В момента чета...41

• 60 117
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • Ямбол
Не помня дали съм чела и май не съм, та започнах "Следите остават" на Павел Вежинов". Отдавна ѝ се каня.

# 361
  • София
Вени, "Шарлот" електронно ли я четеш? И аз бих искала да се запозная с Давид Фоенкинос.

А по темата - продължавам да чета разказите на Джоан Харис "Котка, шапка и въже" и ми харесват.  Heart Eyes

# 362
  • Belgium
Венка, дай отзив как ти се е сторил Фоенкинос  Laughing

Петенце, аз имам "Деликатност", като я прочета (което ще стане бързо, защото е съвсем тъничка), мога да ти я дам  Laughing

Чета "Ние" на Дейвид Никълс и ми харесва  Laughing Аз съм си фен на другата му книга "Винаги в същия ден", както и на филма по нея. Стилът му е хем лек, хем много приятен, с лек неангажиращ хумор, но тематиката обикновено някак неусетно засяга важни житейски въпроси. Направо е балсам за изтерзаната ми от претенциите на Лагеркранц читателска душа  Laughing

# 363
  • София
И аз ще чакам отзив за "Шарлот".
Чета "Празникът на козела" на любимия Марио Варгас Льоса.

# 364
Доставям си удоволствие с доза Джейн Остин. Heart Eyes
Чета "Абатство Нортангър".

# 365
  • София
Вени, "Шарлот" електронно ли я четеш? И аз бих искала да се запозная с Давид Фоенкинос.
Не, Пете, една книжна фея ми я зае  Grinning.

Книжката е тъничка и се чете бързо, всяко изречение започва на нов ред, много интересен подход! Определено ме спечели, снощи доста почетох, включително се разрових за допълнителна информация за главната героиня, защото тя е действителна личност.

# 366
  • София
Петенце, аз имам "Деликатност", като я прочета (което ще стане бързо, защото е съвсем тъничка), мога да ти я дам  Laughing
...

Лу, много благодаря!  Hug

# 367
Деликатност я има в МБ  Peace

# 368
  • Чукарландия
Деликатност я има в МБ  Peace

Извинете ме за въпроса, но какво е МБ? Hug

# 369
Извинете ме за въпроса, но какво е МБ? Hug
Мейлбукс Simple Smile може да си сваляш електронни книги от там Simple Smile

# 370
  • MJF
Моля ви,кажете ми откъде мога да си закупя Колекционерът на пеперуди.Цяло лято я издирвам безуспешно.Няма печат и това е,а не искам да я чета в електронен вариант.Също и Колекционер на деца не намирам в книжарниците.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 13:15 от FugeeLa

# 371
# 372
...Аз прочетох "Полет 800" на Нелсън Демил, чудни трилърчета пише! Започнах "Колекционерът на пеперуди" на Колийн Маккълоу.
Много добра книга. До последно ме държа в напрежение #Crazy
Цитат на: Десиссслава link=topic=868782.msg31625300#msg31625300 date=1442747211
... [b
Мαрия[/b], "Колекционерът на пеперуди" на мен много ми хареса, има и втора част, която не ме впечатли особено  Peace
Коя е втората част?

# 373
  • MJF

Хиляди благодарности!!!!
Този сайт ми бе напълно неизвестен.В него намерих много книги,които отдавна търся.
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 374
  • на североизток от Рая

Поради доста служебни заетости не чета така много, както по принцип го правя, но все пак почитам, не е без хич. Сега съм със "С дъх на чаени листа" и много ми допада. Обаче има и нещо, което не ми харесва напълно и това е, че постоянно ми се ядат макарони. И пусто, няма ги в нашия град.  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 00:24 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт