месец и се подготвям за родилното.Бих искала да ви попитам за адаптирано мляко ,кое е най-подходящо ? Не знам дали ще ми дойде кърмата веднага и затова мисля,че е добре да взема и адаптирано мляко .

# 663
Не взимай предварително лекар ще види бебето и ще ти каже. Или ще купите, или в родилно ще имат.

Имам един въпрос, в 23 седмица съм и днес имах леко, розово прокървяване. Преди месец пак имах, хукнах на лекар и тя ми каза, че е външно и изобщо няма общо с бебето. Сега пак е такова, еднократно. Спокойна съм, но се чудя, ако не повтори да ходя ли в болницата? В чужбина съм, а и в неделя ще  са само стажанти на дежурство.

# 664
Здравейте дами. Искам да попитам нещо... Аз съм в 13 г.с. и съм качила 3кг. -3,5 кг. и ми личи много малко, когато съм гола само.Навсякъде гледам коментари на момичета, които нищо не са качили до 3 месец или казват, че не им личи въобще и почвам да се плаша... В мен ли е грешката, много ли си похапвам? При вас така ли е?Гледам да се храня с плодове, зеленчуци и домашни супички.

# 665
При всеки е различно. Зависи как си била преди забременяването(височина, килограми), коя бременност ти е... На мен с първото не ми личеше в първи триместър, ама сега с второто веднага ми пролича и качвам малко по-бързо като че ли newsm78

# 666
При всеки е различно. Зависи как си била преди забременяването(височина, килограми), коя бременност ти е... На мен с първото не ми личеше в първи триместър, ама сега с второто веднага ми пролича и качвам малко по-бързо като че ли newsm78
Първа бременност на 23г. поддържах си последните години лятото 46-47кг. зимата до 50кг.

# 667
Качването на килограми е различно за всяка жена, така че не гледай другите. Аз винаги съм била много слаба, ама качих цели 26 кила с първата бременност, първите месеци поне 5  Embarassed .

# 668
Качването на килограми е различно за всяка жена, така че не гледай другите. Аз винаги съм била много слаба, ама качих цели 26 кила с първата бременност, първите месеци поне 5  Embarassed .
А след това върнахте ли си старите килограми?

# 669
Да, за 5 месеца, без нито една стрия. Качването на килограми, по време на бременност не означава непременно тлъстини. Нормално е слабите хора да качват повече, а някои по-пълни жени даже отслабват. Е 26 кг. са доста, просто дадох пример. Сега съм бременна с второто си дете и за момента съм качила около 15 кг., в 7,5 месец съм.

# 670
А аз се притеснявам, че не качвам...Даже от както забременях свалих 1 кг. В момента съм в края на 12 г.с. и тежа 47 кг. По принцип съм слаба и вече ми личи, но ходя с по-широки дрехи да не ми стягат много. Не мисля, че имаш повод за притеснение. Аз предполагам, че скоро ще започна да качвам, защото си мисля, че така бебето не се чувства добре, а и нещо нямам много апетит напоследък. Гладна съм, а нищо не ми се яде...Дали е нормално?

# 671
  • град-държава
При всяка е различно, вече са казали за първоначални кг и височина.
Последно ме теглиха в 24-25 г.с и бях +5кг от началото на бременността. След седмица на следващия преглед ще видя, колко съм отгоре за това време, а тогава ще съм в началото на 29г.с.
Постоянно съм гладна Mr. Green , но хрупам чушки, домати и по редицата между основните. Изядох зеленчуковата борса.
Ограничавам се единствено от прости въглехидрати и боклуци.
А, че съм бременна ми пролича около 5месец.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 23:52 от Vermilion`

# 672
И с двете си бременности качих по 20кг.Сега съм със старити кг,беба е на година,а каката на 4.

# 673
Vermilion, изненада да те
видя тук Simple Smile. Аз повторно се олях, с първото качих 30, сега съм 24 с. почти и съм 15 кг. отгоре, като последните 5 кг. са за някакво супер отрицателно време. Тези празници, гости, софри, ужас! Хубавото, че след първото свалих 31, точно се видях с тях и хоп второто Simple Smile

# 674
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, относно килограмите и аз да питам нещо. Забременях на 76 кг, после от гадене и повръщане свалих до 72, а сега съм 79 кг. Аз винаги съм си била по закръгленка, та коремът ми пролича чак след петия месец. Все още си влизам в дънките и когато съм с по-широка туника много не ми личи. Та се чудя в крайна сметка аз 7 кг ли съм качила или 3кг.  newsm78 Не знам как се смятат. В момента съм в 30 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт