В момента чета...41

• 60 118
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Започнах тази

Относно мнението ми за

Невероятна книга, богат и автентичен език. Факти, които в училище или съм проспала, или изобщо не са споменати. Книгата трябва да я има всяко семейство, много се радвам, че една мила съфорумка  Heart Eyes Hug  bouquet  ми предостави възможността да я прочета. Какви бурджани /така арабите ни наричат/ е имало, толкова храбри мъже и умни за онези, а и за тези години. Дано авторът продължи с писането, защото се чете с огромно удоволствие.

# 211
  • Sofia
Чета "Живот от другата страна. Пътуване на един медиум в отвъдното" от Силвия Браун, авторка и на "До другата страна и обратно" и "Изцеление от предишните животи". Книгата е много добра! Горещо я препоръчвам на всички, които се интересуват от живота на душите след физическата смърт. Ето така изглежда книгата:

# 212
Прочетох "Стръв". Дадох и 4 звезди в ГР. Хареса ми като цяло,
Скрит текст:
малко досадни ми бяха обясненията за псиноми, филии и подобни
Не знам коя да започна, хвърлила съм око на "Две малки момиченца в синьо"

# 213
Горещо препоръчвам една история за живота на сестрите Бронте "Вкусът на тъгата"от Джъд Морган.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 22:06 от Marieta100

# 214
  • No Line On The Horizon
В момента чета Театър на Съмърсет Моъм, харесва ми.

# 215
Исках да се запозная с Алиенде и подхванах "Паула". Но в момента не ми се чете подобно нещо и я оставих за по-подходящ момент.
СЕга чета "Библиотека на мъртвите" Глен Купър, но не съм особено очарована. Почна добре, после нещо загубих интерес, малко повърхностна ми се струва, но ще пиша повече като я приключа.

# 216
  • София
"Театър" ми е любимата на Моъм. Има и филм по нея, Анет Бенинг е прекрасна Джулия  Simple Smile

# 217
  • Пловдив
Киф, "Две малки момиченца в синьо" не е лоша и се чете бързо.

Кости, "Паула" е хубава книга, макар и тежка, така е написана, че не натоварва читателя, въпреки достоверността и чувството на болка и безвъзвратна загуба на най-милото ти /поне мен де/.

# 218
Мерси Деси, днес я започвам  Peace

# 219
  • на последния етаж
Имаше ли филм по "Правек и други времена"? Останала съм с впечатлението, че имаше, но не го намирам.

# 220
  • на североизток от Рая
Имаше ли филм по "Правек и други времена"? Останала съм с впечатлението, че имаше, но не го намирам.

Аз не съм чувала да има. Ако има, обаче, моля да кажете. Книгата много ми харесва.

Кости, аз си мисля, че за "Паула" подходящ момент няма. Мен ме срина тази книга, не искам никога да чета нещо подобно.

# 221
Прочетох "Миниатюристът".
Много ми хареса - различна, непозната и приковаваща вниманието (ми). 4*/5*

# 222
  • на североизток от Рая
Прочетох "Миниатюристът".
Много ми хареса - различна, непозната и приковаваща вниманието (ми). 4*/5*

Ето едно мнение, напълно съвпадащо с моето за тази книга. Дала съм я на колежка и точно така й я описах. Сега чакам тя да я коментира. А за книгата бих допълнила, че е и мистериозна.

Съжалявам, че пиша пост след пост.  Blush Не се сдържах. Ама понеже вчера и днес не чета, не мога да се изкажа за книга, която чета в момента. Ще започвам "Светлината на черното мастило", но кой знае кога.

# 223
Аз всъщност нямам никакви очаквания за "Паула". Хареса ми начина на писане на Алиенде, поне от малкото, което прочетох. В момента обаче не ми се чете толкова описателен роман, на вълна трилъри съм Mr. Green , та затова я оставям за по-нататък Peace

# 224
Вени,
Скрит текст:
оправих си Киндъла и съм много щастлива, сега тегля книги  Mr. Green

Изтеглих си каквито книги имаше в Читанката на Кейт Мортън по твое предложение.
Изтеглих си и всичко на Харуки Маруками, препоръчаха ми го, но нямам идея дали ще ми допадне, до сега не съм чела негова книга.

Приключих "Трима мъже в снега", леко забавно и приятно.

Сега ми се чете нещо леко и забавно. Съвети? Предложения? Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт