В момента чета...41

• 59 497
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
В момента чета "Едно" на Ричард Бах.  Засега ми харесва повече отколкото очаквах Simple Smile

Добре дошла във форума! На мен това ми е любимата книга! Чела съм я поне 5-6 пъти и всеки път си вземам по още нещо от нея   bouquet

А в момента чета няколко книги - една за тийнейджърите, една астрологическа и една специализирана за рехабилитация на сляпо-глухи хора.

# 181
В момента чета "Едно" на Ричард Бах.  Засега ми харесва повече отколкото очаквах Simple Smile

Добре дошла във форума! На мен това ми е любимата книга! Чела съм я поне 5-6 пъти и всеки път си вземам по още нещо от нея   bouquet

А в момента чета няколко книги - една за тийнейджърите, една астрологическа и една специализирана за рехабилитация на сляпо-глухи хора.
Благодаря за приветствието Simple Smile Трудно ми е да я чета на един дъх (не че бързам), защото постоянно някои неща в книгата ме карат да се замислям и спирам, за да е по-голяма насладата.

# 182
"Пеперудата", почти осъмнах с нея, страхотна е!

# 183

На Анри Шариер ли?   Simple Smile

# 184
Да, после направо ще мина на продължението, приготвила съм си го  Grinning

# 185
  Shocked аз не успях да я прочета, толкова ужасна книга, мъчения, болести, кръв ..... ooooh!
Аз се записвам с Джефри Арчър и As the crow flies. Огромна книга, към края съм, но - очаквах повече. Не ми харесва развоя на събитията  Confused

# 186
Фокуса на книгата не е в мъченията, даже се учудвам, че дори тогава не мрънка, а или се обръща към чудесния си хумор, или го предава реално без украса, или и там намира поводи за оптимизъм. Невероятен дух, воля, смелост, въображение и толкова различен поглед върху живота. Прави ми огромно впечатление колко е тежала думата на човека, ако ще и да е осъден на изгнание престъпник или неговия пазач.

# 187
Довърших си Властелина ... Това ми е любимата книга! За пореден път се възхитих на героите, езика и всичко. Дълго краля беше никой, но заслужи короната си. Нямам такъв верен приятел като Сам, а искам да имам.  На живо днес разбрах втората част от думите : "Много врагове ще срещнете, някои открити, други предрешени; а може и да откриете по пътя си приятели, когато най-малко очаквате. "     http://chitanka.info/text/29478/20

Започнах Мрак  на Джилиан Флин. Едва на втора глава съм и нямам мнение.
На тази авторка съм чела Не казвай сбогом.  Е, няма книга на чийто край да съм псувала толкова много. Не очаквах такъв край и такава прее*авка.
Харесвам sineokomomche и Спи, бледа сестро на Джоан Харис. Мисля, че и Джоан Флин е от този жанр - тих ужас, просмукан в обикновения живот, влияещ на тънки струни.

# 188
Срам не срам отново се записвам с "Щиглецът".
Много ми хересва Лесно се чете, не е трудна за четене.

# 189
Честно казано, твърде много описания има в "Щиглецът". Книгата можеше да е на една четвърт от обема си и само би спечелила от това.

# 190
Здравейте и от мен!
Записвам се с Хотел на Артър Хейли. Това е първата книга, която чета от този автор. Увличаща е към момента, но съм още в началото - все още се запознавам с атмосферата в хотела. Звучи ми много реалистично прочетеното до момента и се порових из автобиографията на автора. Оказа се, че Хейли се запознава подробно с бранша, за който предстои да пише, което прави и произведенията му да звучат автентично. Мисля след Хотел да намеря Банкери (от същия автор) - надявам се и тя да пресъздава така добре атмосферата  из банкерските среди.

# 191
  • София
Започнах "Невидим" на Джеймс Патерсън. Изненадана съм, защото някак си бях решила, че книгата е от поредицата за Алекс Крос. Но изненадата е приятна Simple Smile.

# 192
Като прочетох "Щиглецът" останах с едно усещане за недовършеност. Очаквах повече след толкова много положителни коментари.

# 193
Започнах "Момичето от влака" и за момента имам странното чувство, че Джилиан Флин е писала книгата - същият мрак, същата безнадеждна героиня като Либи Дей.
Интересно ми е какво ще стане и каква ще е всъщност интригата  Thinking

# 194
Миж, ще очаквам коментара ти за въпросната книга. Съвсем скоро я гледах и четох резюмето й. Стори ми се интересно...

Общи условия

Активация на акаунт