В момента чета...41

• 59 531
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Таис благодаря  bouquet

# 661
  • Берковица
Започнах "Muchachas 1" от Катрин Панкол.  Hug
Електронна?

# 662

Разсмя ме  Laughing
Скрит текст:
Имам близка приятелка, чиято свекърва е чела само тази книга. На около 70 е. И като се срещнем (това се случва макс 1 път годишно) все ме пита дали съм я чела. Винаги отговарям с НЕ но скоро ще я подхвана Laughing Почва се един дълъг преразказ на книгата, като след първите няколко изречени, тя е обляна в сълзи и буквално грачи... Joy Joy Joy

# 663
Добра вечер! Почти довършвам "Любовната афера на жена ми" - Нанси Удрууф. Много добре ми "понася" - ненатоварваща, но в същото време съдържателна по отношение на  емоции, подтици и семейни преживявания, няма как да не се отъждествявам в дадени моменти с повествованието. Много "топлота" и интимност ми даде прочитът, в същото време разтоварване, както и някои познания за човешката природа. Следващата може би ще ми е "Изкушение", Дъглас Кенеди, поне като съм подхванала темата... Simple Smile

# 664
  • Пловдив
Започвам тази:

# 665
  • На високо
Набързо прочетох "Пътуване с лек багаж" на Туве Янсон. Беше ми първа среща с тази авторка. Едни от разказите ми харесаха много, други - не чак толкова.
Сега започвам:

# 666
Размяна на мадами - Роалд Дал

# 667
  • Чукарландия
Започнах "Muchachas 1" от Катрин Панкол.  Hug
Електронна?

Не. Книга, истинска.  Wink

# 668
Прочетох "Паула" на Исабел Алиенде-прекрасна книга!  Heart Eyes
След тази книга вече имам чувството, че я познавам лично и толкова добре,както се познават добри приятелки. Както между впрочем смятам,че и тя приема читателите си,защото едва ли можеш да излееш тази изповед пред непознати и то в най-тежкия момент от живота си.
Бих нарекла  книгата автобиографична приказка,която преминавайки през години и страни ни разказва за една необикновена съдба на една необикновена жена.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 12:40 от nezito

# 669
  • София
В момента чета " Обсебена от теб " на Силвия Дей ! Simple Smile

# 670

Разсмя ме  Laughing
Скрит текст:
Имам близка приятелка, чиято свекърва е чела само тази книга. На около 70 е. И като се срещнем (това се случва макс 1 път годишно) все ме пита дали съм я чела. Винаги отговарям с НЕ но скоро ще я подхвана Laughing Почва се един дълъг преразказ на книгата, като след първите няколко изречени, тя е обляна в сълзи и буквално грачи... Joy Joy Joy
Скрит текст:
Хихи , оправи ми деня  Hug

# 671
Прочетох "Паула" на Исабел Алиенде-прекрасна книга!  Heart Eyes
След тази книга вече имам чувството, че я познавам лично и толкова добре,както се познават добри приятелки. Както между впрочем смятам,че и тя приема читателите си,защото едва ли можеш да излееш тази изповед пред непознати и то в най-тежкия момент от живота си.
Бих нарекла тази книга автобиографична приказка,която преминавайки през години и страни ни разказва за една необикновена съдба на една необикновена жена.  Heart Eyes

И аз в момента я чета  Heart Eyes. Мнението ми за книгата се препокрива на 100% с твоето  Peace

# 672
Прочетох "Паула" на Исабел Алиенде-прекрасна книга!  Heart Eyes
Бих нарекла тази книга автобиографична приказка,която преминавайки през години и страни ни разказва за една необикновена съдба на една необикновена жена.  Heart Eyes
 Peace
И на мен ми е фаворит сред книгите на И.Алиенде.

Досега все подминавах А.Камю... newsm78Някой ще сподели впечатления с две думи за книгите му?И конкретно за Чужденецът.

# 673
И на мен ми е любима, но фаворит ми е "Ева Луна".

# 674

Досега все подминавах А.Камю... newsm78Някой ще сподели впечатления с две думи за книгите му?И конкретно за Чужденецът.
Аз съм от харесалите книгата, направо тръпки ме побиват като се сетя за нея. Все пак не бих я препоръала с лека ръка, защото е странна и не на всеки би допаднала.

Общи условия

Активация на акаунт